Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67074 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #80 : Aralık 04, 2009, 22:04:18 »
Servisle gittim konustum  önce hiç sorma takmazlar dedi sonra ordaki bayan saolsun teknik servisten ustayı çağırdı cihazı görünce şaşırdılar zaten ancak usta böyle birşeyin montajını daha önce yapmadıklarını söyledi ekstra soketleri olduğundan işçilik hakkında da garanti veremeyeceklerinden yapamayız dedi ancak isterseniz ,zor olur sökemedik çıtaları derseniz biz sökeriz montaja hazır duruma getiririz   , bizim de radyoları yolladığımız bi yer var oraya gidin büyük ihtimalle yaparlar montajını dediler ve yolladılar.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Aralık 04, 2009, 22:04:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Aralık 05, 2009, 00:29:18 »
Deli aletmiş valla.. Hayırlı olsun
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #82 : Aralık 07, 2009, 14:40:30 »
Alan arkadaşlara hayırlı olsun iyi cihaz,bende bunlardan düşünüyorum ama Versoya uyuyormu acaba bilen varmı. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #83 : Aralık 08, 2009, 10:30:31 »
Şahin bey  büyük ihtimalle uymaz bu cihaz , ben ebay de bir bakındım versoya göre cihaz göremedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #84 : Aralık 19, 2009, 17:14:26 »
Merhabalar
Cihazı en sonunda taktırabildim.1 haftalık incelemeden  sonra sizlere de bilgi vermek amacıyla hem de bu süreci merak edenlere bir inceleme yazısı yazmak  hemde olayı
detaylarıyla anlatarak bu işe kalkışmak isteyenlere iyi bir kaynak olur diye düşündüm.

Öncelikle  yurtdışından elektronik eşya getirtmek gerçekten stresli bir iş malınızın akibeti tamamen gümrük memurlarının elinde diyebilirim.Bu işe kalkışacaksanız kendinizi şanslı hissettiğiniz bir anda başlasanız iyi edersiniz .
Bu cihazı ilk bu  konuda gördüm ve  oldukça araştırma yaptım  bilhassa iyibey.com da oldukça dolaştım.Cihaz getirtenler getirtmeyi düşünenler vs... Ama önümde Yusuf Beyin aynı malı getirtmesi ve memnun olması gibi bir örnek vardı dolayısıyla bende bu ürünü seçtim.

Ebay dan alışveriş yaparken satıcının güvenilirliğinden emin olduktan sonra siparişinizi verin mesajlarınıza cevap veriyor mu gibi. Yorumları nedir vs...Siparişinizi verdikten sonra ödeme sayfasına geldik  ödeme sayfasında banka hesabınız TL hesabı olduğundan paypal da ödemeyi  hangi para birimi ile  alışveriş yaptıysanız onu seçin aksi halde 2 kere spread (alış-satış farkı) ödemek zorunda kalıyorsunuz .

Cihazı Dhl ile gönderdiler ve 2 günde geldi ama bunu söylediğim insanlar bunun bir mucize olduğunu çok şanslı olduğumu söylediler.

Cihaz ı taktırmak için yer bulmak da bir sorundu yetkili servis Maltepe de bir elektronikçi tarif etti. Oraya gittik   işi yapanlar işi gerçekten biliyorlardı  zaten oldukça tanınmış bir yermiş.2,5 sa  de iş bitti.

Gelelim Kalite Kontrol e

Cihazdan çıkan arka kamerasını taktırmadı usta hem kalitesiz hemde içine su girer bunların dedi.Ayrıca arka kamerası taktırmaya da teybi takması kadar para istediler bende taktırmadım.
Tv  antenini denedik ancak anten de pek kaliteli değildi onu da taktırmadım onun yerine ordan daha kaliteli bir anten aldım.O anteni de ön konsolla cam arasına sıkıştırdılar.Anten gözükmüyor netice olarak.Tv olayını köprü trafiğinde  test ettim Çamlıcanın  oralarda 25 tane kanal çekti.Normalde de 6-10 arası kanal çekmekte.

GPS  Igo 2008 in haritası kullanıyor.Güncellemek gerek  bazen sağda kalın demeyi unutuyor cihaz, neyseki hemen yeniden hesaplayıp  alternatif yolu hesaplıyor. Fadime diye bir  hanım yolu bize tarif etmekte.

Dvd Okuması orjinal teypten daha iyi diyebilirim.Orjinal teybin okumadığı, takıldığı cd leri gayet düzgün bir biçimde okudu.

Excel pdf word dosyalarını açtı.

Gelelim IPOD a : İpod u çalıştırmak benim için tam bir sorun oldu çünkü  ipod touch ımı taktığımda 30 sn sonra aksesuar desteklenmiyor tarzında hata verdi.Bunun sebebi de Apple ın orjinal kablolarına çip takmış olmasıymış.Ucuz kabloları kabul etmiyor yani ama bununda çözümünü bulmuşlar.Saolsun biri çözümünü  yazmış ordan hallettim ama Ipod touch ı olmayan jailbreak yapamayan biri için cihaz bir işkence olabilir çünkü ekranda şarkı listesi çıkmamakta ekrana görüntüyü  cydiada indirilen  screensplitr app ile getiriyorsunuz.Aksi halde sadece filmleri gösteriyor.

Sonuç olarak cihaz "şimdilik" parasının hakkını veriyor. Çin malı ne kadar  güzel de olsa adı çıkmış bir kere sonuna kadar güvenemiyorsunuz .Aracın görüntüsüni gerçekten çok değiştiriyor.Bu cihazı türkiyeden almaya kalksam 1500 Tl yi gözden çıkarmam gerekiyordu.Ancak yarısına malettim diyebilirim.Satın almak isteyenlere tavsiyem antensiz ve geri kamerasız olanını sipariş versinler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Aralık 19, 2009, 20:49:56 »
Naim Bey detaylı inceleme için teşekkürler.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota'Lı olmak bir ayrıcalıktır..
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #86 : Aralık 20, 2009, 12:48:52 »
Naim bey iyi günler ürünü ebayda hangi satıcıdan aldınız ve size kaç tlye mal oldu.Yanılmıosam ürünü maltepe ender elektronik demi taktırdırdınız?Ben de küçükyalı 63 oturuorm komşu sayılırız nası alabilceğim hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim açıklamalarınız için teşekkürler
---34 VV 0021--- corolla 09* d4d elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Aralık 20, 2009, 13:01:01 »
paylaşımınız için teşekkürler Naim bey bende bu üründen almayı düşünüyordum bana da bir fikir vermiş oldunuz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #88 : Aralık 20, 2009, 17:39:01 »
Naim bey iyi günler ürünü ebayda hangi satıcıdan aldınız ve size kaç tlye mal oldu.Yanılmıosam ürünü maltepe ender elektronik demi taktırdırdınız?Ben de küçükyalı 63 oturuorm komşu sayılırız nası alabilceğim hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim açıklamalarınız için teşekkürler

Merhaba  Sefa bey ürünü  ebayden chinadigitalshopdan aldım http://cgi.ebay.com/7-Toyota-Corolla-GPS-Car-DVD-Win-CE-5-0-System-Camera_W0QQitemZ170420042662QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27add37ba6#ht_7219wt_939.  Cihazı taktırmaya 125 tl istediler kaliteli tv anteni de taktırmak istersen oda 90 TL toplamda bir 800 TL yi gözden çıkarmak lazım. Ayrıca aynen öyle  Ender elektronikde taktırdım gerçekten tam nokta atışı oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #89 : Aralık 20, 2009, 19:33:54 »
Naim bey hayırlı olsun, çok iyi etmişsiniz. Açıklamanız da şahane olmuş. Darısı başımıza artık, işlerden bir fırsat bulur bulmaz hemen bu işin peşine düşücem. Daha sonra gerekirse sizinle bir irtibata geçeriz artık. :)
Bir de merak ettim. Sizi yetkili servis yönlendirmiş. Kendileri takmadılar mı, yoksa işçiliği mi yüksekti?
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Aralık 20, 2009, 19:49:46 »

Merhaba  Sefa bey ürünü  ebayden chinadigitalshopdan aldım http://cgi.ebay.com/7-Toyota-Corolla-GPS-Car-DVD-Win-CE-5-0-System-Camera_W0QQitemZ170420042662QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item27add37ba6#ht_7219wt_939.  Cihazı taktırmaya 125 tl istediler kaliteli tv anteni de taktırmak istersen oda 90 TL toplamda bir 800 TL yi gözden çıkarmak lazım. Ayrıca aynen öyle  Ender elektronikde taktırdım gerçekten tam nokta atışı oldu :)

Direksiyondaki kumanda düğmleri çalışıyor mu? Servis tarafından takılmaması nedeni ile elektrik aksamında ki sorunların garanti kapsamına çıkması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Ayrıca montaj için ne kadar ödediğinizi öğrenebilirmiyiz?

Bu arada Bluetooth özelliğini test edebildiniz mi?

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #91 : Aralık 20, 2009, 22:37:57 »
Direksiyondaki kumanda düğmleri çalışıyor mu? Servis tarafından takılmaması nedeni ile elektrik aksamında ki sorunların garanti kapsamına çıkması gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Ayrıca montaj için ne kadar ödediğinizi öğrenebilirmiyiz?

