Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #180 : Ocak 07, 2010, 21:12:29 »
PMI, EMS, USPS, standard post, registered mail gibi seçenekler PTT üstünden gelir. Uzak doğudan ise Hong Kong Mail falan diyorlar galiba, şüphelendiğinizde satıcıya sorun. DHL, FedEX, UPS'ten uzak durun.

edit:
Üklelere göre Ekpres Posta seçenekleri liste halinde wikipediada varmış, buyrun:

http://en.wikipedia.org/wiki/Express_mail

Uzun olan liste.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Ocak 07, 2010, 21:12:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
« Yanıtla #181 : Ocak 07, 2010, 21:19:08 »
ali bey çok güzel olmuş ayrıca bazı modellerde renk uyumsuzluğu gördüm bikaç yerde ama sizinki konsola tam uymuş :alkis:, bu arada cd girişinin yanındaki buton niye siyah. orayı niye öyle bırakmışlar anlamadım. :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Ocak 07, 2010, 21:39:25 »
PMI, EMS, USPS, standard post, registered mail gibi seçenekler PTT üstünden gelir. Uzak doğudan ise Hong Kong Mail falan diyorlar galiba, şüphelendiğinizde satıcıya sorun. DHL, FedEX, UPS'ten uzak durun.

edit:
Üklelere göre Ekpres Posta seçenekleri liste halinde wikipediada varmış, buyrun:

http://en.wikipedia.org/wiki/Express_mail

Uzun olan liste.
Teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #183 : Ocak 07, 2010, 22:01:28 »
bizim kasalara haniiiii :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #184 : Ocak 07, 2010, 23:14:01 »
ah şu siparişi vericeğim bidaki hafta içinde umarım gümrükte kalmaz ini ali abi çok yakışmış hayırlı olsun.

Teşekkürler, inşallah kalmaz ama son tecrübe kötü sonuç vermişti.

ali bey çok güzel olmuş ayrıca bazı modellerde renk uyumsuzluğu gördüm bikaç yerde ama sizinki konsola tam uymuş :alkis:, bu arada cd girişinin yanındaki buton niye siyah. orayı niye öyle bırakmışlar anlamadım. :wacko:

Teşekkürler. CD girişinin yanındaki düğme değil, uzaktan kumandanın kızıl ötesi alıcısı (aslında kızıl ama fotoğrafda siyah gibi görünmüş)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #185 : Ocak 08, 2010, 08:16:42 »
Ali Bey paylaşımınız için teşekkür ederim.Ekran çözünürlüğünün diğerlerine göre olan yüksekliği çok aşikar olarak kendini gösteriyor.Değerli arkadaşlar ben geçenlerde bi açıklama yaptım onuda dikkate almanızı öneririm.Cargo ve gümrük durumları için.Herkese kolay gelsin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #186 : Ocak 08, 2010, 09:35:44 »
Arkadaşlar kısa zamanda gümrükteki ürünü almaya karar verdim.Bu arada cihazın içindeki NAv yazılımı olan IGO nun tüm güncellemeleri konusunda bizlere yardımcı olacak arkadaşlar aranıyo.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #187 : Ocak 08, 2010, 09:41:05 »
Ali bey bir arada vaktiniz olduğunda gece çekimleri yaparsanız sevinirim.Çünkü bu cihazın gece görüntüleri ayrı bir güzel en azında cihazım gelene kadar hem benim hem diğer arkadaşların merakını gidermiş olursunuz.Kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #188 : Ocak 08, 2010, 22:08:57 »
Ali abi yakışmış güle güle kullan güzel olmuş
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #189 : Ocak 08, 2010, 22:11:39 »
Ali Bey paylaşımınız için teşekkür ederim.Ekran çözünürlüğünün diğerlerine göre olan yüksekliği çok aşikar olarak kendini gösteriyor.Değerli arkadaşlar ben geçenlerde bi açıklama yaptım onuda dikkate almanızı öneririm.Cargo ve gümrük durumları için.Herkese kolay gelsin.

Ali bey bir arada vaktiniz olduğunda gece çekimleri yaparsanız sevinirim.Çünkü bu cihazın gece görüntüleri ayrı bir güzel en azında cihazım gelene kadar hem benim hem diğer arkadaşların merakını gidermiş olursunuz.Kolay gelsin

Rica ederim İsmail Bey, inşallah en kısa zamanda gece çekilmiş fotoğraflarıda eklerim.

Ali abi yakışmış güle güle kullan güzel olmuş

Teşekkürler Tuncay, darısı sizin arabalara.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #190 : Ocak 08, 2010, 22:15:46 »
Sağolasın abi.Ama bu kasalara bulmak zor.Türkiye de biri satıyor 1000 tl istiyor..Senin aldığın fiyata bulsam alırımda zor..Bir gün içinde sinema keyfi yapalım abi.. :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #191 : Ocak 08, 2010, 22:25:19 »
Ali Abi hayırlı olsun cok güzel olmuş :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #192 : Ocak 08, 2010, 22:50:22 »
Sağolasın abi.Ama bu kasalara bulmak zor.Türkiye de biri satıyor 1000 tl istiyor..Senin aldığın fiyata bulsam alırımda zor..Bir gün içinde sinema keyfi yapalım abi.. :D :D :D

İstediğin film varsa söyle arşive atayım, Gaziantep'e yolum düşerse ya da senin buralara yolun düşerse bi seans ayarlarız :)

Ali Abi hayırlı olsun cok güzel olmuş :)

Teşekkürler Oğuzhan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #193 : Ocak 08, 2010, 22:54:55 »
Abi mardinde görev yapıyorum herzman beklerim..Ankaraya yazın izinde kesin gelecem.Kardeşim eryamanda oturuyor.Ensevdiğim arkadaşımında tayini ankara numune ye eşininde onkoloji hastanesine(demetevlerde yanlış hatırlamıyorsam)çıktı.İnşallah yazın görüşürüz abi memnun olurum..Arşivi gelince kontrol ederiz abi.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #194 : Ocak 08, 2010, 23:41:40 »
    Passat'ın çalınan DVD'sinin yerine aşağıda bulunan modellerden birini düşünüyorum.İlki JVC marka.$490 bir fiyata sahip.Hoşuma giden en güzel özelliği ekranının çıkartılabilmesi.Ama olumsuz yanları ise kamera,oyun konsolu,TV ve tavan TV'nin bulunduğu dağıtıcıyı bağlayamayacak olmam.Sırf ekranı için düşünebilirim.
http://cas07.businessflow.ms/Current/media/item_image_sheet.aspx?domain=audiosavings.com&auction_guid=&item_guid=3e330635-68db-4327-b418-04e3faf9ad20&image_guid=7390c4ba-6ead-4f0c-9149-d48d4f6a21cb
    Clarion'un bu ürününde ise TV özelliği yok ama kamera hediyeli ve Navigasyon özelliği mevcut.$549 fiyata normal kargo bedeli olarak birde $75 eklenecek...
http://cas07.businessflow.ms/Current/media/item_image_sheet.aspx?domain=audiosavings.com&auction_guid=&item_guid=94a169ec-674c-411c-87a4-cf6ea2c85c26&image_guid=d1c84917-14da-4751-b50f-27d7be432f59
    Crafter'ada sizlerin aldığı yerden almayı planlıyorum.Çünkü Amerika versiyonu bütün ürünlerde Navi ve Bluetooht için ayrıca bir sistem gerekiyor...
    Ali DVD'in hayırlı olsun.Güle güle kullan
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #195 : Ocak 08, 2010, 23:52:43 »
    Passat'ın çalınan DVD'sinin yerine aşağıda bulunan modellerden birini düşünüyorum.İlki JVC marka.$490 bir fiyata sahip.Hoşuma giden en güzel özelliği ekranının çıkartılabilmesi.Ama olumsuz yanları ise kamera,oyun konsolu,TV ve tavan TV'nin bulunduğu dağıtıcıyı bağlayamayacak olmam.Sırf ekranı için düşünebilirim.
http://cas07.businessflow.ms/Current/media/item_image_sheet.aspx?domain=audiosavings.com&auction_guid=&item_guid=3e330635-68db-4327-b418-04e3faf9ad20&image_guid=7390c4ba-6ead-4f0c-9149-d48d4f6a21cb
    Clarion'un bu ürününde ise TV özelliği yok ama kamera hediyeli ve Navigasyon özelliği mevcut.$549 fiyata normal kargo bedeli olarak birde $75 eklenecek...
http://cas07.businessflow.ms/Current/media/item_image_sheet.aspx?domain=audiosavings.com&auction_guid=&item_guid=94a169ec-674c-411c-87a4-cf6ea2c85c26&image_guid=d1c84917-14da-4751-b50f-27d7be432f59
    Crafter'ada sizlerin aldığı yerden almayı planlıyorum.Çünkü Amerika versiyonu bütün ürünlerde Navi ve Bluetooht için ayrıca bir sistem gerekiyor...
    Ali DVD'in hayırlı olsun.Güle güle kullan

