Anket

Sizce hangi Dvd Player ?

DVD 1
9 (11.8%)
DVD 2
14 (18.4%)
DVD 3
4 (5.3%)
DVD 4
11 (14.5%)
DVD 5
12 (15.8%)
DVD 6
26 (34.2%)

Toplam Oy Verenler: 66

Gönderen Konu: Corolla DVD  (Okunma sayısı 67054 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Corolla DVD
« Yanıtla #60 : Ekim 11, 2009, 16:19:33 »
Yusuf bey ürünün montajını da nerede, nasıl nekadar yaptırdığınızdan da bahsedebilirmisiniz acaba size zahmet? ayrıca sanki ilk resimde konsol aydınlatması kırmızı gibi geldi bana ölemi yoksa ayarlarından turuncu aydınlatmaya da çevriliyor mu? açıkçası aydınlanma anlamında da arabayla tam uyum sağlayıp sağlamadığını merak ettim.. sizdeki ürünün aynısını almayı düşünüyorum da herhangi bi memnuniyetsizlik vs. olursa bildirirmisinz, piyasada birçok çeşit benzeyen ürün var fakat sizdekinin ekran görüntü kalitesiyle ve üzerindeki gelişmiş yazılımıyla diğerlerine kıyaslan daha çekici geliyor bana ayrıca kaç günde ulaşmıştı acaba size sipariş verdikten snra? sizin dediğiniz doğrultuda ptt gönderim ile satın alıp bilindik güvenilir biyerde montajını düşünüyorum..
 Ayrıca sanırım sim yuvalı özellikte ekletebilyomusunuz buna 3g internet bağlantısı için :D bi bilginiz var mı bu konuda?
                           Çok soru sordum gibi bilyorum :D kusura bakmayın lütfen...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ekim 11, 2009, 16:19:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #61 : Ekim 12, 2009, 09:08:56 »
merhaba, montajı antalya eski sanayiide bu tür ürünleri satan bir firmada monte ettirdim. kamera dahil 100 TL montaj bedeli var.gerçi ilk önce cihazı onlardan almadığım için montaja yüksek fiyat çektiler ve onların daha basit modelleri 1800 tl civarında satıyor olmalarından dolayı 400 USD ye bu cihazı adrese teslim aldığıma inanmadılar ama.  bu tür cihazları araba teybi montajını bilen herhangi birisi yapabilir.bende yaparım ama tek korkum,corollanın ön panelini sökerken tırnakları kırıp kaş yapayım derken göz çıkarmaktı. netice itibariyle mutlaka corolla ön panelini daha önce sökmüş bir tesisatçı bulmanız da çok önemli.aydınlatma renk sabit ama hiç sırıtmıyor, gayet şık ve elit bir görüntüsü var. görüntü kalitesi gerçekten mükemmel, üzerindeki program çok gelişmiş ve kullanımı basit. dil olarak sadece ingilizce ve çince mevcut. o yüzden yanlışlıkla setup bölümünde language kısmına dokunmayın, işin içinden çıkana kadar çinceyi öğrenirsiniz. çarşamba sipariş verdim,paypal ödemesi 1 gün gecikmeli geçtiği için ürün yola haftaya pazartesi çıktı, cuma günü gümrükteydi. TNT sonraki pazartesi teslimatı yaptı.ama siz bu saatten sonra posta servisi ile isteyin, yoksa gümrük masrafı 1 cihaz parasına denk gelir.
[img=http://img221.imageshack.us/img221/9213/tominm4.jpg][/url]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #62 : Ekim 12, 2009, 09:52:52 »
Bu cihazlar Auris'e de uyuyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
« Yanıtla #63 : Ekim 12, 2009, 10:16:31 »
auris'in cd ünitesi corolla ile aynı ise neden olmasın. ama bildiğim kadarıyla japonya ve çin de satılmıyor auris. corolla ile bire bir aynı üniteyi kullanmıyor ise fit cihaz üretimi yaptıklarını sanmam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Ekim 12, 2009, 10:36:12 »
Gümrük sınırı 100€ dan 150€'ya yükseltildi arkadaşlar, ayrıca bayramlarda ve yılbaşında hediyelik eşya muafiyet limiti 300 Euro'dan, 430 Euro'ya yükseltildi.

bu ürünü almak isteyenler bayramdan ve yılbaşından tam 1 hafta kadar önce sıpariş verirse gümrüğe takılmadan ve hiçbir ek ücret ödemeden sorunsuz mallarını alabilirler, yalnız satıcıya mail atın ben daha önce konuştum ve üzerine gift yani hediye ibaresini eklermisiniz dedim ve ekliyebileceklerini belirti.

