0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahsi geçen Toyota modeli şuanda Antalya Bakırcılar Toyota Plaza'da mevcut. Lütfen doğru bilgi paylaşın.
Plazada olup olmaması önemli değil bence,2013 fiyatı belliyken tutup 2012 model kullanılmış bir araca 0 km fiyatına yakın bir fiyat isterseniz zaten tercih etmem ben olsam.2013 modelini bile bugün alıp yarın satmaya kalksanız 5000 lira düşüyor ederinden,zaten düşmelide.Yoksa 1-2000 lira daha koyup 0 km almak varken kimse ikinciele yönelmez.54000 liraya bırakıyorlarmış aracı 2012 modeline 50000 istemek,bilemiyorum
Konuyla alakasız gibi olacak ama arkadaşınız aynı arabadan "0" istiyorsa neden neredeyse 0 gibi olan arabanızı almıyor? Bence boşuna bayilere para kazandırmaya gerek yok. Ama derseniz "Dostla ye, iç, alışveriş etme" diye ona bir şey diyemem.Araç sizin, müşteri bulursanız anlaştığınız fiyata satarsınız. Lütfen buradaki iyi niyetli eleştirileri yanlış anlamayın, alınmayın. Selamlar
Arkadaşlar kabahat bende , suç bende . Bazı arkadaşların çok kırıcı davrandığını görüyorum. Kimseye zorla mal satmıyorum. Ben tüm detayları yazamazdım. Ben özellikle boya kontrolünde yapılan ısrarlı " bu araçta boya var, satıcı bunu söylüyor, siz niye görmüyorsunuz?" demesinden sonra zaten aracı satmaktan vaz geçmiştim. Bir de mal benim olduğu için dilediğim şartlarda satmaya hakkım olduğunu düşünüyorum. Lütfen bu vakitten sonra ilanımı eleştirme, tutumu eleştirmeye kalkmayın. Aracı çoğunuzun kullandığı gibi kullansaydım, ben de aracımı başımda def etmek için 3, 5'e bakmaz satardım. Kimi arkadaşlar liste fiyatı şu, bu demiş, Bakırcıları aradım ellerinde bir tek siyah renk kalmış ve liste en son 54 bin TL'ye bırakabileceklerini söylediler. Siz de arayın sorun. Sizden rica ediyorum olumlu veya olumsuz yorum yapmayın. Bir tek idam sehpasını hazırlamadınız. Yok ayıp etmişim yok şu yok bu... Her an buraya giremiyorum. Herkese cevap yazamam.
Bazı arkadaşlar yine döktürmüş . Bana salakça yazı yazmışsın, görmemişin malı diye yazan arkadaşlara ve buna göz yuman site yöneticisi arkadaşlara saygılarımı sunarım.
Ayın yorumu seçiyorum
Kimi arkadaşlar liste fiyatı şu, bu demiş, Bakırcıları aradım ellerinde bir tek siyah renk kalmış ve liste en son 54 bin TL'ye bırakabileceklerini söylediler. Siz de arayın sorun.