Teşekkürler Özcan, sağolasın. İkisi de güzel cihazlar ama ben olsam ikinciyi tercih ederdim. Bence TV'ye gerek yok hatta ben hiç bağlatmadım, zaten iyi çekmiyormuş ekstra antenle bile tavsiye etmediler.

Bu arada gümrük işine dikkat et, benim başıma gelmedi ama İsmail Bey'in başına gelen durumla karşılaşmamak için tedbir almakta fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #196 : Ocak 09, 2010, 00:06:26 »
   Passat'ın sadece DVD'yi çaldıklarından arka planda kalan bütün sistem olduğu gibi duruyor.Alpine'nın dağıtıcısı var.Kamera,Tv,Tv anteni,Ps2 ve tavanda bulunan ekran hep buna bağlı.Ekstra bir masraf falan yok.Ama bunun için destekleyen özelliklerin olması gerekiyor.Bakalım artık hayırlısı
   Gümrük'e gelecek olursak eğer DHL'de arkadaşım var.İşim gümrük kısmını sorunsuz bitirebiliriz.Umu abi ile bişeyler yapacağız artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #197 : Ocak 09, 2010, 00:08:07 »
   Passat'ın sadece DVD'yi çaldıklarından arka planda kalan bütün sistem olduğu gibi duruyor.Alpine'nın dağıtıcısı var.Kamera,Tv,Tv anteni,Ps2 ve tavanda bulunan ekran hep buna bağlı.Ekstra bir masraf falan yok.Ama bunun için destekleyen özelliklerin olması gerekiyor.Bakalım artık hayırlısı
   Gümrük'e gelecek olursak eğer DHL'de arkadaşım var.İşim gümrük kısmını sorunsuz bitirebiliriz.Umu abi ile bişeyler yapacağız artık...

İnşallah gönlüne göre bişey bulursun, cihazı alınca bilgilendirirsin bizi herhalde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #198 : Ocak 09, 2010, 19:48:36 »
   Bugün tercihimi JVC'nin KW-AVX 810 modelinden yana kullandım.KDV+montaj+Bluetooth+Navigasyon+Tv ekipmanlı olarak 2.100 TL'ye anlaştım.Önümüzdeki haftanın sonunda montajı yapılacak.Yukarıda da belirttiğim gibi bu  ürünü seçmemdeki en önemli etken ekranın sökülebilmesi.Bunun yanında Türkçe menü,dokunmatik ekran,SD kart girişi,USB çıkışı,Türkçe Navigasyon falan.....

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #199 : Ocak 09, 2010, 22:29:56 »
Ali Bey GPS antenini nereye yerleştirdiniz