Gümrük sınırı haberi için :

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/177680-Gumruk-muafiyeti-150-Euroya-yukseldi.aspx

Bakanlar kurulu kararları, tebliğler, genelgeler, özelgeler, bilumum kararlar Resmi gazetede yayınladıkları gün itibari ile yürürlüğe girmiş olurlar.

Gümrük sınırı 100€ dan 150€'ya yükseltildi arkadaşlar, ayrıca bayramlarda ve yılbaşında hediyelik eşya muafiyet limiti 300 Euro'dan, 430 Euro'ya yükseltildi.

bu ürünü almak isteyenler bayramdan ve yılbaşından tam 1 hafta kadar önce sıpariş verirse gümrüğe takılmadan ve hiçbir ek ücret ödemeden sorunsuz mallarını alabilirler, yalnız satıcıya mail atın ben daha önce konuştum ve üzerine gift yani hediye ibaresini eklermisiniz dedim ve ekliyebileceklerini belirti.

Gümrük sınırı haberi için :

http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/177680-Gumruk-muafiyeti-150-Euroya-yukseldi.aspx

Bakanlar kurulu kararları, tebliğler, genelgeler, özelgeler, bilumum kararlar Resmi gazetede yayınladıkları gün itibari ile yürürlüğe girmiş olurlar.

Madde 136 :    Bu karar 07/10/2009 tarihinde yürürlüğe girmiştir. ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #65 : Ekim 12, 2009, 11:18:22 »
Navitech'e sordum. Corolla için olan ürün Auris'le uyumlu değilmiş. Auris için çerçeveyle birlikte CX-2100 modelini uyguluyorlarmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • İşte
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #66 : Ekim 12, 2009, 14:24:57 »
Bende hem corolla hem auris var. Corolla'ya bende aynı sistemi monte ettirdim. Full fonksiyon kullanıyorum. İkisinin arka bağlantıları aynı olmasına karşın kasa ölçüleri farklı :(
2008 Corolla D-4D Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ekim 12, 2009, 15:08:34 »
Çok hoşuma gitti..
Güzel ve fonksiyonel görünüyor ama Çin malı galiba..
Bi de acaba TV yayınları için farklı bi anten mi lazım ki.. Ne yapılabilir..
Neyse zaten şu anda param yok :)
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #68 : Ekim 12, 2009, 15:15:15 »
Auris'e monte edilmiş halinin resmini gönderdi Navitech. Çerçeve olmamış ama daha çok cihaz olmamış. Görünüşü aracın kalanına uymamış. Cama yapışan bir navigasyon kullanmaya mahkum oldum galiba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 Toyota Corolla Comfort 1.6 Benzinli
« Yanıtla #69 : Ekim 16, 2009, 16:39:46 »
Şimdi baktım ebay'dan 430 USD. + 43 USD PTT Gümrük + 45Euro Bandrol. + montaj.
Toplam Maliyet: Yaklaşık 900.-TL.
Marka yok sanırım, made in china! Garanti de yok! (Yoksa var mı? Bir problem yaşarsak ne olacak?)
Türkiye'de benim bulduğum:
NECVOX DVA-8802 TOYOTA DOUBLE NAVİGASYON
2 yıl garantili
Fiyat 1.400.-TL.
Arada yaklaşık 500 TL bir fark var,ama marka belli, garanti var.
Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/2010-corolla-comfort/
2010 TOYOTA COROLLA COMFORT 1.6 BENZİNLİ DÜZ VİTES