Bu arada Bluetooth özelliğini test edebildiniz mi?

Montaja dediğim gibi 125 tl ücret aldılar.Direksiyon kumandası da çalışıyor sadece ipod u kullanırken şarkı ileri-geri  direksiyondan çalışmıyor.Bluetooth u da test ettim sadece cihazdan arama özelliğini denemedim ancak gelen aramaları güzel bir biçimde yanıtladım.Ben zaten montajı yaptırdığım yere servisin tavsiyesiyle gittim.Cihazın giriş ve çıkışları tamamen orjinal teybinkiyle aynı  araca bir zararı dokunmayacaktır ama oldu da bişey olursa yalnızca arızalanan parçayı garanti dışı bırakırlar diye düşünüyorum.Aracın tamamını garantiden çıkararak müşterilerini cezalandıracaklarını sanmam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Aralık 20, 2009, 22:40:48 »
Montaja dediğim gibi 125 tl ücret aldılar.Direksiyon kumandası da çalışıyor sadece ipod u kullanırken şarkı ileri-geri  direksiyondan çalışmıyor.Bluetooth u da test ettim sadece cihazdan arama özelliğini denemedim ancak gelen aramaları güzel bir biçimde yanıtladım.Ben zaten montajı yaptırdığım yere servisin tavsiyesiyle gittim.Cihazın giriş ve çıkışları tamamen orjinal teybinkiyle aynı  araca bir zararı dokunmayacaktır ama oldu da bişey olursa yalnızca arızalanan parçayı garanti dışı bırakırlar diye düşünüyorum.Aracın tamamını garantiden çıkararak müşterilerini cezalandıracaklarını sanmam.

Aslında şu sıralar arabayı satma gibi bir planım var ama satmaktan vazgeçersem almayı düşünüyorum. Umarım Ankara'da da bunu adam gibi takacak birileri vardır. Bilgi için teşekkürler. Tekrar hayırlı olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #93 : Aralık 21, 2009, 00:15:11 »
üstadım bu sistemi corolla 2004 için uygulama şansımız nedir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Aralık 22, 2009, 10:27:23 »
Ankara'da bu cihazı takabilecek oto teyp tavsiye edecek olan var mı? Birde geri görüş kamerası olmayan model ile olan model arasında 15$ lık bir fark var denemek için alsak mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #95 : Aralık 22, 2009, 11:56:44 »
Ankara'da bu cihazı takabilecek oto teyp tavsiye edecek olan var mı? Birde geri görüş kamerası olmayan model ile olan model arasında 15$ lık bir fark var denemek için alsak mı?

15 Dolarlık fark denemek  için değer ancak geri kamerasının montajına da neredeyse  teybin montajı kadar ücret istemişlerdi benden (90-100 civarı yanlış hatırlamıyorsam) bir de  yolladıkları kameranın  gerçekten kalitesiz çıkma ihtimalini göze alamadım bir daha çıkarttır bir daha değiştirttir içime sinmedi.Wireless kameralar varmış Ali Bey uyarsa onları araştırın isterseniz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Aralık 22, 2009, 12:17:16 »
üstadım bu sistemi corolla 2004 için uygulama şansımız nedir ?

modül belki aynı ama çerçeveleri farklı. sorun çerçeve bulmak. muhammed arkadaşımız istanbulda yaptırmıştı bir çerçeve. ya da hazır çerçeveli olanını direk getirtmek gerek.

http://www.autodvdgps.com/toyota-corolla-20032006-touchscreen-navigation-dvd-player-steering-wheel-control-bluetooth-ipod-control-p-393.html
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Aralık 22, 2009, 13:42:26 »
15 Dolarlık fark denemek  için değer ancak geri kamerasının montajına da neredeyse  teybin montajı kadar ücret istemişlerdi benden (90-100 civarı yanlış hatırlamıyorsam) bir de  yolladıkları kameranın  gerçekten kalitesiz çıkma ihtimalini göze alamadım bir daha çıkarttır bir daha değiştirttir içime sinmedi.Wireless kameralar varmış Ali Bey uyarsa onları araştırın isterseniz .

Muhtemelen 394$ olanını alıcam, umarım Ankara'da adam gibi monte edecek bir yer buluruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #98 : Aralık 22, 2009, 14:46:25 »
Geri görüş kamerası olmayandan bir adet için siparişi verdim bakalım ne zaman gelecek, gümrüğe takılacak mı? Montajda problem yaşayacakmıyız hepsini göreceğiz. Detayları buradan paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '14
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Aralık 22, 2009, 18:40:40 »
ali hocam anlaşılan aracı satmaktan yenge vazgeçirtti seni.
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)