Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67091 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #220 : Ocak 24, 2010, 08:32:37 »
Herkese merhabalar.

Corolla ya taktırdığım Necvox için farklı bir arayüz ararken foruma denk geldim.

Birkaç aydır kullandığım cihazla ilgili, almayı düşünen arkadaşlar için birkaç noktaya değinmek isterim;

Gerek fiyat olarak gerekse görünüm olarak corollaya uyan en güzel cihaz (1.000 TL montaj dahil). DVD oynatıcısı ve ekran görüntüsü çok iyi. Radyo için mevcut araç anteni yetersiz kalıyor extra antenle mesele çözülüyor. TV için konulan antenle dar sokaklarda TV çalışmıyor. Ancak çeken yerlerde hareketli olmasına rağmen fazlasıyla kanal alıyor. Park halinde iken sorunsuz bütün kanalları çekiyor desem yanlış olmaz. USB olayı çok kaliteli. Bir arkadaş sormuş; 16 GB flash bellek okuyorum gayet güzel çalışıyor. Navigasyon olayı gerçekten mükemmel. Bırakın sokağı, verilen apartman numarasıyla o binanın önüne gelene dek yol gösteriyor. Hastane postane nöbetçi eczane sinema yani aklınıza ne gelirse hepsini isimleriyle bulabiliyor. Sırf navigasyon için almaya değer. Direksiyon kumandası çalışıyor ancak direksiyondaki 5 düğmeden 5 ine de fonksiyon tanımlarsanız, düğmelerden giden sinyal değerleri sürekli değişiklik yaptığı için direksiyondan kumanda aptallaşıyor. Cihazda ayar kısmından istediğiniz tuşa istediğiniz özelliği veriyorsunuz. Bunlar içinde; ses program menü mute gibi hepsi olabilir. Ancak 5 düğmeden 4 ü verimli olarak çalışacak. SD olayı da güzel. Orjinal 2GB sd var. İçinde navigasyon yazılımı var ancak extra dosya atmanızda mümkün. Geri kamera görüntüsü güzel. Ama her geri vitese konulduğunda radyoyu veya kullanılan özelliği kapatıp kamerayı açması bazen sinir ediyor. Otomatik olmasa, geri kamerasını açmak için biz düğmeye bassak diyenler geri vitese bağlamasınlar kamerayı, kullanacakları zaman kendileri açsın. (geri viteste olmadan arka kamerayı elle açmak mümkün). Cihazın ekran ışıkları ve ekranı gayet güzel. Dokunmatik ekran verimli çalışıyor. Ancak ekranda radyo varken nadir olarak saatin iki noktası sağa sola kayıyor. Küçük bir yazılım hatası olabilir. Cihazda kullanılan plastik malzeme güzel görünmekle beraber kalitesi A kalite değil. Cihazı kumadayla daha rahat kullanabilirsiniz. Bunun yanısıra kalın parmaklı arkadaşlar için ekran kalemide mevcut. TV anteni ön camla torpidonun birleştiği noktada tam ortaya sokuluyor. Hafif ucu görünüyor ama onuda bilen birisi ancak dikkatli bakarsa görür ve görüntü kirliliği sıfır. GPS vericisi ön camın sol üstüne takılıyor. Onunda görüntüsü gayet hoş. En önemli konu ise ses; cihazın radyo hariç ses kalitesi gayet iyi. Sadece radyoda anten olayına yani radyonun iyi çekmesine dikkat edilmeli.

Şimdilik bu kadar. Dah ayrıntılı bir soru olursa yanıtlarım. Görüşmek üzere.

feşat bey öncelikle açıklamalarınız için teşekkür ederim acaba nerden aldığınızı da belirtebilir misiniz?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #220 : Ocak 24, 2010, 08:32:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #221 : Ocak 24, 2010, 08:53:22 »
Araçlarda DVD ve TV yasaklanacakmış galiba, (Can güvenliğini tehlikeye düşürüyor diye)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #222 : Ocak 24, 2010, 12:58:54 »
selam arkadaşlar. uzun zamandır toyotacyım. 2008 toyota corolla var . uzun zamandır siteyi takib ediyorum. en son bir isteden güvenilir olup olmadığını bilmiyorum bir dvd seti aldım. 5-8 gün içerisidne elimde olacakmış.

aldığım ürün üllemizdekilere göre baya ucuz. cargo da ücretsiz dediler.

ürün bu:

https://escrow.alibaba.com/order/productSnapShotDetail.htm?orderId=1000005393

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #223 : Ocak 24, 2010, 15:36:51 »
selam arkadaşlar. uzun zamandır toyotacyım. 2008 toyota corolla var . uzun zamandır siteyi takib ediyorum. en son bir isteden güvenilir olup olmadığını bilmiyorum bir dvd seti aldım. 5-8 gün içerisidne elimde olacakmış.

aldığım ürün üllemizdekilere göre baya ucuz. cargo da ücretsiz dediler.

