0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linki tıkladığım resimdeki kasa benim kasa değil. bir üst model kasa benimki
2007 makyajli dediginiz icin paylastim. 2007 de 2 tane kasa vardi. Makyajli dediginiz e12 kasa ve 2007 yeni kasa.. Sizinkiler de orjinali 65 e 34 sanirim..
Arkadaşlar merhaba.Bende 2010 avensis var.Silecek değişimlerinde servisten başka yerde bulamıyorum.Doğal olarak maliyetli oluyor.hatta bizim 2010 ların 2011 den bile farklıymış sanırım.2011 için olanlar uzun kalıyor tam oturmuyor klipleri.Konu ile ilgili olarak bizim araçlara uygun komple kol ile değiştirme şansım varmı.standart sileceklerin uyduğu kol ile değiştirsem hangi aracınki ile uygun olur fikri olan varmı acaba.
arkadaşlar selam,corolla 2020 yeni kasa hibrit için uygun maliyetli ne silecek önerirsiniz?
Sadece silecek lastiğini mi değiştiriyorsun, eskiyen yeri lastiği
Silecekleri 3.5 yıl kullandıktan sonra araç muayenesinde hafif kusur olarak yıpranmış yazısını görünce değiştireyim dedim.Orjinal ürün bulamadım, Bosch Aerotwin AR705S aldım 919₺. İyi çalışıyor ancak plastik aksamları orjinal üründen daha hafif.Sadece lastik değişebilen birşey ise, aracımız için lastik alırken nelere dikkat etmemiz lazım ebat haricinde ? (700mm,340mm)Bir de nasıl yapılır forumda daha önce paylaşıldı mı? Teşekkürler.
Orjinal değil o silecek bildiğim kadarıyla. Orjınal pahalı olduğundan servisler alternatif ürün takıyorlardı. Orijinali tahminen 2000 Tl olmalı. Fabrika Japon ürünü
Yetkili servis alternatif ürün kullanamaz