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Ekim 16, 2009, 16:54:38 »
yurt dışından gelen şeylerde hiçbir garanti aramayın :) ama açtığınızda bozuk çıkarsa bir ihtimal değiştirtebilirsiniz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #71 : Ekim 16, 2009, 17:18:04 »
yurt dışından gelen şeylerde hiçbir garanti aramayın :) ama açtığınızda bozuk çıkarsa bir ihtimal değiştirtebilirsiniz.
Yani bu durumda 500 TL kazanacağım diye, 800-900 TL'yi çöpe atma ihtimalimiz çok yüksek. İşte bu yüzden 1.400.-TL verip, ne olduğu nereden alındığı belli olan ''NECVOX DVA-8802 TOYOTA DOUBLE NAVİGASYON'' bu aleti almak daha mantıklı.
Diğer bir durum da şu, ben zaten ebay'dan almam, gidişlerimden birinde kendim alırım NY'dan. Yani ilk andaki sağlamlığı sorun yaratmaz, sorun ilerki kullanım dönemleriyle alakalı. Çantada hediye babında getireceğim için de, ilerde sorun çıktığı anda çöp olur o benim için. Kendime aldığım bir Sony Vaio notebook'da başıma gelmişti böyle bir durum!
Soru 1: 1.400.-TL (biraz küsüratı da var) ''NECVOX DVA-8802 TOYOTA DOUBLE NAVİGASYON'' 2 yıl garantili almaya değer mi, değmez mi?
Soru 2: Arabanın garantisinin bozulmaması için bunun serviste mi taktırılması gerekiyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyotacı Oldum
« Yanıtla #72 : Ekim 16, 2009, 19:21:52 »
benim şansıma çinden aldığım cihazın naveranın ve necvox cihazlarından daha kaliteli ve fonksiyonel olduğunu söyleyebilirim.sonuçta navera ve necvox markaları bunları çinde OEM olarak ürettirip kendi isimleriyle satıyorlar. bu cihazların kendilerine maaliyeti maximum 200-220 usd civarı. tabii türkiyede servis ve garanti ağı oluşturdukları için bazı extra maaliyetler binmiştir, haklarını vermek lazım.ancak diyeceğim odur ki,çinden getirtmek riskli elbet. ama ben satıcının müşterilerinden en az 5 tanesi ile birebir yazıştım (amerika, çekoslavakya ve almanya) ve güvenilirlik konusunda karar verip sipariş verdim. gümrük olayına gelince, posta ile isterseniz, muhtemelen fatura bedelinin %10 u vergi ve bandrol ödersiniz. cihazın ekran kalitesi ve fonksiyonları naveralardan çok üstün. çalıştığım yerde taktıran bir arkadaşta kıyaslama şansı buldum. 1 ay içerisinde sadece hediye olarak gönderilen GPS türkiye haritası bozuldu, onunda yenisini çinden ücretsiz olarak postaya verdiler. Teknik destek kesinlikle var. yalnızca cihazda büyük bir arıza meydana gelirse(1 yılda) kargoyu karşılayıp çine gönderiyorsunuz, ücretsiz olarak tamir edip yolluyorlar.ama GPS,kamera, Ipod ve antenleri dahil 410 USD çok karlı bir alışveriş oldu benim için. bu arada navera ve necvox cihazları çinli üretici "lilliput" tan temin ediyor.internetten araştırırsanız bulabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #73 : Ekim 16, 2009, 22:40:40 »
Açıklama için çok teşekkürler Yusuf bey. Kafam biraz karışıktı, sayenizde tam karıştı  :D Şaka bir yana, sanırım bu konuyu kendi adıma biraz nadasa bırakacağım. Ani bir karar vermek istemiyorum, sonra ''tüh'' dememek için. Bu arada ben Necvox'un tayvan'da üretildiğini biliyorum. Neyse, çok da farketmez aslında. Ben karar verdiğim an,sizinle tekrar diyaloğa geçeceğim bu konuda müsadenizle.Tekrardan çok teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #74 : Kasım 14, 2009, 14:12:55 »
Merhaba Mesut bey, Yusuf Bey'in ebaydeki satıcıdan aldığı ürünün aynısını almak istiyorum da En sağlıklı biçimde Tam olarak hangi yolları izlemem gerektiği konusunda bilgisi olan arkadaşlardan ve sizden rica etsem yardımcı olabilirmisiniz bana? Yani bu gümrük indiriminden yararlanabilmem için tam olarak hangi gün satıcının ürünü ve hangi kargoyla kargolaması gerektiği konusunda? (bir hafta öncesinden demişsiniz de bayram 27sinde olduğuna göre bu ayın 20 sinde mi kargoya verilmesi gerekiyor?) Kaçırmak istemiyorum vede siparişini verecemde tam bir bilgi alabilirsem bu konuda çok minnettar kalacam sizlerden, ayrıca bu gümrük idiriminden sonra (400 dolar) olan bu ürünün gümrüğüe vs. ödeyeceğim kesin ücretin ne olacağı konusunda bi hesapladıysanız ne olacaktır aşağa yukarı sizce?
