0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu silecek meselesi canimi sıkıyor. Yukarda bahsedildigi gibi silecek cikarken gayet guzel siliyor,dönüste inerken iz birakiyor. Yeni muz silecek aldim ayni, kil hamuru alip temizledim yine ayni. Simdi siz diyorsunuz ki ufuk beyden supurge takimi alin. Supurge takimi aldigimizda durum degisecek mi? Buna ufuk bey de cevap verirse sevinirim.. 4 aylik aracta bile bu oluyorsa mesele supurge takimiyla degil, direkt silecek kollarinin muhendisligi ile ilgili sanirim. Silecekleri supurge takimi olarak degistigimizde sorun hallolacaksa degiselim. Ne diyorsunuz ufuk bey?Mesaj Birleştirildi: Aralık 19, 2021, 12:51:03Ben kil temizligi de yaptim yine ayni. Surucu tarafi Silecek kolu+silecek supurgesi mi degismeliyim? Tem oto fiyat verebilir misiniz?
Ben silecek kollarının ve nozzle’lerin hatalı olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle geri çağırma yapılmalı.
Bu silecek meselesi canimi sıkıyor. Yukarda bahsedildigi gibi silecek cikarken gayet guzel siliyor,dönüste inerken iz birakiyor. Yeni muz silecek aldim ayni, kil hamuru alip temizledim yine ayni. Simdi siz diyorsunuz ki ufuk beyden supurge takimi alin. Supurge takimi aldigimizda durum degisecek mi? Buna ufuk bey de cevap verirse sevinirim.. 4 aylik aracta bile bu oluyorsa mesele supurge takimiyla degil, direkt silecek kollarinin muhendisligi ile ilgili sanirim. Silecekleri supurge takimi olarak degistigimizde sorun hallolacaksa degiselim. Ne diyorsunuz ufuk bey?Ben kil temizligi de yaptim yine ayni. Surucu tarafi Silecek kolu+silecek supurgesi mi degismeliyim? Tem oto fiyat verebilir misiniz?
Ümit bey'in bahsettiği silecekler Japon NWB firmasının üretimi süpürgeler, kalite olarak silecek konusunda ülkemizde "premium" sanılan bilindik markaların standartlarının çok üzerinde bir kaliteye sahiptir (şu an OEM'den çok daha kaliteli) ancak fiyatları da ülkemiz koşullarına göre gerçekten yüksek.Bahsettiğiniz sorunun silecek süpürgesi ile çözülebileceği garantisini ben dahil kimse veremez, garanti veriyorum diyen de yalan söyler çünkü önce sorunun tespiti yapılması gerektiğini düşünüyorum.Kontrol ettiğim kadarıyla 2020/3 sonrasında silecek kolunda herhangi bir değişiklik veya revizyon söz konusu değil ancak silecek fıskiyelerinin fabrikasyon (0 derece) açısından farklı olarak +2 derece (yukarı yönde) ve -2 derece (aşağı yönde) değişik seçenekleri mevcut.Aracınıza uygun NWB silecek süpürgelerinin satış linkini de ekliyorum,https://urun.n11.com/muz-silecek/nwb-nu-028-nu-014-hybrid-tip-silecek-P450302367
Nozzle’ların püskürttüğü yer tam olması gereken yer. Yani daha yukarıya püskürten nozzle tahminen camın en üst noktasına veya araç tavanına püskürtür diye düşünüyorum. Sorun, silecek kolunun nozulun önüne koyulması. Bir derece üste püskürten denenebilir aslında. Nerede bulabiliriz?
Vay vay vay,benim Corona için aldığımda 135 TL idi 2 yıl kadar olmuştu,bu nedir böyle yav nereye gidiriyoruz böyle.
Bugun sileceği soktum, evde lastiklerini şöyle bulasik deterjanli suyla bulasik sungeri ile ova ova yikadim. Sonra taktim. Valla iz birakmaz oldu ) kışı cikarsin yeter..
https://urun.n11.com/muz-silecek/nwb-nu-028-nu-014-hybrid-tip-silecek-P450302367Bu urunun 1 Araliktaki fiyati 200tl iken 3Aralikta %226 zam gelmis ve fiyat 750 tl olmus.. Tamam piyasa,kur,enflasyon falan filan da kusura bakmayin @Ufuk Sönmez (16363) bey bu fiyata silecek alacagima camdan elimi uzatip bezle silerim.. Alinmayin genel duruma isyanim.
@Ufuk Sönmez (16363) Bey, dolar tepetaklak masallah. Şu nwb sileceklerde hatiri sayilir bir indirim yapsan da biz de alsak ne guzel olur Bu arada nazik,kibar ve sabirla cevapliyorsunuz sorularimizi, kendi adima tesekkur ederim.
Bu konu ile ne kadar alakalıdır bilemiyorum ancak sektörün içerisinden biri olarak forum sakinlerine naçizane tavsiyemdir, aracınızı uzun vadeli kullanacaksanız ve durumunuz müsait ise periyodik kullanılabilecek ürünleri alın ve stoklayın, önümüzdeki süreçte "cebinizde paranız olsa dahi" temin edemeyeceğimiz ve/veya istenilen kalitede ürün temin edemeyeceğimiz, şu an aynı ürünün önümüzdeki süreçte fiyat farkını cebinizdeki hiç bir para biriminin, emtianın artışının karşılayamayacağı bir süreç bizi bekliyor olacak gibi görünüyor.
@Ufuk Sönmez (16363) bey tesekkur ederim. Indirimi degerlendirenler olur mutlaka, lakin benim icin fiyat halen yuksek (Silecek icin) ;diger urunlerinizde balatalarda indirim varsa onlari degerlendirebilirim. Watsupp uzerinden fiyat alacagim.