0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
57 Bin TL ye aldım 42 Bİn TL veriyorlar ARabaya ( bide satarken şey diyorlardı 2 sene sonra satmak isterseniz /2-3 bin Aşşağına alırız geri ) Ya bunlar Resmi Soyunguncu - Kalpazan olmuşlar..
Tamamen piskolojik diyorsun kardeş yani ) eyvallah öyle diyorsan öyle olsun canın sağolsun .. ben arabayı hissediyorum emin ol öyle uçuk kaçıkta kullanmam sıkıntılarımı paylaştım sadece kötülemiyorum .
Hangi markada 2-3 sene sonra 0 km fiyatının 2-3000 lira altına alıyorlar? Gerçekten buna inanmak için ya çok hayalperest olmak lazım yada gerçekten saf olmak lazım.Yani şuanda bir bayiye gitseniz zaten 0 km fiyatı üzerinden 2000 fira indirim yaparlar.Kaldıki 2 sene binmişsiniz,2000 lira ucuza alacak bir vatandaş(!) varsa diyecek bir şey yok.Yada başka açıdan bakalım 0 km fiyatı 62000 lira olsa şuanda 60000 liraya bayi bırakıyor olsa,55000 liraya siz 2011 model bir araç alır mısınız? Almazsınız,siz almıyorsunuz başkası neden alsın? Yani şuanda mesela bir örnek vereyim 2013 model 1.6 elegant extra avensislerin liste fiyatı 62000 lira civarında bayiler 60000 liraya bırakıyor.Aynı modelin ikinciel aracı (2-3000 kmde ortalama hadi 10000 km diyelim) 55000 civarına rahatlıkla bulunabiliyor.Şuanda 7.aydayız 2013 model araç yani en iyi ihtimalle(imkansız ama) 7 aylık bir araç 5 lira kaybetti.Sizce sizin araç içinde 42-45000 civarı normal değil mi? 42000 lira veriyorlar ama sonuçta onlarda üzerine ekleyip satacaklar,45000 civarına satarsınız.Yani her şeyde "hep bana" dememek lazım.Alırken ne düşürsem kar,satarken ne kadar yüksek fiyata satarsam kar diyoruz.Ama tutupta 2 yaşında aracı güncel 0 km fiyatına yakın bir fiyata satamayacağımızıda iyi biliyoruz.Diğer sorunlar bence biraz size psikolojik geliyor.Yani yol sesi,tıkırtıya falan bir şey diyemem ama diğer yol tutuşu vs çok sıkıntılı bir araç değil.Rot balansı sürekli yaptırmanızdaki neden nedir onuda bilemedim açıkçası.Benim aracım 2005 model 135000 kmde bir kere bile rot ayarı yapılmadı.Hiç bir sıkıntısı yok.Balans ise bakımdan bakıma kontrol edilir o kadar.Yaptırdığınız yer belki doğru rot değerini uygulayamıyor olabilir.Belki sürüş şekliniz yanlıştır.Yani olmayacak yolda olmayacak şeyleri yapmaya çalışırsanız(örnek veriyorum bunu virajlara limit üzerinde hızla girerseniz buna araç ne yapsın savrulur doğal olarak) 50000 kmde demişsiniz araç mesela lastikleriniz ne durumda? Diş derinliği az ise yol tutmaz doğal olarak.Ama içimden geçeni söyleyeyim anladığım kadarıyla aracın yol tutuşunda sorun yok,sizin sürüş şeklinizle ilgili bir şey gibi geliyor.
Ertan bey 97 di model efsane kasam vardı 2003 de 11.500 e almıştım aynı fiyata sattım Servis 12.000 liraya takas teklif etmişti. ki ben de 11.500a dosta gidiyor diye bıraktım ) yani 2 yıla gerek yok
aynı model-aynı donanım bir başka corolla kullanmayı denediniz mi peki..?yani sizin aracınız mı sorunlu, yoksa genel olarak Corolla mı size yetmedi..?
Kemal Bey bu konuyu hala okumadı galiba. Baksanıza ses seda yok