0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı şekilde civic dizel 63,000. demek istediğim şey genel olarak aşırı bir fiyat yüksekliği var ama sadece Toyota da değil tüm markalarda.
ben açıkçası pahalı bulmuyorum.. çünkü genel olarak tüm markalarda pahalılık söz konusu.. örnek jetta 1,6 tdi highline dsg daha mı ucuz? 73,800 lira fiyatı var. artı metalik renk anahtarsız çalıştırma ve geri görüş kamerası eklerseniz 2,500 lira daha eder.. şöyle bir şey dolaşıyor Corolla alacağıma passat tdi alırım.. niye passat tdi alan jetta yı görmüyor mu?? bu yaklaşımla jetta da satmamalı Corolla da.. aynı şekilde civic dizel 63,000. demek istediğim şey genel olarak aşırı bir fiyat yüksekliği var ama sadece Toyota da değil tüm markalarda.
bugün itibariyle eskişehir - sarar plaza'da aracı inceledim ve hatta test sürüşü gerçekleştirmiş bulunuyorum. dikkatimi çeken noktaları hemen paylaşayım sizlerle.
Bu denli detaylı incelemeyi aktardığın için teşekkürler Hakan
Sensiz ne İstanbul'un ne Toyota'nın ne de Corolla'nın tadı yok.Test yapmayı bırak gidip göresim bile yok
Yapma kardeş hayat devam ediyor. Gönüller bir olsun gerisini boş ver. Sen yine de git yeni Corolla yı bir gör hasret giderirsin
Az önce bayii den geldim, yeni corolla yı inceledim. Tasarımı hoşuma gitti, içi biraz karanlık olsa da güzel tamam ama neden 4 cam tam otomatik değil, hadi benim yaris te değil ama neden 20000tl daha pahalı bir arabada bu detayı atlamışlar, çok mu zor? Auris e baktım onda hepsi full otomatik... Herşey tamam buna mı takıldın diyenler olur belki ama bana çok saçma geldi..
O kadar basit bir sistem ki. Sırf yazılım ile bile yapılabilir aslında Benim Auris tercihim bağımsız süspansiyon nedeniyle olurdu
Toyota belli bir süre basılı tutunca işlem yapan modülü kullanmıyor.
Ahmet abi braşürü inceledimde VSC ve HAC var TRC yok yeni corollada TRC yokmu yani :S
Toyota belli bir süre basılı tutunca işlem yapan modülü kullanmıyor.Tuşları 2 kademeli yapıyor. Bu nedenle sadece yazılım ile yapılamaz.