Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67112 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #140 : Ocak 01, 2010, 11:39:36 »
bizim kasalara deneyen olursa haberim olsun :) bende alacam
ben deneyeceğim, ölçüler vs. herşey tam uyuyor, çin'deki satıcılar da gerçekten her mesaja cevap veriyorlar. sadece şu ebay'de ücretsiz olan, ama benim cihazı bulduğum yerde 100 dolar tutan kargo ücretini halletmeye çalışıyorum ;)
Toyota Corolla 2005 1.6 Terra HB.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Ocak 01, 2010, 11:39:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #141 : Ocak 01, 2010, 17:17:23 »
ben deneyeceğim, ölçüler vs. herşey tam uyuyor, çin'deki satıcılar da gerçekten her mesaja cevap veriyorlar. sadece şu ebay'de ücretsiz olan, ama benim cihazı bulduğum yerde 100 dolar tutan kargo ücretini halletmeye çalışıyorum ;)
tamam hüseyin abi sen bi hayırlısıyla hallet de sonra haberleşelim senle yine :) belki ekstradan masraf falan çıkar tam fiyat almış olurum senden :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '16
  • 23 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Ocak 02, 2010, 10:30:49 »
yol bilgisayarı için çözüm var mı?(2002-2006)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Ocak 02, 2010, 11:37:43 »
arkadaşlar 2002-2006 kasa için dediklerinde çerçeve yok. bunun için boş çerçeveler satılıyor. ya boş bir çerçeve alıp bunun ölçülerine göre bir double din alacaksınız ya da, kendiniz çerçeve yaptıracaksınız (muhammed alyürük arkadaşımız gibi).

ben hazır bir ürün bulmuştum burda da linkini vermiştim çerçeveli, ama ürün bitmiş. ürün o şekilde olmalı.
orjinal double din çıkışlı corollalarda ise üfleme menfezleri de dahil bir bütün olarak çerçeve var.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #144 : Ocak 04, 2010, 09:38:33 »
Değerli arkadaşlar bu navigasyon sistemlerinde USB girişinden yararlanılarak USB HDD kullanan yada kullanıldığını bilen varsa paylaşırsa seviniriz.Benim siparişde şu an istanbulda gümrük işlemleri yürütülüyo Kargo takip no su ile herşeyi görüyorsunuz öğlen sonu gümrüklümü gümrüksüzmü olacağı belli olacak.Bu arada bu kadar çabuk geleceğini beklemiyordum doğrusu çünkü yılbaşı tatili falan araya girdi.31 aralıkta bayiden kargo teslim almış bu sabah istanbul.gerçekten iyi iş çıkarıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Ocak 04, 2010, 09:58:13 »
Değerli arkadaşlar bu navigasyon sistemlerinde USB girişinden yararlanılarak USB HDD kullanan yada kullanıldığını bilen varsa paylaşırsa seviniriz.Benim siparişde şu an istanbulda gümrük işlemleri yürütülüyo Kargo takip no su ile herşeyi görüyorsunuz öğlen sonu gümrüklümü gümrüksüzmü olacağı belli olacak.Bu arada bu kadar çabuk geleceğini beklemiyordum doğrusu çünkü yılbaşı tatili falan araya girdi.31 aralıkta bayiden kargo teslim almış bu sabah istanbul.gerçekten iyi iş çıkarıyorlar

İsmail bey bu gidişle senin kargo benim kargodan önce gelecek :)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #146 : Ocak 04, 2010, 11:02:05 »
ben de 2004-2006 corolla için ürünü sipariş vermek üzereyim. Son pazarlıklar sürüyor, tahtakale esnafı gibi bu Çin'liler :) bugün yarın vereceğim siparişi inşAllah. Sizden rica etsem ürün montajı ile ilgili oto elektrikçi tavsiye edebilir misiniz İstanbul'da?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Ocak 04, 2010, 11:06:44 »
ben de 2004-2006 corolla için ürünü sipariş vermek üzereyim. Son pazarlıklar sürüyor, tahtakale esnafı gibi bu Çin'liler :) bugün yarın vereceğim siparişi inşAllah. Sizden rica etsem ürün montajı ile ilgili oto elektrikçi tavsiye edebilir misiniz İstanbul'da?

Hocam forumdan almak isteyen arkadaşlarda vardır, bu Çinlilere başka müşterilerde ayarlayacağını söyle bence. Birde senin referansınla almak isteyenlerede aynı fiyat uygulaması yapmalarını rica edersen diğer arkadaşlarda bu fırsattan faydalanmış olurlar.

Elektrikçi tavsiyesi konu içinde mevcut 3 ya da 4. sayfada arkadaşlardan birisi bilgi vermişti.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #148 : Ocak 04, 2010, 15:26:26 »
Valla beyler benimki gümrüğe takıldı.ürün bedeli kadar masraf çıkarıyor gümrük.Bende gümrüğe bıraktım.Nasip değilmiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #149 : Ocak 04, 2010, 15:46:06 »
İsmail kardeş inan çok üzüldüm.bende bu ürünü o kadar çok almak istiyorum ki anlatamam.tabi herşey parayı ayarlamaya bakıyor.ilk fırsatımda alacam inş. ve benimde en korktuğum şey gümrükte kötü sürprizlerle karşılaşabilmem.baksana senin başına gelmiş bile..  :(
geçmiş olsun ne diyelim...  :-\
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #150 : Ocak 04, 2010, 15:54:02 »
 :(  :(  :( Ve gözüme şimdi takıldı. Aslen bende gaggoşum. Bak şimdi dahada üzüldüm  :(  :(  :(
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #151 : Ocak 04, 2010, 16:01:28 »
Anıl bey ne yapalım artık olacağı bumuş.Evet Elazığlıyım.Sizinle burda tanışmaktanda mutlu oldum.Yalnız ben bu işi burda bırakmayacağım.tamam ürün varsın gümrüğün olsun . ama o kararı veren muayene memuru ne kadar adil acaba . 1 ay içinde 9 tane gelmiş türkiye ye hepsi geçmiş ve fatura bedelleri benden Yüksek olmasına rağmen.Gerekli yazışmaları kamu nezdinde yapmaya başladım.Keyfi uygulmalara son vermek gerek .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #152 : Ocak 04, 2010, 16:17:49 »
çok haklısınız.gerekirse o memuru mahkemeye verin. öyle bir ülkede yaşıyoruz ki belki haberlerde rastlamışsınızdır, bir trafik memuru 5 yıl önce bir aracı yanlış parktan çekiciyle çektiriyor.ama orada park yasağı yok  !!! ayrıca araç çekilirken 4 tarafından hasar görüyor. araç sahibi ise işin peşini bırakmıyor.tabiki bütün adli makamlar polisten yana oluyor.hatta zabıt bile tutturamıyor.ama adam o kdr azmetmiş ki bu iş için 5 yılın sonunda o trafik polisini 1 yıl hapisle cezalandırıyor. yeterki bişeyleri yapmak isteyerek üstüne gidelim. bu işe ilk başta, ürünü geçirmeyen memurun adını öğrenerek ve onunla birebir konusarak başlayabilirsiniz.gerçi gerekli yazışmalarada başlamışsınız.umarım er ya da geç ama illaki olumlu bir sonuç alırsınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #153 : Ocak 04, 2010, 16:25:48 »
İsmail bey bana paypal ödemenin tam olarak nasıl yapıldığını açıklayabirmisiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #154 : Ocak 04, 2010, 17:07:37 »
Valla beyler benimki gümrüğe takıldı.ürün bedeli kadar masraf çıkarıyor gümrük.Bende gümrüğe bıraktım.Nasip değilmiş.

Hocam valla ben de çok üzüldüm. Benim siparişin gelip sizinkinin gelmemesi kötü oldu. Benim kargo paketinin içinde de 395$'lık fatura vardı ama paketi açmamışlar muhtemelen.

Bu arada ben cihazı Ankara'da Bülbülderesi caddesinde Tufan Elektronik'de 40 TL'ye takdırdım. Geri görüş kamerası istemedim için ve TV antenini takdırmadığım için çok fazla zaman almadı 20-25 dakikada taktılar. Şimdilik cihazda bir sıkıntı yok ve gayet şık duruyor araçta. İlk fırsatta izlenim ve fotoğrafları paylaşırım. Ayrıca yardımlarından dolayı forum üyelerimizden Adil ULUTAŞ'a çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Ocak 04, 2010, 17:10:12 »
İsmail bey, PTT ile mi geliyordu? Yani PTT gümrüğünde mi kaldı?
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Ocak 04, 2010, 17:42:37 »
İsmail bey, PTT ile mi geliyordu? Yani PTT gümrüğünde mi kaldı?

Yok Alper DHL ile geliyor. Aynı ürünü 3 gün önce ben istedim 31 Aralık günü kargo gümrükten sorunsuz şekilde çıktı ama İsmail Beyin kargo gümrükte kalmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #157 : Ocak 04, 2010, 18:06:56 »
geçen ve takılan ürünlerdeki fatura tutarları nasıldı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #158 : Ocak 04, 2010, 18:08:59 »
geçen ve takılan ürünlerdeki fatura tutarları nasıldı acaba?

Kutu dışına 80$ yazam bir fatura vardı ama içeride orjinal miktarı gösteren ikinci bir fatura çıktı 394.99$'lık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Ocak 04, 2010, 19:53:57 »
Talihsizlik olmuş :( Benim de daha önce gümrükte bıraktığım şeyler mevcuttu, bilirim bu duyguyu :) Biraz mücadele ederseniz gümrük ücretini indirirler. 150TL civarına çektirebilirsiniz. Çünkü gümrükte kalırsa onların (DHL) zararına kalıyor. Bir başka ihtimal de geri yollatmak, satıcıdan kargo ücretini düşüp paranızın kalanını iade etmesini isteyebilirsiniz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler