Gönderen Konu: 2 Senelik Corolla Kullanıcısı Olarak Sıkıntılarım Arkadaşlar ...  (Okunma sayısı 10717 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
konu açılalı baya olmuş ama bende düşüncelerimi yazim
ilk aracım astra halen duruyor
corollamda var. hb olmasından dolayı astra corolladan 100 kat iyi yol tutuyor ki bu normal
evet Corolla bence kilosunun ve sedan olmasınında etkisi ile virajlarda biraz daha dikkatli kullanmak gerekiyor,ve yüksek hızlarda şahsen bana güven vermiyor ama bunun sebebinin de üstündeki yokohoma lastik olduğunu biliyorum.lastik kesinlikle kötü değil ama sadece benim sürüş karakterime uymuyor.ben yumuşak lastik seviyorum ve tüm araçlarımda michelin var,bunda da hadi bu sefer kalsın değiştirmiyim dedim ama hata etmişim :) yere tükürsen araç direksiyona daha iyi odaklanmak gerekiyor :)
ancak yinede genel olarak çok memnunum araçtan :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • *_ KuRaL_2 _*
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '07
  • 120 kere teşekkür etti
  • 50 kere teşekkür edildi
@Arif Güler (24380)

abi yukardan aşağıya yazını okurken en son yılmaz morgülü görünce koptum :) az kalsın işten atacaklardı :)

bende yeni 2003 model 170binde hb toyotaya biniyorum ve senin dediğin bi kaç şey dışında kötü bi yönü yok
eşimin babasında 1993 model eski kasalardan 110binde çok temiz bakımlı bir aracı var yunanistan otobanında 140-150 yapıyorum araçta tık yok ne savrulma ne sallama ne bir ses sadece doğal olarak lastik sesi geliyor o kadar ve direksiyon hidrolik olmamasına karşın tek parmakla kullanıyorum sorun yok inan ki ama anlamadım neden öyle denk geldi sana çözmüş değilim
Toyota Avensis  (2007)
110bg Gümüş Gri
Benzin + Lpg
Güzel Dostlar, Güzel İnsanlar Güzel Sohbetler; www.toyotaclubtr.com