                                                                                                                                                                             Çok Teşekkür ederim
                                                                                                                                                                          Saygılarımla Salih ARSLAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #75 : Kasım 28, 2009, 19:28:55 »
Merhaba
Ben bayramdan 1 hafta önce Yusuf Beyin cihazının siparişini verdim.Firmanın ilgisi gayet iyi bütün sorularınıza cevap veriyor ayrıca buradaki gümrük işlerinde şansımızın ne olacağını bizden daha iyi biliyormuş gibi bir halleri vardı.Fatura hakkında kargo hakkında bir yığın soru sordum ve hepsine cevap verdiler.Bende firmanın güvenilirliğine kanaat getirince siparişi verdim ayrıca benimde ilk e-bay ticaretimdi bu.
Registered air parcel ile hediye olarak, kişisel isimle ve  100$-120$ lık fatura ile yollarmısınız dedim biz zaten Türkiyeye genelde 50$ lık fatura kesip yolluyoruz ayrıca DHL ile yolluyoruz siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle yollarız dediler.
19 Kasımda siparişi verdim gelecek mi gelmeyecek mi parayı alıp sırra kadem mi bastılar derken Ayın 23 Pazartesine kadar bekledim 23 ünde kargoya verdiler ve DHL ile verdiler
DHL ile yolladı takılır mı takılmaz mı derken özel kargo zor alıcakmışız ya  takılırsa diye düşünürken  25 Kasım Çarşamba cihaz kapıma kadar geldi "Hong Kongdan 2 günde". Ayrıca  koli de açılmıştı gümrük nedeniyle kontrol edilmiştir diye bir bant çekmişlerdi etrafına 70 dolarlık fatura yazmışlar ayrıca  sender olarak firma adı  gözüküyordu netice olarak cihaz takılmadı.
Şimdi bir tek cihazı taktırmak kaldı bayramdam sonra ilk işim bu olacak herkese teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Kasım 30, 2009, 00:23:52 »
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Takıldıktan sonrak tecrübelerinizide paylaşırsanız memnun oluruz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #77 : Aralık 02, 2009, 20:15:29 »
2006 HB ler için bulan bilen taktıran yok galiba..
Allah (c.c) kimseciklere kaza bela hasar arıza vermesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #78 : Aralık 04, 2009, 10:50:23 »
Merhaba yeniden ;
Aldığım cihazı taktırmak için çalışmalara başladım ancak corolla servisleri aradığımda bana orjinal olmadığı için takamayacaklarını söylediler. Sizim ürün gamınızda zaten  yok böyle bir cihaz dedim almayacaksınız o zaman  diye bir cevap geldi toyota nataş tan  Derindereyi aradım servisteki eleman takarız sorun değil dedi ancak   daha sonra bağladığı yer yine orjinal olmayan parçaları takamıyoruz dedi .
Toyota  servis bunu takmayacaksa ne anladım ben servisten?  İstanbul anadolu yakasında takabilecek yer bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Aralık 04, 2009, 19:50:12 »
   Servisin kendi ile alakalı olmayan bir ürünün montajını yapmaması gayet doğal.Almanya'dan Crafter için orjinal DVD-NAVi vb. özeliklere sahip,ama hurdalıktan alacağım kullaılmış ses sistemini nasıl montaj yaptırabilrim sorusuna "ürün orjinal vw olduğu için takmamızda her hangi bir sorun olmaz" dediler...İş emrine teyp'in montajını istiyorum yazdırmanız yeterli dediler.
   Bu arada geri görüş kameralı ürün alan arkadaşlar bunun çalışır vaziyetteki fotoğrafınıda yayınlayabilirlermi acaba? Passat'ta bulunan sistemde kamera görüntüleri ekrana ters veriyor.Yani sağdaki cisim solda görünüyor...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR