Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #160 : Ocak 04, 2010, 21:32:21 »
Geçmiş olsun İsmail Bey Alper Beyin dediği gibi paranızın iadesini talep edebilirsiniz paypaldan . Başka mallar için öyle yapan arkadaşlarım vardı ancak o süreç hakkında pek bir bilgim yok forumlarda aynı dertten muzdarip insanlar olmuştur bir çözüm bulabilirsiniz umarım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Ocak 04, 2010, 21:32:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #161 : Ocak 04, 2010, 22:47:43 »
Kutu dışına 80$ yazam bir fatura vardı ama içeride orjinal miktarı gösteren ikinci bir fatura çıktı 394.99$'lık.
gümrük memurları muhtemelen bu faturaya istinaden ürünü geçirmemişlerdir, yanılıyor muyum? Ürünün içinde sadece 150 dolar altında bir fatura olsaydı keşke. Bir de benim bildiğim ürün bedelinin %10 u kadar gümrük vergisi bir de bandrol ile ürünün geçirilmesi gerekir, ne kadarlık vergi borcu çıkarttılar acaba?
Toyota Corolla 2005 1.6 Terra HB.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #162 : Ocak 04, 2010, 23:04:56 »
Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.Gümrük çıkış bedeli olarak türkiye koşullarındaki emsal ürün baz alınarak %20 gümrük harcı+40 damga vergisi+150tl gümrük çıkış evrakları+25 euro yabancı isimli bir şeyin ücreti idi birde müşavirlik ücreti 215 tl gibi bir ücret varın siz hesaplayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #163 : Ocak 05, 2010, 09:22:18 »
Herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum.Gümrük çıkış bedeli olarak türkiye koşullarındaki emsal ürün baz alınarak %20 gümrük harcı+40 damga vergisi+150tl gümrük çıkış evrakları+25 euro yabancı isimli bir şeyin ücreti idi birde müşavirlik ücreti 215 tl gibi bir ücret varın siz hesaplayın.
ismail bey gerçekten çok zor bir durum, DHL ile görüşmeniz ve onların bu işi bürokratik yollarla çözebilmesi gerekir aslında. Ben uluslararası bir lojistik şirketinde çalışan arkadaşıma danıştım konu ile ilgili, gelen kargonun takip numarasını ver izleyelim rahat geçer dedi. tabii ki gümrükte takılan ürün için prosedür ne onu bilemiyorum. Sizin ürünün kutusunun içinde fatura var mıydı?

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #164 : Ocak 05, 2010, 09:51:22 »
ürünün faturası kutu içinde ayrı çıkmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #165 : Ocak 05, 2010, 17:43:43 »
bende bu üründen alıcaktım sizler gibi getirecektim fakat ismail abinin ürününün gümrükte kalması açıkçası beni tedirgin etti bu kadar kişi getirdi sorun olmadı oysa kafam iice karıştı kısaca.2 aydır birikim yapıorm getirmek için bide gümrükte kalırsa dayanamam herhal:)
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Ocak 05, 2010, 21:41:20 »
PTT ile gönderilmiyorsa yurt dışından hiçbir şekilde riske girmeyin. PTT ile gönderiliyorsa problem olmaz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #167 : Ocak 05, 2010, 22:42:32 »
Kutu dışına 80$ yazam bir fatura vardı ama içeride orjinal miktarı gösteren ikinci bir fatura çıktı 394.99$'lık.

ali bey ürününüzün fotoğraflarını paylaşırsanız çok iyi olur, bi de memnun musunuz şu ana kadar. bi problem çıkarttı mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #168 : Ocak 06, 2010, 00:18:21 »
PTT ile gönderilmiyorsa yurt dışından hiçbir şekilde riske girmeyin. PTT ile gönderiliyorsa problem olmaz.
uluslararası kargo şirketleri ürünün takibi konusunda daha hassas davranıyorlar diye biliyorum. PTT'ye zaten ürün gümrükten sonra teslim ediliyor mu? Eğer gümrük memuru kutuyu açmışsa ve kutunun içinde 150 dolardan yüksek bir fatura bulduysa PTT de olsa, DHL de olsa gümrük memurları bırakmıyorlardır. Kutunun içine hiçbir şekilde fatura koydurmamak, sadece hediye faturası ile getirtmek sorunu çözer diye düşünüyorum.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #169 : Ocak 06, 2010, 00:40:02 »
Değerli arkadaşlar ben firmaya defalarca fatura kesmeyin herhangi bir belge olmasın şayet kesmek zorunda iseniz ayarlama yaparak halledin dememe rağmen bir nevi onların mağduru oldum.PTT ve DHL olayı fark etmiyo ürünler havalimanına inerinmez muayene memurları başında bitiyor zaten.Ve burda çalışan memurların da periyodik bir çalışma takvimi var.Yani kazık çakmamışlar oraya.Gümrüğe takılan ürün fişlenip gümrük baş müdürlüğüne rapor edildikten sonra DHL ye tekrar teslim ediliyor.Onların kendi ambarları tarzında Yenibosnada bir ofisleri var.İlk 20 günlük zaman diliminde alınmaz ise ürün her geçen ay %1 vergilere zam geliyor.Ürünü gümrüklü olarak teslim alma süreci 1 iş gününü buluyor.Ali bey ve diğerlerinki gerçekten büyük şans.Yalnız tahminim o ki benim yaptığım çok yoğun görüşmelerden sonra bu adamlar huylanmaya başladılar ve bundan sonraki süreçte bu tarz ürünlere odaklanacaklar gibi.Çünkü görüştüğüm görevli muayene memurlarının hepsi duruma vakıf oldu bu tarz cihazların gerçekten son zamanlarda gelişinin arttığını belirttiler.Benden siz değerli arkadaşlar küçük bir tavsiye ürün sipariş edecek olanlar fatura tutarı düşük gösterilse bile bu adamların faturayı kendi konsptlerinde inceyeceklerini bilmelerini isterim.Bu kanıyada şurdan vardım görüştüklerim arasında bazıları gerçeği yansıtmayan tutarlar için ürünü bağlayıp exper ile tespitini yapıp aldatmacanın olup olmadığına bakıldığını bildirdiler.Benim bunların hiçbirinden başlangıçta haberim yoktu.Ben öğrendim ve sizlerle paylama gereği duydum.Herkese kolay gelsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Ocak 06, 2010, 09:24:04 »
ali bey ürününüzün fotoğraflarını paylaşırsanız çok iyi olur, bi de memnun musunuz şu ana kadar. bi problem çıkarttı mı?

Ürünün fotoğraflarını en kısa zamanda paylaşacağım inşallah. Kullanmaya başlaya 2 gün oldu. Navigasyon haritasının eski olması ve divx filmlerde alt yazıdaki Türkçe karakterleri desteklememesi dışında bir sorun görünmüyor. Cihaz Windows CE 5.0 işletim sistemi yüklü geliyor, bu nedenle ilk açılışı biraz yavaş, USB disk ya da DVD okuttuğunuzda dosya sayısı fazla ise diğer uygulamaların çalışmasında biraz kasılıyor ama genel olarak değerlendirirsek fena değil diyebiliriz. TV'yi bağlatmadığım için hiç denemedim, radyo üzerinde de RDS özelliği biraz sıkıntılı görünüyor.

Bu arada SD kart üzerindeki haritaları nasıl güncelleyeceğimi bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #171 : Ocak 07, 2010, 16:24:14 »
Fotoğraflar biraz acele ile çekildikleri için iyi olmayabilir idare edin artık :)

İlk açılış (windows'un yüklenmesi biraz vakit alıyor)

Radyo ekranı

Navigasyon Programı ilk açılış ekranı (IGO 8)

Harita ekranı

USB'den DivX

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #172 : Ocak 07, 2010, 16:40:06 »
hayırlı olsun ali abi çok güzel olmuş vallahi :D :D
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Ocak 07, 2010, 17:18:24 »
güzel oturmuş konsola, hiç aralık falan yok :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Ocak 07, 2010, 17:20:48 »
hayırlı olsun ali abi çok güzel olmuş vallahi :D :D

Teşekkürler.

güzel oturmuş konsola, hiç aralık falan yok :)

Orjinal cihazın bağlantı aparatları kullanıldı zaten, çıkan cihazın vida delikleri ile takılan cihazın vida delikleri bire bir aynı onun için cuk oturdu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #175 : Ocak 07, 2010, 17:33:20 »
ali kardeşim cihazın cok güzel olmuş güle güle kullan .. kac tl ye mal oldu acaba bilgi verirmisin
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #176 : Ocak 07, 2010, 17:37:44 »
Ali abicim hayırlı uğurlu olsun. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #177 : Ocak 07, 2010, 17:44:39 »
ali kardeşim cihazın cok güzel olmuş güle güle kullan .. kac tl ye mal oldu acaba bilgi verirmisin

Teşekkürler Mesut bey, cihazın maliyeti 395 $ + 40 TL montaj

Ali abicim hayırlı uğurlu olsun. :)

Teşekkürler Ramazan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #178 : Ocak 07, 2010, 18:41:25 »
ah şu siparişi vericeğim bidaki hafta içinde umarım gümrükte kalmaz ini ali abi çok yakışmış hayırlı olsun.
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Ocak 07, 2010, 19:27:49 »
hangi gönderi seçenekleri ptt dir? Yazabilir misiniz?