ürün bu:

https://escrow.alibaba.com/order/productSnapShotDetail.htm?orderId=1000005393

geldiğinde fotolarınızı ve yorumlarınızı bekliyoruz ahmet bey..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #224 : Ocak 24, 2010, 15:56:47 »
monte işini kim yapıyor servis mi yoksa başka bir yermi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #225 : Ocak 24, 2010, 23:45:12 »
Herkese merhabalar.

Corolla ya taktırdığım Necvox için farklı bir arayüz ararken foruma denk geldim.

Birkaç aydır kullandığım cihazla ilgili, almayı düşünen arkadaşlar için birkaç noktaya değinmek isterim;

Gerek fiyat olarak gerekse görünüm olarak corollaya uyan en güzel cihaz (1.000 TL montaj dahil). DVD oynatıcısı ve ekran görüntüsü çok iyi. Radyo için mevcut araç anteni yetersiz kalıyor extra antenle mesele çözülüyor. TV için konulan antenle dar sokaklarda TV çalışmıyor. Ancak çeken yerlerde hareketli olmasına rağmen fazlasıyla kanal alıyor. Park halinde iken sorunsuz bütün kanalları çekiyor desem yanlış olmaz. USB olayı çok kaliteli. Bir arkadaş sormuş; 16 GB flash bellek okuyorum gayet güzel çalışıyor. Navigasyon olayı gerçekten mükemmel. Bırakın sokağı, verilen apartman numarasıyla o binanın önüne gelene dek yol gösteriyor. Hastane postane nöbetçi eczane sinema yani aklınıza ne gelirse hepsini isimleriyle bulabiliyor. Sırf navigasyon için almaya değer. Direksiyon kumandası çalışıyor ancak direksiyondaki 5 düğmeden 5 ine de fonksiyon tanımlarsanız, düğmelerden giden sinyal değerleri sürekli değişiklik yaptığı için direksiyondan kumanda aptallaşıyor. Cihazda ayar kısmından istediğiniz tuşa istediğiniz özelliği veriyorsunuz. Bunlar içinde; ses program menü mute gibi hepsi olabilir. Ancak 5 düğmeden 4 ü verimli olarak çalışacak. SD olayı da güzel. Orjinal 2GB sd var. İçinde navigasyon yazılımı var ancak extra dosya atmanızda mümkün. Geri kamera görüntüsü güzel. Ama her geri vitese konulduğunda radyoyu veya kullanılan özelliği kapatıp kamerayı açması bazen sinir ediyor. Otomatik olmasa, geri kamerasını açmak için biz düğmeye bassak diyenler geri vitese bağlamasınlar kamerayı, kullanacakları zaman kendileri açsın. (geri viteste olmadan arka kamerayı elle açmak mümkün). Cihazın ekran ışıkları ve ekranı gayet güzel. Dokunmatik ekran verimli çalışıyor. Ancak ekranda radyo varken nadir olarak saatin iki noktası sağa sola kayıyor. Küçük bir yazılım hatası olabilir. Cihazda kullanılan plastik malzeme güzel görünmekle beraber kalitesi A kalite değil. Cihazı kumadayla daha rahat kullanabilirsiniz. Bunun yanısıra kalın parmaklı arkadaşlar için ekran kalemide mevcut. TV anteni ön camla torpidonun birleştiği noktada tam ortaya sokuluyor. Hafif ucu görünüyor ama onuda bilen birisi ancak dikkatli bakarsa görür ve görüntü kirliliği sıfır. GPS vericisi ön camın sol üstüne takılıyor. Onunda görüntüsü gayet hoş. En önemli konu ise ses; cihazın radyo hariç ses kalitesi gayet iyi. Sadece radyoda anten olayına yani radyonun iyi çekmesine dikkat edilmeli.

Şimdilik bu kadar. Dah ayrıntılı bir soru olursa yanıtlarım. Görüşmek üzere.

Ferşat Bey verdiğiniz bilgiler harika.Çok teşekkürler.
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #226 : Şubat 01, 2010, 11:34:40 »
aşağıda verdiğim linkteki cihaz diğerlerinden oldukça farklı görünüyor.  intel işlemcisi 3g-wifi-gprs özeliğinin olması dahili harddiski vs. bana çok güzel özellikler gibi geldi. Bu cihazı türkiyede uygun fiyatla bulabilsek çok iyi olurdu.
http://www.alibaba.com/product-gs/202190484/Hiinfo_N52_Car_Computer_Suitable_for.html
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #227 : Şubat 01, 2010, 11:40:49 »
aşağıda verdiğim linkteki cihaz diğerlerinden oldukça farklı görünüyor.  intel işlemcisi 3g-wifi-gprs özeliğinin olması dahili harddiski vs. bana çok güzel özellikler gibi geldi. Bu cihazı türkiyede uygun fiyatla bulabilsek çok iyi olurdu.
http://www.alibaba.com/product-gs/202190484/Hiinfo_N52_Car_Computer_Suitable_for.html

yalnız ekran eski kasalar için gördüğüm kadarıyla.yeni kasalara olmaz yani ve böle bi ürün özellikleri doğruysa Türkiye'deki satış fiyatı 3000tl nin altında olmaz.Kısacası uygun fiyata almayı unutun
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #228 : Şubat 01, 2010, 11:55:44 »
Verdiğim linkteki resim temsili bir resim. üreticinin internet sitesinde gerçek resimi var. yeni modeller için yapılmış bir cihaz bu. Fiyatını bir amerikan sitesinde gördüm 1300 dolar istiyorlar.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #229 : Şubat 01, 2010, 11:58:45 »
yurtdışında 400 dolara satılan yeni kasa ekranları Toyota serviste 2500tl. gerisini siz düşünün..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #230 : Şubat 01, 2010, 14:48:02 »
o da navitech, güzel marka ama  kullandıkları cihaz yine çin malı.. garantisi, navigasyon yazılımı ve gümrük 1700 tl ekliyor normal fiyatının üstüne :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #231 : Şubat 02, 2010, 00:01:37 »
   Önceki sayfada belirttiğim ürünün 810 modelini geçen hafta taktırdım.Çalınan DVD 5"'ti.Yenisi ise 7" büyüklüğünde.Navigasyon+Buletooth+Tv kartı ile birlikte 2.240 TL tuttu...Fotoları Ankara döünüşünde çeker eklerim....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #232 : Şubat 03, 2010, 21:53:51 »
   Önceki sayfada belirttiğim ürünün 810 modelini geçen hafta taktırdım.Çalınan DVD 5"'ti.Yenisi ise 7" büyüklüğünde.Navigasyon+Buletooth+Tv kartı ile birlikte 2.240 TL tuttu...Fotoları Ankara döünüşünde çeker eklerim....
Hayırlı olsun Özcan, güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #233 : Şubat 03, 2010, 22:52:47 »
  Teşekkürler Ali sağolasın...Bir sabah ayak üstü şöyle bir baktım ama aletten birşey anlamadım :) Cumartesi bakarım artık...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #234 : Şubat 04, 2010, 09:12:04 »
hayırlı olsun özcan, inşallah eskisini unutturur.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #235 : Şubat 04, 2010, 17:19:20 »
hayırlı olsun özcan, inşallah eskisini unutturur.
   Teşekkür ederim Murat..Cumartesi bakacağım nasıl bişey......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #236 : Şubat 06, 2010, 19:11:12 »
Arkadaşlar:

---NECVOX TOYOTA COROLLA DVA-9802HD 1.600.-TL

---NAVITECH TOYOTA COROLLA NRD-AX3000TC 2.350.-TL (HEPSİBURADA.COM'dan 1.920.-TL'ye kadar buldum)

Artık birini alacağım.
Hangisi sizce ve neden?
Fikrini söyleyenlere şimdiden teşekürler..
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #237 : Şubat 12, 2010, 23:41:00 »
selamlar,  ebay den verdiğim adresten (chinadigitalshop-Globeoffers)birçok arkadaş benim cihazın aynısını almışlar.hepsine hayırlı olsun. Ben bu adresten Toyota DVD GPS cihazını alan ilk türkiye müşterisiydim, şimdi satıcının aldığı yorumlara baktım, burada yaptığım reklamla 7 tane daha satmış türkiyeye, hemen mesaj yazdım kendilerine, komisyon olarak 1 tane aynı cihazdan ücretsiz istedim :)))  alan arkadaşlar sanırım kullanırken ürün hakkında söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu görmüştür. Cüneyt bey hala 1900 2500 tl verip çinden ithal aynı (?kesinlikle daha iyisideğil) malı 4-5 katı fiyata almaktan bahsediyor. kendisi bilir tabi ama !
IGO GPS programını up-date etmek çok kolay.öncelikle sd kartın tamamını bilgisayarınıza yedekleyin.işlemlerde hata verirse eskiye dönmek için) internetten haritanın 2009 Eylül sürümünü indirip SD kart içindeki Content>maps içine atıyorsunuz.(eskiyi silin Tabi) .internetten indrdiğiniz seslendirmeleri content>voice içine, 3d binaları ve benzin istasyonlarını content>building içine, poi leri content>poi içine atıyorsunuz. SD kartınızı takıp çıkarırken cihaz mutlak kapalı olmalı ve güncellemelerin etkili olması için cihazın ekranında programlardan gps'si tekrar çift tıklattığınızda güncellenmiş navigasyonunuz hazır. bende şu an 2009 eylül sürümü harita, 3 tane farklı türkçe seslendirme fadime, arzu ve laz oğlan var . laz oğlan tam anlamıyla çok komik, hız sınırını aştığında "poku yedin olum" diyo :) şu an vakit buldukça kızımın sesi ile yeni bir seslendirme üzerinde çalışıyorum. kesin çok keyifli olacak. bittiğinde internete sizlerin kullanımına sunarım.

