0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şahsen benden biri araç satışı esnasında içindeki benzinin ücretini istese, hiç hoş sonuçları olmaz bu işin, sonuçta atalarımız bile demiş "at semeriyle satılır" diye, siz semeri de geçip, adın midesindeki arpayı satıyorsunuz...sizin yerinizde olsam, bunun yerine araç fiyatını 250 TL kadar yüksek tutardım...
Bayiden aracını alırken semerli verselerdi semerini kimseden esirgemezdim. Ben full depodan söz ediyorum. Hangi satıcı aracını full depoyla satar. Sonuçta serbest piyasa isteyen alır isteyen almaz. Geleneklerden söz ediyorsak dediğiniz ne kadar doğruysa benim dediğim de o kadar doğrudur. Kaç satıcı deposunu doldurarak veriyor. İlanlara bakarsanız göstergelerde yakıt uyarı ışıklarının yanmış olduğunu görürsünüz. Ben "0" araca yakın bir araç satıyorum. Enkaz durumda , hor, bakımsız bir durumda araç satıyor olsaydım (ki satılan araçların çoğu öyle) bunu sorun etmezdim.
tuncay bey gerckten cok hoş bir araç.arabanın hakkını verirseniz cok yakıyo sakın kullansanızda yıne normal araca göre yüzde 10 15 fazla yakıyor.bende yakıt ve vergi konusunda cok karamsardım.babam ''oğlum atın yiğit olsun varsın arpayı cok yesin '' deyince gittim aldım
Bende bunun siyahı vardı 2009 model. Şehir içinde 11-12 lt yakarken şehir dışı 5.5lara kadar iniyordu. Ayrıca ses sistemi de bugüne kadar gördüğüm en iyi araç sistemlerinden.
Kusura bakmayın da arabadaki benzin parasının istendiğini ilk defa duyuyorum.Fiyata eklersin ama alıcıya söylemenin hoş olmayacağını düşünüyorum.
ben hayatımda depodaki benzinin parasını isteyen satıcı duymadım.