2012 model 1.33 lere takılabiliyor mu?
2012 model 1.33 lere takılabiliyor mu?
Takiliyor diye biliyorum fatih hocam
2012 model eski kasa mi geçiyor bu yeni cikan kasami oluyor.
1.33 Corollama hız sabitleyici taktım çalışıyor. Ancak mantığı tam kavrayamadım. Işık yanmadığı için karışıyo heralde. Devreye almak için on off tuşuna mı basıyoruz önce. Daha sonra hız artırımını rec ile yapıoruz
halil bey on tuşuna bastiginiz zaman ekranda cruise yaziyor bizlerde yeni araclarda da baska seklide olabilir.Ama sizde gösterge de ışık yok.
Hiziniz 90 civari diyelim koldan on tusuna bastiniz.Hangi hizda sabitlemek istiyorsaniz o hiza gelince kolu aşağı doğru tikladiginizda (set) hızı sabitler.Sonra yukari(+) aşağı (-) hizi her tiklamada 2 km kadar hizlandirir veya yavaslatir.Yukari artış aşağı düşürme.
sonra frene bastiniz veya debriyaja vites değiştirmediğiniz sürece hiz hafizadadir.Araç yavasladi siz tekrrar eski hızınıza dönmek istiyorsaniz kolu yukari dogru (res)bir defa tikladiginizda eski hiza cikar.Dedigim gibi vites ten cikarmamak kaydi ile.
Diğer konu cruise iptal edeceksiniz ya off düğmesine basarak tamamen kapatirsiniz yada kolu kendinize doğru(cancel) çekerek sabitlediginiz hizi iptal edebilirsiniz.
Şimdilik aklima gelenler bunlar baska eksik veya yanlis an nokta varsa diğer arkadaşlar yardimci olacaktir.
Başka modu varmi bilmiyorum.
Olmuyor.
çare çözüm yok o zaman. bu arada 2013 eski kasa olarak güncelleyeyim sorumu teşekkürler....
Bu iş çok karışık neye uyup neye uymadığina kafam karisti .
halil bey on tuşuna bastiginiz zaman ekranda cruise yaziyor bizlerde yeni araclarda da baska seklide olabilir.Ama sizde gösterge de ışık yok.
Hiziniz 90 civari diyelim koldan on tusuna bastiniz.Hangi hizda sabitlemek istiyorsaniz o hiza gelince kolu aşağı doğru tikladiginizda (set) hızı sabitler.Sonra yukari(+) aşağı (-) hizi her tiklamada 2 km kadar hizlandirir veya yavaslatir.Yukari artış aşağı düşürme.
sonra frene bastiniz veya debriyaja vites değiştirmediğiniz sürece hiz hafizadadir.Araç yavasladi siz tekrrar eski hızınıza dönmek istiyorsaniz kolu yukari dogru (res)bir defa tikladiginizda eski hiza cikar.Dedigim gibi vites ten cikarmamak kaydi ile.
Diğer konu cruise iptal edeceksiniz ya off düğmesine basarak tamamen kapatirsiniz yada kolu kendinize doğru(cancel) çekerek sabitlediginiz hizi iptal edebilirsiniz.
Şimdilik aklima gelenler bunlar baska eksik veya yanlis an nokta varsa diğer arkadaşlar yardimci olacaktir.
Başka modu varmi bilmiyorum.
Gayet açık ve net anlatmışsınız. Çok teşekkür ederim tuncay bey
süper konu
100 liraya cc sahibi olucam heralde

de arabayı deldirmek düşündürüyor :S
süper konu
100 liraya cc sahibi olucam heralde 
de arabayı deldirmek düşündürüyor :S
Arabayı deldirmek derken ?
20 dolar cc kolu 9 tl de delikli kapak fiyatı.
iyiymiş ozaman
netten sipariş verebiliyomuyuz o parçayı, yoksa illa bayiyemi gitmek lazım en yakın bayi 80 km

video da deliyodu ya
iyiymiş ozaman
netten sipariş verebiliyomuyuz o parçayı, yoksa illa bayiyemi gitmek lazım en yakın bayi 80 km 
video da deliyodu ya 
bayi ile iletişime geçebilirsiniz ücreti siz gönderirseniz kargo yaparlar
ama
@Ufuk Sönmez (16363) ile iletişime geçerseniz yardımcı olur kendiside
e ben yarın arıyım bayiyi ellerinde yoksa versinler siparişi perşembe arabayı alırken onuda alırım
Bayide 400 tl çinden alirsaniz 30 dolar.
Arkadaşlar cehaletime verin. CC, manuel vitese oluyor mu.
Dahasi 2011 verso comfort a oluyor mu ?
olurda hüdaverdi bey tek kol ile kurtarmaz.Eksta kablo falan cekilmesi gerek olabilir.Ayrica debriyaj swichide olmayabilir.
Forumda ahmet güve bey yardimci olabilir.