0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birkac gundur sayfaya bakmamıstım. Bu arada bayagı bir kafa yapmıs uzman arkadaslar. Sayfa yonetiminden ricam motor sesi konusunda yazdıgım mesajla ilgili olarak uzman ve sayfada soz sahibi biri benimle irtibata gecsin ve Gebzeye yakın biri gelsin ve aracımı bir test etsin.Sonrada sonucu burada paylassın..
en az sizin kadar üyelerde fikrini söylüyor kimse kimseyi itham etmediği gibi kimse kimseyede herhangi birşeyi ispatlamak zorunda değil mesele bazen bakış açısındanda kayanklanabilr buda oldukca doğaldır üstelik form içerisinde oldukca seviyeli düzgün tartışılan kırıcı olunmayan hatta esprilerinbile olduğu bir konu.buna bile alınganlık gösteriyorsanız motor sesi içinde alınmış olablirmisniz:)))
Alınganlık gostermem gayet normal. Aracımın motor sesi konusundaki durumunu sadece bilgilendirmek icin paylastıgım ve hatta bir kac uyenin de destekledigi bir forumda yapılan yorumlar acıkcası hic hos degil. Sanki bir otomobil forumunda degil de ergenlerle dolu bir cep telefonu forumunda gibi hissettim kendimi. Alaycı ve sanki yalan soyluyoruz da buna kim inanır havalarında yazılan kırıcı ifadeler... Neyse konuyu daha fazla tartısma ortamına sokmak istemiyorum. Sadece fikir vermek istemistim...
Sanki bir otomobil forumunda degil de ergenlerle dolu bir cep telefonu forumunda gibi hissettim kendimi.
Kemal Bey bu konuyu hala okumadı galiba. Baksanıza ses seda yok
2001 Asta Gl ve 2007 Corolla d 4d aracım var. Opelin içeri aldığı lastik sesi başımı ağrıtıyor sanki magurus kullanıyorum. Ama corollamda en ufak ses problemi yaşamıyorum. depo fullken frene bastıgında bi tıkırtı geliyor evet bende mazotun sallanması sonucu oluştugunu düşünüyorum. yol tutuşu konusunda kesinlikle laf söylenebilecek bir araç değil ki bir opel astra yanında halt etmiş. kastamonu ılgaz yolunda 40 la zor dönebileceğiniz virajlarda ben rahatlıkla 60-80 arası giriyorum ve en ufak sorun yaşamadım. lastikleriniz ve balans ayarlarınızı kontrol edin. confor olarak da toyotanın her modeli opel'den iyidir. bu da benim görüşüm tabiki.
siz normal benzin kullanımıyla 200-300 bin kmde motor yaptıran toyota duydunuz mu? peki 300 bin km yağ eksiltmeden yapan kaç alman arabasına rastladınız? 20 bin km deki mondeo birbuçuk saatlik trafik tıkanıklığında alternatörü götürdü. toyotada böyle elektrik compenent bozuklukları olmaz. arabalarımızın kıymetini bilelim.
2001 astra gl ile 2007 Corolla yı kıyasladığınızın farkında mısınız?
Bahsettiğiniz hızlarda motor sesi yoksa sizin araba ya corolla değil ya da özel üretim
Tamamen piskolojik diyorsun kardeş yani ) eyvallah öyle diyorsan öyle olsun canın sağolsun .. ben arabayı hissediyorum emin ol öyle uçuk kaçıkta kullanmam sıkıntılarımı paylaştım sadece kötülemiyorum .