0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adil ellerine saglık can dostum.Sen gercekten güzel olmus diyorsan olmustur.Sana bol satıslar diliyorum
12 ve 13 numaralı resimler neden farklı diye merak içindeyim? Ek olarak sanırım sürüş testinde rakip araçlar da incelendi bol bol, Civic dışında doğrudan rakip kabul edilen araçlar neler acaba? Tüm firmalar sanırım bunu uyguluyor V40 tanıtımında A serisi 1 serisi ve A3 de vardı mesela.
Dışı farklıda içi auris ile aynı olmuş. Sevindim bir açıdan şu TOUCh daki navigasyon olayını geliştirirler umarım. 60bin liraya araba satıyorlar 6.1" ekran var hiç bir işe yaramıyor kamera dışında
Adil'in gönderdiği fotoları ilk mesaja yükledim. Umarım istediğin gibi olmuştur.
Navigasyon sistemi yıl sonuna kadar ( Muhtemelen Ekim ayı ) ekleyebilmeyi planlıyorlar. Yalnız 6.1'' ekranada birşeye yaramıyor diyorsanız daha ne diyeyim böyle bir şey daha kaç markada var. Dokunmatik, CD, Mp3, USB, Aux. Bluetooth, Geri görüş, SMS gönderimi. Avrupada uydu kullanım ücretlerinden midir bilmem Navigasyon, Tweter, Google Plus uygulamaları var, bunlar Türkiye'de eksikti inşallah onlarda tamamlanacak.Vergi ülkesinde yaşadığımızı hatırlatırım.
Adil bey klimanin altında bulunan bir bölme var orada usb ve koltuk ısıtmaları var deniyordu ancak ben bugün donanım listelerinde premium da dahil koltuk ısıtma göremedim bu donanım mevcutmudur acaba? Ayrica far yıkama mevcut ve xenon göremedim soru işaretlerine aydınlık getirebilirmisiniz
En alttaki resimde yeni Auris'in hafif kahveye çalan bir rengi var,aynımıdır acaba? yoksa bildiğimiz gri mi?O ise güzel renk baya..