0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Git kurtul Kemal abi senin taktik Gidip gitmeme karari sana ait ama kalirsanda bence birazda kendi tavirlarini degistirmen hepimizin yararina, o zaman buradaki kisilerin tavrida sana karsi iyilesir diye dusunuyorum.
Kemal Bey hakkında ki yorumunuz hususunda size katılıyorum Sercan Bey, hatta bende eklemek istiyorum, kendi görüşümüzde olmayanlara saygı göstermek bir erdemdir, olgunluktur "Kemal'e ermektir". Ancak gidenin önünde de durulmaz.
Kemal abi, valla ben hic takilmam boyle seylere ama huzursuzluk bozan kisi kim olursa olsun disimi gosteririm, ama senin bir uslubun yok bence o yuzden kimse kaile alip almana konusunda dusunuyor, mesela bu tur bir olay bir cok kez sahit oldum konuya yorum yapiyorsun kisiler sizce nasil olmali Kemal bey diye soruyorlar senin yanitin ne bilim yazmak icin yazdim konuya hic vakif degilim oluyor sonra insanlar sizi elestirince kotu oluyor boyleyse varsin olsunlar ya da olalim
Kemal abi benim gözlemlerim ilk başlarda sadece sat kurtul yazan biriydin.Mizahı ve mecazları kullanarak her türlü gerginliği gideriyorsun.Eminim bilge birisindir,zaten mesleğin de öğretmenlik bildiğim kadarıyla.Bize sorman saçma Kendin karar ver.Ama her insanın anlaşamayacağı insanlar var.Benimde var,onlar kendini çok iyi biliyorlar Muhattap olmazsın olur biter.Ha illa sıkıntı var çözelim derseniz çözersiniz.Bence gitmek için bir sebep yok
sen dişini ne zaman istersen istediğin kadar göster, benim için fark etmezeğer huzurunu bozuyorsam atalım köprülerisen benim yazdıklarıma karışma bende senin mesajlarına yorum yapmayayımhatta galima forumda öyle bir ayarlama var, yazdığım mesajları görmüyorsunben şimdi onu inceliyorum, ayarlayabilirsem senin yazdıklarını görmeyeceğim, dolayısıylada yazdıklarına kazara da olsa cevap vermeyeceğim, zaten engelleyemesemde artık senin hiç bir mesajına cevap vermeyeceğim bu sana son hitabımzaten anlaşamayan mantalitedeki insanların birbirlerine hitap etmesinin hiç bir anlamı yokher kes kendi yoluna
Her kess.....?neyse uzatmaya gerek yok burada bitirelim diyalogu
Hadi bakalım kim daha uzağa .... Sana git diyemem ustaaaa Sana Git Diyemem - Amatör ŞarkıŞarkı işin latifesi , tüm samimiyetimle kal diyorum, forumda ki bahsettiğin oo birkaç kişiden biride ben olma ihtimalim gayet yüksek olsada
Eleman fenaymış ya, 3. ye dinliyorum, maşallah.