Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67092 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #200 : Ocak 09, 2010, 22:31:45 »
Birde ses çıkışı olay nasıl ayrıca haritada güncelleme falan yapabildiniz mi ?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Ocak 09, 2010, 22:31:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Ocak 09, 2010, 23:00:58 »
   Bugün tercihimi JVC'nin KW-AVX 810 modelinden yana kullandım.KDV+montaj+Bluetooth+Navigasyon+Tv ekipmanlı olarak 2.100 TL'ye anlaştım.Önümüzdeki haftanın sonunda montajı yapılacak.Yukarıda da belirttiğim gibi bu  ürünü seçmemdeki en önemli etken ekranın sökülebilmesi.Bunun yanında Türkçe menü,dokunmatik ekran,SD kart girişi,USB çıkışı,Türkçe Navigasyon falan.....

Güle güle kullan Özcan, montajdan sonra fotoğraflarını bekliyoruz.

İsmail Bey gece çekimi istemiştiniz becerebildiğim kadar bir iki fotoğraf çektim. GPS anteni sol kapı camının üstüne monte ettiler, dışardan bakınca görünmeyecek şekilde. Ses çıkışı benim için yeterli ama müzik konusunda seçici arkadaşlar için yeterli olmayabilir. Harita güncellemesi yapmadım, bu konuda yeterli bilgiye sahip olmadığım için denemedim de.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #202 : Ocak 09, 2010, 23:14:50 »
Ali Bey paylaşımınız için teşekkürler.GPS anten pozisyonu için sol cam falan demişsiniz ben inanın orayı tam anlayamadım.Şu ön cam sol direklerini hani beyazımsı plastikle kaplı Airbag falan yazan kısmı mı  kast ettiniz acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #203 : Ocak 09, 2010, 23:18:19 »
Şu ön cam sol direklerini hani beyazımsı plastikle kaplı Airbag falan yazan kısmı mı  kast ettiniz acaba.

Tam olarak orası.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #204 : Ocak 09, 2010, 23:22:59 »
peki TV antenlerini bağlatmış olsaydınız şayet nereye bağlayacakları konusunda bilginiz varmı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #205 : Ocak 09, 2010, 23:26:07 »
peki TV antenlerini bağlatmış olsaydınız şayet nereye bağlayacakları konusunda bilginiz varmı

İçinden çıkan antenin kablosu kısa olduğu için bağlanması pek mümkün görünmüyordu, onların önerdiği anteni arka cama monte edebilecekleri söylemişlerdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #206 : Ocak 09, 2010, 23:57:26 »
   Benim antenler ön camın sol ve sağ üst köşesinde duruyorlar...Ankara merkezde güzel çekiyor kanallar.Seyrettiğim kanallar NTV,Kral TV,Kanal Türk ve CNN Türkün çekmesi yeterli...Yeni alacağım JVC'nin dijital tuner'ı var.Bakalım çekim kalitesi nasıl olacak...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #207 : Ocak 10, 2010, 00:06:03 »
   Benim antenler ön camın sol ve sağ üst köşesinde duruyorlar...Ankara merkezde güzel çekiyor kanallar.Seyrettiğim kanallar NTV,Kral TV,Kanal Türk ve CNN Türkün çekmesi yeterli...Yeni alacağım JVC'nin dijital tuner'ı var.Bakalım çekim kalitesi nasıl olacak...

Digital Tuner dediğin DVB-T olayı ise biraz beklemen gerekecek, çünkü şuan yeterli sayıda digital yayın yapan kanal yok malesef ama gelecek 2-3 yıl içinde çok şey değişecektir.

Alıntı
Ulaştırma Bakanlığı Haberleşme Yüksek Kurulu'nun almış olduğu karar doğrultusunda Türkiye, 2006 yılının başından itibaren karasal dijital (sayı- sal) yayına geçmiş durumda. Şu an toplam beş kanal bu yayının denemesini yapıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'den başlayacak geçiş süreci, bölge bölge tüm Türkiye'yi kapsayacak ve 2014 yılında sona erecek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #208 : Ocak 10, 2010, 00:24:46 »
   Sorun değil Ali :) Normal sistemim duruyor yerinde :D Peki bu kanallar hangileridir.Bilgi varmıdır acaba? Yinede teşekkürler Ali...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #209 : Ocak 10, 2010, 00:34:41 »
   Sorun değil Ali :) Normal sistemim duruyor yerinde :D Peki bu kanallar hangileridir.Bilgi varmıdır acaba? Yinede teşekkürler Ali...

Hangi kanallar olduğunu bilmiyorum ama Ankara'da sadece TRT1 ve TRT2 nin test yayını yaptığını okumuştum biryerlerde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #210 : Ocak 10, 2010, 00:42:40 »
   Teşekkürler Ali...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #211 : Ocak 11, 2010, 08:33:47 »
Bu cihazda USB nin kaç Gb kadar desteklediğini test eden oldumu acaba.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #212 : Ocak 11, 2010, 08:34:34 »
Aklıma gelmişken USB HDD deneyeniniz varmı.Durum nedir?Aydınlatırsanız sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #213 : Ocak 11, 2010, 10:20:53 »
Aklıma gelmişken USB HDD deneyeniniz varmı.Durum nedir?Aydınlatırsanız sevinirim.

Ben 2GB ve 1 GB'lık usb diskleri okuttum, içerisindeki avi ya da mp3'leri okumada bir sıkıntı olmadı. Fakat bu işlem sırasında navigasyon açık olursa cihaz kasılıyor. Bu arada 2 adet USB girişi var bir tanesi ipod kablosunun yanında diğeri cihazın üstünde. Ipod kablosunun yanında olan kabloya USB disk takarsanız onu windows arayüzünde disk olarak görüyor. Cihaz üzerindeki USB girişini kullanırsanız DVD media arayüzünden USB'den medyaları okuyabiliyorsunuz.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #214 : Ocak 11, 2010, 13:26:43 »
Teşekkür ederim Ali bey

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #215 : Ocak 11, 2010, 13:34:10 »
Ali bey Ipod ve diğer USB çıkışını nereye çektirdiniz kablo ve yer olarak acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #216 : Ocak 11, 2010, 13:51:17 »
  Teşekkürler Ali...

Rica ederim Özcan keşke daha net bilgi verebilseydim.

Teşekkür ederim Ali bey

Rica ederim İsmail Bey.

Ali bey Ipod ve diğer USB çıkışını nereye çektirdiniz kablo ve yer olarak acaba

Alt torpidonun içine çektirdim hocam, üst bölme biraz uğraştıracak gibi görünüyordu bende alt bölüme çekmelerini söyledim.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #217 : Ocak 11, 2010, 13:55:15 »
Tamam Ali Bey bende öyle düşünmüştüm.Kolay gelsin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #218 : Ocak 13, 2010, 10:35:57 »
Beyler 2003 corolla hb sahibiyim, ben de böyle bir şey taktırmak istiyorum arabama fakat bu kadar teferruata ihtiyacım yok (geri görüş kamerası, navigasyon mesela). Sadece mp3, mp4, fm olsun bir de tv izleyebilirsem harika olur. Önerileriniz nelerdir? Ayrıca boyutları nasıl olması orta panele (radyo ve yol bilgisayarının olduğu) alana sığar mı? Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: A-
NECVOX 8802
« Yanıtla #219 : Ocak 24, 2010, 00:52:29 »
Herkese merhabalar.

Corolla ya taktırdığım Necvox için farklı bir arayüz ararken foruma denk geldim.

Birkaç aydır kullandığım cihazla ilgili, almayı düşünen arkadaşlar için birkaç noktaya değinmek isterim;

Gerek fiyat olarak gerekse görünüm olarak corollaya uyan en güzel cihaz (1.000 TL montaj dahil). DVD oynatıcısı ve ekran görüntüsü çok iyi. Radyo için mevcut araç anteni yetersiz kalıyor extra antenle mesele çözülüyor. TV için konulan antenle dar sokaklarda TV çalışmıyor. Ancak çeken yerlerde hareketli olmasına rağmen fazlasıyla kanal alıyor. Park halinde iken sorunsuz bütün kanalları çekiyor desem yanlış olmaz. USB olayı çok kaliteli. Bir arkadaş sormuş; 16 GB flash bellek okuyorum gayet güzel çalışıyor. Navigasyon olayı gerçekten mükemmel. Bırakın sokağı, verilen apartman numarasıyla o binanın önüne gelene dek yol gösteriyor. Hastane postane nöbetçi eczane sinema yani aklınıza ne gelirse hepsini isimleriyle bulabiliyor. Sırf navigasyon için almaya değer. Direksiyon kumandası çalışıyor ancak direksiyondaki 5 düğmeden 5 ine de fonksiyon tanımlarsanız, düğmelerden giden sinyal değerleri sürekli değişiklik yaptığı için direksiyondan kumanda aptallaşıyor. Cihazda ayar kısmından istediğiniz tuşa istediğiniz özelliği veriyorsunuz. Bunlar içinde; ses program menü mute gibi hepsi olabilir. Ancak 5 düğmeden 4 ü verimli olarak çalışacak. SD olayı da güzel. Orjinal 2GB sd var. İçinde navigasyon yazılımı var ancak extra dosya atmanızda mümkün. Geri kamera görüntüsü güzel. Ama her geri vitese konulduğunda radyoyu veya kullanılan özelliği kapatıp kamerayı açması bazen sinir ediyor. Otomatik olmasa, geri kamerasını açmak için biz düğmeye bassak diyenler geri vitese bağlamasınlar kamerayı, kullanacakları zaman kendileri açsın. (geri viteste olmadan arka kamerayı elle açmak mümkün). Cihazın ekran ışıkları ve ekranı gayet güzel. Dokunmatik ekran verimli çalışıyor. Ancak ekranda radyo varken nadir olarak saatin iki noktası sağa sola kayıyor. Küçük bir yazılım hatası olabilir. Cihazda kullanılan plastik malzeme güzel görünmekle beraber kalitesi A kalite değil. Cihazı kumadayla daha rahat kullanabilirsiniz. Bunun yanısıra kalın parmaklı arkadaşlar için ekran kalemide mevcut. TV anteni ön camla torpidonun birleştiği noktada tam ortaya sokuluyor. Hafif ucu görünüyor ama onuda bilen birisi ancak dikkatli bakarsa görür ve görüntü kirliliği sıfır. GPS vericisi ön camın sol üstüne takılıyor. Onunda görüntüsü gayet hoş. En önemli konu ise ses; cihazın radyo hariç ses kalitesi gayet iyi. Sadece radyoda anten olayına yani radyonun iyi çekmesine dikkat edilmeli.

Şimdilik bu kadar. Dah ayrıntılı bir soru olursa yanıtlarım. Görüşmek üzere.