Linki tıkladığım resimdeki kasa benim kasa değil. bir üst model kasa benimki
2007 makyajli dediginiz icin paylastim. 2007 de 2 tane kasa vardi. Makyajli dediginiz e12 kasa ve 2007 yeni kasa..
Sizinkiler de orjinali 65 e 34 sanirim..
2007 makyajli dediginiz icin paylastim. 2007 de 2 tane kasa vardi. Makyajli dediginiz e12 kasa ve 2007 yeni kasa..
Sizinkiler de orjinali 65 e 34 sanirim..
Teşekkür ederim sağ olasınız
Arkadaşlar merhaba.Bende 2010 avensis var.Silecek değişimlerinde servisten başka yerde bulamıyorum.Doğal olarak maliyetli oluyor.hatta bizim 2010 ların 2011 den bile farklıymış sanırım.2011 için olanlar uzun kalıyor tam oturmuyor klipleri.
Konu ile ilgili olarak bizim araçlara uygun komple kol ile değiştirme şansım varmı.standart sileceklerin uyduğu kol ile değiştirsem hangi aracınki ile uygun olur fikri olan varmı acaba.
Bende orijinal silecekler 8.ci yıla kadar dayandı sonunda araba muayeneye gireceği için bir elektrikçiye gidip değiştir dedim,hiç bir şey uyduramadı sonra silecek lastiği kesip orijinal sileceklere uğraşıp taktı,şimdilik sorun yok,eğer uygun bir silecek kolu olmaz ise aynı yolu izleyin,uygun fiyatlı oluyor.
Arkadaşlar merhaba.Bende 2010 avensis var.Silecek değişimlerinde servisten başka yerde bulamıyorum.Doğal olarak maliyetli oluyor.hatta bizim 2010 ların 2011 den bile farklıymış sanırım.2011 için olanlar uzun kalıyor tam oturmuyor klipleri.
Konu ile ilgili olarak bizim araçlara uygun komple kol ile değiştirme şansım varmı.standart sileceklerin uyduğu kol ile değiştirsem hangi aracınki ile uygun olur fikri olan varmı acaba.
Hiç uğraşmayın, kaliteli silecek lastiği takın, devam edin. Ben 2015 e aylardır bunu yapıyorum. 40 TL sök-tak çok kolay. Tavsiye ederim.
arkadaşlar selam,
corolla 2020 yeni kasa hibrit için uygun maliyetli ne silecek önerirsiniz?
Ben e12 kada için Bosch Eco alıyorum. Her yıl değiştiriyorum. Gayet güzel siliyor..
arkadaşlar selam,
corolla 2020 yeni kasa hibrit için uygun maliyetli ne silecek önerirsiniz?
yerli malı silbak kullanıyorum memnunun.
Sadece silecek lastiğini mi değiştiriyorsun, eskiyen yeri lastiği
Sadece silecek lastiğini mi değiştiriyorsun, eskiyen yeri lastiği
Lastigin talildigi yerle birlikte...
Orjinal ürünü kullandıktan sonra hiçbir yan sanayi sileceğe dönüp bakmadım,sanayide satılanlar hepsi çöp 1 sezon sonra değiştirmek zorunda kalınıyor,93 model corona ya ufuk beylerden orjinal NWB marka silecek almıştım 4 yıl bitti hâlâ kullanılıyor,geçen ay E12 için yine orjinal silecek aldım 800 tlye geldi.
Silecekleri 3.5 yıl kullandıktan sonra araç muayenesinde hafif kusur olarak yıpranmış yazısını görünce değiştireyim dedim.
Orjinal ürün bulamadım, Bosch Aerotwin AR705S aldım 919₺. İyi çalışıyor ancak plastik aksamları orjinal üründen daha hafif.
Sadece lastik değişebilen birşey ise, aracımız için lastik alırken nelere dikkat etmemiz lazım ebat haricinde ? (700mm,340mm)
Bir de nasıl yapılır forumda daha önce paylaşıldı mı?
Teşekkürler.
Silecekleri 3.5 yıl kullandıktan sonra araç muayenesinde hafif kusur olarak yıpranmış yazısını görünce değiştireyim dedim.
Orjinal ürün bulamadım, Bosch Aerotwin AR705S aldım 919₺. İyi çalışıyor ancak plastik aksamları orjinal üründen daha hafif.
Sadece lastik değişebilen birşey ise, aracımız için lastik alırken nelere dikkat etmemiz lazım ebat haricinde ? (700mm,340mm)
Bir de nasıl yapılır forumda daha önce paylaşıldı mı?
Teşekkürler. 
Yetkili serviste orjinal silecek var,öyle sanıldığı kadar pahalı değil 2006 corolla için 800 tlye aldım geçen ay.
Aracınız profilizde 2004 model avensis gözüküyor eğer doğruysa hiç risk almaya gerek yok daha geçen ay 2006 corolla için 800 tlye orjinal yetkiliden aldım,en yakın yetkiliye uğrayıp alın kendiniz takın.
Orjinal değil o silecek bildiğim kadarıyla. Orjınal pahalı olduğundan servisler alternatif ürün takıyorlardı. Orijinali tahminen 2000 Tl olmalı. Fabrika Japon ürünü
Orjinal değil o silecek bildiğim kadarıyla. Orjınal pahalı olduğundan servisler alternatif ürün takıyorlardı. Orijinali tahminen 2000 Tl olmalı. Fabrika Japon ürünü
Yetkili servis alternatif ürün kullanamaz,avensis için pahalı olabilir ama benim aldığım corolla için, NWB marka, avensis içinde corolla tarafında uyan ürün varsa alıp takarsınız eğer aracınızdaki silgi kolları kancalı tip ise corollanın silecek süpürgeleri uyum sağlayabilir boy ölçüleri tutarsa.
Yetkili servis alternatif ürün kullanamaz
Kullanır. Kullanıyor. Gürses’te orijinal sileceğin yanında dileyene daha ucuz bosch da takıyorlar.
Son kasa 2019-2024 corolla sedan sileceklerinin sadece kauçuk silecek kısmını değiştirmek mümkün mü?
Orijinal sileceklerin görüntüsünü seviyorum ve yorumlarda herkesin memnun olduğu bir ürün bulamadım ve bu yöntemle çok daha ucuza halletmek mümkün.
Evet degistirebilirsin c tip hibrit sileceklere uygun silecek lastigi 8mm olandan alırsan rahatlıkla değişim kolaylıkla yapabilirsiniz.