Kusura bakmayın bi süredir finaller iş güç vs. yoğun olduğundan pek giremedim nete maalesef aksi takdirde montaj vs. bazı bildiğim konularda yardımcı olablrdm sizlere ve buradaki arkadaşlarımıza.. Yalnız bu ipod özelliğinde bahsettiğiniz 'Apple ın orjinal kablolarına çip takmış olması yüzünden cihaz 30 sn snra kadar desteklenemiyor tarzı bi uyarı veriyor' sorunu bende yaşıyorum acaba sorunun çözümünü burada açıkça yazablrmsnz hem bu urune sahip olan ve olacak diğer arkadaşlarımızın da bilgilendirmiş olalım ve bakarsınız artık bu model urunlerdeki sorunları ve çözümleri konusunda öncülük etmiş oluruz...
Buarada bunun montajı konusunda yaşadığım tecrubeyi şoyle anlatayım bnde braz sanıldığı gibi aracın elektrik devrelerinde vs. abartıldığı kadar riskleri ve gozde çok buyutulmesinin gerek olmadığını anladım, servise goturmeden once bizim burada yıllardan beri bu tarz işlerle uraşan bir yere goturdum once aslında bir şansımı denemek amacıyla hiç olmazsa da servise gitmeden braz bigilenmiş olurum beklentisiyle gittim, adamlar orda profesyonel bir tabirle (ukalaca aslında ama işini bildiklerinden gelen bi guvenden olsa gerek olduğunu sonra anladım
) ''NE Var ki bunda senin hiçte gozunde buyutecek bi durum değil junior ve valla bna iyilik edersin dedi toyota kadar uraşmaktan keyif aldığım bir başka araç yok zaten deyip once bu adam benle dalga kafa bulyo ddm (matrak'tı da braz kendisi) max 1 bucuk saatimi alır dedi ve 55 dkkada geri vites camerası dahil 80 ytlye montajını yaptılar
.. Çokta başarılı bir sonuç çıktı ortaya hatta Sokerken konsolu an ve an yuregimin ağzıma gelmediğini inkar edemem (aman abi dikkat edin tırnağı kolay kırılabilyormuş bunların vs. die die.. stres yaptım ama her seferinde yine matrak bi cvp alıp gulup geçilerek bayağa keyifli geçti diebilrm) ama sonuç mukkemmel olunca adamlara artık valla Helal olsun ddm.. ki bide ayrıca urunle gelen cam'ı taktım bende oradaki ustanın tavsiyesiyle guzel bi yerde braz gizleterek urunun kenarlarından da ayırarak kucuk haliyle takıldı şmdilik işimi de goryor ve fena değil fakat değiştirmeyi bnde dsnyrm nikelajlısı ve CCD'li daha kibar bir modelini gordum onu almayı dusunuorum suan, onun dışında tv antenini de sizin taktırdığınızdan tavsiye ettiler banada ama gerek gormedim sonra nasılsa portatif antende olsa pek te kullanmayacağım die ayrıca oradaki ustada işlevi konusunda pekte farklılık yaratmayabileceğini soleyince..
Herkese Hayırlı Sabahlar dileyeyim şimdiden
Ürünle ilgili yorumlarımı da snra yapacam yine burada yalnız Naim bey'e katılyorum paylaştıkları konusunda ve birde Uzerindeki GPS yazılımını geliştirip Güncellemeyi başardığımı sçleyim, sizinlede yakın bir zamanda burada yine paylaşmaya çalışacağım ama şmdi uyumalıyım yarın sabah erkenden yine okulum var, (finaller yaklaştı ama bir bitmedi gitti şu dersler de zaten)Herkese Hayırlı Sabahlar dileyeyim şimdiden
![]()
bu konu başlığını görmemişim daha önceleri. Aracım 2005 Terra HB. 2002-2006 arası konsollar için bulmak biraz daha zor gibi bu ürünleri fakat ebay'da China Digital Shop ile uzun zamandır yazışıyorum, aracımın ön konsolunun fotolarını vs. de gönderdim ve bana şu linkteki ürünün aracıma uygun olacağını söyledi. Herkese merhabalar, ben de uzun zamandır internetten DVD/Navigasyon araştırmaları yapıyordumbu konu başlığını görmemişim daha önceleri. Aracım 2005 Terra HB. 2002-2006 arası konsollar için bulmak biraz daha zor gibi bu ürünleri fakat ebay'da China Digital Shop ile uzun zamandır yazışıyorum, aracımın ön konsolunun fotolarını vs. de gönderdim ve bana şu linkteki ürünün aracıma uygun olacağını söyledi.
http://cgi.ebay.com/7-Toyota-Corolla-GPS-Car-DVD-with-Win-CE-5-0-System_W0QQitemZ170418411724QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27adba98cc
Ben de emin olamadım, bu ürün daha çok 2007 sonrası üretim corolla'lar için satılıyor. Sİz ne dersiniz?
Herkese merhabalar, ben de uzun zamandır internetten DVD/Navigasyon araştırmaları yapıyordumbu konu başlığını görmemişim daha önceleri. Aracım 2005 Terra HB. 2002-2006 arası konsollar için bulmak biraz daha zor gibi bu ürünleri fakat ebay'da China Digital Shop ile uzun zamandır yazışıyorum, aracımın ön konsolunun fotolarını vs. de gönderdim ve bana şu linkteki ürünün aracıma uygun olacağını söyledi.
http://cgi.ebay.com/7-Toyota-Corolla-GPS-Car-DVD-with-Win-CE-5-0-System_W0QQitemZ170418411724QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27adba98cc
Ben de emin olamadım, bu ürün daha çok 2007 sonrası üretim corolla'lar için satılıyor. Sİz ne dersiniz?
türkiyede satan da çok pahalı satıyor. Link vermek sitede yasak mı değil mi bilmiyorum, yasaksa uyarı yaparsanız sevinirim. Linkteki eleman 1100 TL istiyor. 400 dolara getirtmek varken 500 TL fazla verip bunu almak hiç mantıklı gelmiyor bana
http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_2002-2006_dvd_gps-60WQQaXQQ16768498WQQpXQQdisplayitem
evet şimdi dikkatlice inceledim, bizim kasalara uyumlu DVDlerin kasası tam bir diktörgen şeklinde. Yeni corolla'ların ise yuvası tam dikdörtgen değil, üst tarafı biraz daha geniş. Linkte satılan DVD'nin kasası da bu şekilde gözüküyor. Bizim kasalara uyumlu bir cihaz türkiyede buldum ama ebay'de bulamadımtürkiyede satan da çok pahalı satıyor. Link vermek sitede yasak mı değil mi bilmiyorum, yasaksa uyarı yaparsanız sevinirim. Linkteki eleman 1100 TL istiyor. 400 dolara getirtmek varken 500 TL fazla verip bunu almak hiç mantıklı gelmiyor bana
http://www.sahibinden.com/toyota_corolla_2002-2006_dvd_gps-60WQQaXQQ16768498WQQpXQQdisplayitem
Sonuçta bunu satan arkadaş bir şekilde yurtdışından getirmiştir cihazı. Biraz araştırmak gerekebilir e-bay ya da benzer sitelerde.
evet Ali abi, sonuçta bu da Çin yada HongKong'dan gelmiş bir üründür kesinlikle. Ama önceden takmış denemiş birinin fikrini almak çok önemli oluyor. Bizim modellere uyabilecek şöyle bir model buldum
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170418050495&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
resimlerde ürünün en ve boy uzaklıkları verilmiş. Aracımdaki paneli ölçüp ona göre sipariş versem derinlik yönünden herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım acaba?
Ali Bey sizin siparişde son durum nedir paylaşırsanız sevinirim.

Valla ben nasıl sipariş verecemi bilmiyorum.Yoksa bende almak istiyorum..
Merhaba Naim Bey Bende aynı sıralarda sizinle hemen hemen aynı şekilde bu ürünü getittirip taktırmıştım hemenKusura bakmayın bi süredir finaller iş güç vs. yoğun olduğundan pek giremedim nete maalesef aksi takdirde montaj vs. bazı bildiğim konularda yardımcı olablrdm sizlere ve buradaki arkadaşlarımıza.. Yalnız bu ipod özelliğinde bahsettiğiniz 'Apple ın orjinal kablolarına çip takmış olması yüzünden cihaz 30 sn snra kadar desteklenemiyor tarzı bi uyarı veriyor' sorunu bende yaşıyorum acaba sorunun çözümünü burada açıkça yazablrmsnz hem bu urune sahip olan ve olacak diğer arkadaşlarımızın da bilgilendirmiş olalım ve bakarsınız artık bu model urunlerdeki sorunları ve çözümleri konusunda öncülük etmiş oluruz...
Buarada bunun montajı konusunda yaşadığım tecrubeyi şoyle anlatayım bnde braz sanıldığı gibi aracın elektrik devrelerinde vs. abartıldığı kadar riskleri ve gozde çok buyutulmesinin gerek olmadığını anladım, servise goturmeden once bizim burada yıllardan beri bu tarz işlerle uraşan bir yere goturdum once aslında bir şansımı denemek amacıyla hiç olmazsa da servise gitmeden braz bigilenmiş olurum beklentisiyle gittim, adamlar orda profesyonel bir tabirle (ukalaca aslında ama işini bildiklerinden gelen bi guvenden olsa gerek olduğunu sonra anladım
) ''NE Var ki bunda senin hiçte gozunde buyutecek bi durum değil junior ve valla bna iyilik edersin dedi toyota kadar uraşmaktan keyif aldığım bir başka araç yok zaten deyip once bu adam benle dalga kafa bulyo ddm (matrak'tı da braz kendisi) max 1 bucuk saatimi alır dedi ve 55 dkkada geri vites camerası dahil 80 ytlye montajını yaptılar
.. Çokta başarılı bir sonuç çıktı ortaya hatta Sokerken konsolu an ve an yuregimin ağzıma gelmediğini inkar edemem (aman abi dikkat edin tırnağı kolay kırılabilyormuş bunların vs. die die.. stres yaptım ama her seferinde yine matrak bi cvp alıp gulup geçilerek bayağa keyifli geçti diebilrm) ama sonuç mukkemmel olunca adamlara artık valla Helal olsun ddm.. ki bide ayrıca urunle gelen cam'ı taktım bende oradaki ustanın tavsiyesiyle guzel bi yerde braz gizleterek urunun kenarlarından da ayırarak kucuk haliyle takıldı şmdilik işimi de goryor ve fena değil fakat değiştirmeyi bnde dsnyrm nikelajlısı ve CCD'li daha kibar bir modelini gordum onu almayı dusunuorum suan, onun dışında tv antenini de sizin taktırdığınızdan tavsiye ettiler banada ama gerek gormedim sonra nasılsa portatif antende olsa pek te kullanmayacağım die ayrıca oradaki ustada işlevi konusunda pekte farklılık yaratmayabileceğini soleyince..
Ürünle ilgili yorumlarımı da snra yapacam yine burada yalnız Naim bey'e katılyorum paylaştıkları konusunda ve birde Uzerindeki GPS yazılımını geliştirip Güncellemeyi başardığımı sçleyim, sizinlede yakın bir zamanda burada yine paylaşmaya çalışacağım ama şmdi uyumalıyım yarın sabah erkenden yine okulum var, (finaller yaklaştı ama bir bitmedi gitti şu dersler de zaten)Herkese Hayırlı Sabahlar dileyeyim şimdiden
![]()
Benim Siparişide DHL ile yollamışlar.Tracking Number ile kargoyu takip edebiliyorsunuz.İnşallah ürün sorunsuz kavuşur.Bende buradan sizlerle montajdan kulllanıma ve geliştirmelere kadar bir çok konuyu paylaşırım.
bende alacam