Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67110 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #100 : Aralık 23, 2009, 00:58:06 »
Hayırlı uğurlu olsun Ali Bey  umarım hiç bir yerde takılmadan kazasız belasız elinize geçer

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Aralık 23, 2009, 00:58:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Aralık 23, 2009, 10:51:02 »
ali hocam anlaşılan aracı satmaktan yenge vazgeçirtti seni.

Yok hanımı razı etmiştim BMW 3.20d'leri gösterip araç konusunda hem fikir olmuştuk aslında. Fakat benim istediğim 3.20d'lerin fiyatları biraz yukarıdan geldi bana onun için şimdilik bu fikrimizden vazgeçtik. Birde geçen hafta servise gittiğimde MMT Ecu'sünün değiştirileceğini yenisinin siparişinin verdilğini söylediler, belki bu yeni ECU vites geçişlerinde yaşadığımız sarsıntıyı giderir bir denemekte fayda var.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #102 : Aralık 23, 2009, 10:55:59 »
Hayırlı uğurlu olsun Ali Bey  umarım hiç bir yerde takılmadan kazasız belasız elinize geçer

Teşekkürler Naim bey, inşallah takılmadan gelir.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Aralık 23, 2009, 23:21:59 »
Yok hanımı razı etmiştim BMW 3.20d'leri gösterip araç konusunda hem fikir olmuştuk aslında. Fakat benim istediğim 3.20d'lerin fiyatları biraz yukarıdan geldi bana onun için şimdilik bu fikrimizden vazgeçtik. Birde geçen hafta servise gittiğimde MMT Ecu'sünün değiştirileceğini yenisinin siparişinin verdilğini söylediler, belki bu yeni ECU vites geçişlerinde yaşadığımız sarsıntıyı giderir bir denemekte fayda var.
Ali abi konuyla alakasız ama nasıl sorunlar var şanzımanla ilgili ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Aralık 23, 2009, 23:27:49 »
Ali abi konuyla alakasız ama nasıl sorunlar var şanzımanla ilgili ??

Genelde 1. vitesten 2. vitese geçerken vites geçişi çok bariz hissediliyor ve tok bir vurma sesi geliyor. Büyük viteslerde böyle bir problem yok. 30.000 km'de kalibrasyon yapıldığında sorun yok gibiydi ama son zamanlarda yine baş gösterince götürdüm servise, yarın sabah değiştirecekler bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Aralık 23, 2009, 23:57:46 »
anladım abi o ses benden de geliyordu benimde 30 bin bakımdan sonra hal olmuştu ama bu seferde araba soğukken(özellikle sabah) 1. vitesi kavrarken araba titriyor sanki debriyaj tam kavrayamıyorumş gibi oluyor sende boyle bir sorun var mı acaba ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Aralık 24, 2009, 10:46:23 »
anladım abi o ses benden de geliyordu benimde 30 bin bakımdan sonra hal olmuştu ama bu seferde araba soğukken(özellikle sabah) 1. vitesi kavrarken araba titriyor sanki debriyaj tam kavrayamıyorumş gibi oluyor sende boyle bir sorun var mı acaba ??

Açıkcası çok dikkat etmedim, yalnız şunu biliyorum sabahları kavrama zayıf oluyor. Garajdan çıkarken bunu çok rahat hissedebiliyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #107 : Aralık 24, 2009, 22:16:55 »
Anladım abi teşekkür ederim :)

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #108 : Aralık 25, 2009, 11:30:20 »
Naim bey paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.Uzun süredir arabama almayı düşündüğüm bi üründü.Ancak belirtilen sitede herhangi bir alışveriş yapmadım daha önce daha doğrusu yurt dışı sipariş vermedim hiç.Bende bir adet sipariş vermek istiyorum bana bu konuda ve ürün seçiminde yardımcı olur iseniz çok memnun olacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Aralık 25, 2009, 14:22:40 »
Naim bey paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim.Uzun süredir arabama almayı düşündüğüm bi üründü.Ancak belirtilen sitede herhangi bir alışveriş yapmadım daha önce daha doğrusu yurt dışı sipariş vermedim hiç.Bende bir adet sipariş vermek istiyorum bana bu konuda ve ürün seçiminde yardımcı olur iseniz çok memnun olacağım.

Ben şu link'deki ürünün siparişini verdim, bu aralar yoğun oldukları için henüz kargoya verememişler. Tüm sorularınıza cevap veriyorlar.

http://cgi.ebay.com/7-Toyota-Corolla-GPS-Car-DVD-with-Win-CE-5-0-System_W0QQitemZ170418411724QQihZ007QQcategoryZ79835QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D4%26ps%3D63

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #110 : Aralık 25, 2009, 15:21:25 »

İsmail bey paypal unuz varsa hiç bir sorun çıkacağını zannetmiyorum ki bu firmada sadece paypaldan ödeme kabul ediyor .Eğer ürünün ulaşımında sorun çıkarsa paypaldan  paranızı iade alabiliyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #111 : Aralık 25, 2009, 23:01:49 »
   Ne alırsanız alın önce o cihazın güvenliğini sağlayın...Passat sayısız İstanbul seferi yaptı hiçbir şey olmadı.Cam filmi söküldükten sonraki ilk İstanbul seferinde (dün gece 24.12.2009)aracın sağ ön camını patlatıp DVD Player'ı çaldı şeref yoksunu kansızlar.Önce güvenliği sağlayın sonra aksesuar temininde bulunun...Her ne kadar kasko olsada insanın canı sıkılıyor....
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Aralık 25, 2009, 23:06:46 »
   Ne alırsanız alın önce o cihazın güvenliğini sağlayın...Passat sayısız İstanbul seferi yaptı hiçbir şey olmadı.Cam filmi söküldükten sonraki ilk İstanbul seferinde (dün gece 24.12.2009)aracın sağ ön camını patlatıp DVD Player'ı çaldı şeref yoksunu kansızlar.Önce güvenliği sağlayın sonra aksesuar temininde bulunun...Her ne kadar kasko olsada insanın canı sıkılıyor....

Geçmiş olsun Özcan, cana geleceğine mala gelsin. Haklısın tabi can sıkıyor ama yapacak çok fazla bişey yok malesef.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Aralık 26, 2009, 12:51:20 »
geçmiş olsun özcan,
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Aralık 27, 2009, 11:40:43 »
Geçmiş olsun Özcan abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Aralık 27, 2009, 12:16:36 »
Çok geçmiş olsun Özcan Abi, bir sürü dilekte bulunuyorum onlar için şu an içimden.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #116 : Aralık 27, 2009, 23:45:35 »
Geçmiş olsun Özcan Bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Aralık 27, 2009, 23:53:31 »
   İyi dilekleriniz için sğolun.DVD'ye değilde kırılan cama ve güneş gözlüğüne çok üzüldüm :((((((( DVD'yi kaskoya işletmemiştim orjinal Cd çalar daha pahalı (2.200 TL motaj hariç) diye..
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #118 : Aralık 29, 2009, 15:06:55 »
Değerli arkadaşların desteği ile bende ayın 26 sında DVD oynatıcı sipariş ettim.Gönderecek olan mağaza iletişim elemanları oldukça ilgililer.Her an bilgi alabiliyorsunuz.Artık hayırlısı gelişme oldukça bilgi vereceğim.Özellikle Ali ve Naim Beye ayrıca teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Aralık 29, 2009, 15:21:08 »
Değerli arkadaşların desteği ile bende ayın 26 sında DVD oynatıcı sipariş ettim.Gönderecek olan mağaza iletişim elemanları oldukça ilgililer.Her an bilgi alabiliyorsunuz.Artık hayırlısı gelişme oldukça bilgi vereceğim.Özellikle Ali ve Naim Beye ayrıca teşekkür ederim..

Rica ederim İsmail Hakkı Bey, hayırlı olsun şimdiden.