gümrüğe takılan arkadaşlar kesinlikle bırakmasınlar mallarını. taş çatlasa 300-500 arası tutar, ama yinede türkiyedekilerden daha iyi ve daha uygun fiyata almış olurlar. teknik yardım isteyenler yusuf_ka@yahoo.com mailden ulaşabilirler.

[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #238 : Şubat 13, 2010, 20:31:18 »
selamlar,  ebay den verdiğim adresten (chinadigitalshop-Globeoffers)birçok arkadaş benim cihazın aynısını almışlar.hepsine hayırlı olsun. Ben bu adresten Toyota DVD GPS cihazını alan ilk türkiye müşterisiydim, şimdi satıcının aldığı yorumlara baktım, burada yaptığım reklamla 7 tane daha satmış türkiyeye, hemen mesaj yazdım kendilerine, komisyon olarak 1 tane aynı cihazdan ücretsiz istedim :)))  alan arkadaşlar sanırım kullanırken ürün hakkında söylediklerimin ne kadar doğru olduğunu görmüştür. Cüneyt bey hala 1900 2500 tl verip çinden ithal aynı (?kesinlikle daha iyisideğil) malı 4-5 katı fiyata almaktan bahsediyor. kendisi bilir tabi ama !
IGO GPS programını up-date etmek çok kolay.öncelikle sd kartın tamamını bilgisayarınıza yedekleyin.işlemlerde hata verirse eskiye dönmek için) internetten haritanın 2009 Eylül sürümünü indirip SD kart içindeki Content>maps içine atıyorsunuz.(eskiyi silin Tabi) .internetten indrdiğiniz seslendirmeleri content>voice içine, 3d binaları ve benzin istasyonlarını content>building içine, poi leri content>poi içine atıyorsunuz. SD kartınızı takıp çıkarırken cihaz mutlak kapalı olmalı ve güncellemelerin etkili olması için cihazın ekranında programlardan gps'si tekrar çift tıklattığınızda güncellenmiş navigasyonunuz hazır. bende şu an 2009 eylül sürümü harita, 3 tane farklı türkçe seslendirme fadime, arzu ve laz oğlan var . laz oğlan tam anlamıyla çok komik, hız sınırını aştığında "poku yedin olum" diyo :) şu an vakit buldukça kızımın sesi ile yeni bir seslendirme üzerinde çalışıyorum. kesin çok keyifli olacak. bittiğinde internete sizlerin kullanımına sunarım.

gümrüğe takılan arkadaşlar kesinlikle bırakmasınlar mallarını. taş çatlasa 300-500 arası tutar, ama yinede türkiyedekilerden daha iyi ve daha uygun fiyata almış olurlar. teknik yardım isteyenler yusuf_ka@yahoo.com mailden ulaşabilirler.

yusuf bey çok güzel bi açıklama yapmışsınız teşekkür ederim, bazı şüphelerim vardı onlar da gitti sayenizde, şimdi değil de bu yaz almayı düşünüyorum.. yardımcı olmanızı diliyorum..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #239 : Şubat 14, 2010, 16:56:56 »
Merhaba , IGO8 haritasını güncellemek isteyen arkadaşlar için bir kıyak yaptım.
güncel harita: http://rapidshare.com/files/350529508/Turkey.rar.html

yukarıda verdiğim rapidshare linkine güncel haritayı yükledim.oradan indireceğiniz sıkıştırılmış .rar dosyası olup, açtıktan sonra içindeki turkey.fbl dosyasını SD kartınızın içindeki IGO8>content>map dosyası içine yapıştırıyorsunuz.SD kartınızı DVD GPS cihazınıza taktıktan sonra IGO8 programı ayarlarından Maps bölümünden yeni haritayı aktif hale getiriyorsunuz.
Not: SD kartının içindeki content>map>Turkey8_2008.07_080917.fbl dosyasını öncelikle bilgisayarınıza yedeklemeyi unutmayın. aksi halde yeni haritayı çalıştıramazsanız eski haritada gidebilir.
güncel harita: http://rapidshare.com/files/350529508/Turkey.rar.html

Saygılarımla
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]