0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çoğu araçlarda motor kısmının altı kapalı olur ancak toyota'da böyle birşey olmadığından kaynaklanıyor biraz da bu olumsuz etkenler..
2010 C5 ten sonra corolla aldim. Sürüş konforu sessizligi beni cok sasirtti hatta. 160-170 km hizlarda bile motor sesi almiyorum. Tabiki yol tutus konusunda C5 kadar olma ihtimali yok ama gayet rahat. Tikirti cukura dusunce ses gelmesi v.s. hic bir sorun yok. Bence genel degil sadece araçlar ile ilgili olabilir bu sorunlar.
Bahsettiğiniz hızlarda motor sesi yoksa sizin araba ya corolla değil ya da özel üretim
Ersin bende yaris var, daha öncede 2005 corollam vardı her ikisindede motor altında kapak vardı plastik komple kapatan
Kemal Bey bu konuyu hala okumadı galiba. Baksanıza ses seda yok
Okusaydı sat kurtul derdi
Yada 100 km hiç gecmediniz. 120 ile giderken sanki 180 zorluyor gibi. Resmen motor arabanin icinde.
bahsettiğin şey corolla içinmi??? tyapmayın arkadaşlar 160 la bile ses gelmiyor aracın içine
160 La bile Ses Gelmiyormu ? Abi Aynı arabadan bahsediyoruz dimi Gerçi ARacın içinden Ses gelmesi için 160 ile Gitmeye Gerek yok Heryerden Plastik şakırtısı çıkırtısı kolçak tıkırtısı geliyor yani
Bana kalırsa aşırı takıntılısınız. Malum ülkemiz yollarında bu tür sıkıntıların yaşanması çok normal. Her marka araçta yol tıkırtısı konsol sesi illa ki var. Şimdi burada marka taraftarlığı yapmayalım. Toyota da da var,Honda da var, Volkswagendede var. Her bir markanın araçlarını kalite olarak bize sunuş tarzı farklı,bizimde psikolojik olarak tutumumuz farklı. Hiç bir marka tamamen kusursuz değil.
Birkac gundur sayfaya bakmamıstım. Bu arada bayagı bir kafa yapmıs uzman arkadaslar. Sayfa yonetiminden ricam motor sesi konusunda yazdıgım mesajla ilgili olarak uzman ve sayfada soz sahibi biri benimle irtibata gecsin ve Gebzeye yakın biri gelsin ve aracımı bir test etsin.Sonrada sonucu burada paylassın..