0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben su fiskiyelerinin ön tarafina (cam tarafi) kaporta ile arasina ince lastik soktum. Simdi cama puskurtuyor...
E210’da dediğinizi denedim. Hem çok zor giriyor, plastiği kastırıyor, hem de esnemiyor hiç. Faydası olmadı
Sizin araç için uygun,ayarlı fıskiye başlığı bulursanız değiştirin sorun çözülür
Toyota sağ olsun silecek koluna çarpan su fıskiyesi yapmış. Ve servis buna göz göre göre sorun yok diyor. Gördüğün şeye görmüyorum demek kusura bakmayın ama ağır hakareti hakediyor. Daha önceden bunun video ve fotoğraflarını paylaşmıştım
Gerçekten bazen bazı yaklaşımları anlamak güç. Sitrde de paylalmıştım zamanında, V40 Cross Country inceleme ve görüşlerimizi. O tasarımdaki bir araçta, motor kabutu üstünde, görünür halde ve üstelik üç adet fıskiye hangi tasarım düşüncesiyle yapılmış anlayamadık.
Son kasadaki fıskiye tasarımında amaç silginin ilk hareketinde kuru çalışmasın diye yapılmış,videodaki araçta zaten camı yeterince ıslatıyor ve siliyor,yerli üretimlerde kullanılan silgi tasarımında sıkıntı olabilir,Ayrıca dikkatimi çeken videodaki araçta kaput sabitleme demiri buradaki E220 lerden farklı,kaput üzerine sabitlenmiş bilmiyorum buradaki hybrit'de nasıldır yerli üretim ile Avrupa/Amerika pazarında kiler bile fark ediyor olabilir.
Servisdekiler de sizin gibi söylüyor. Sorun yok diyor. Gözünün önünde suyun çoğu cama gitmeden silecek koluna çarpıp aşağı iniyor. Ya vicdanınızı ya gözlerini bi kontrol edin dedim en son. Orijinalimde kola çarpan silecek var. Yerli tasarımda sıkıntı olabilirmiş. Yoruma bakın. Toyota’ya bir uğrayın belki araba hediye ederler.
Fıskiye başlıklarını öyle bir yer koymuşlar ki ne yapsan pek fayda etmez. Yukarı aşağı oynar fıskiye bulup taksan da işe yaramayabilir. Çünkü fıskiyenin suyu kola çarpmasın diye, oynar başkıkkarı hafif yukarı kaldırsan su cama teğet geçecek gibi duruyor. Fıskiye başlıkları çok dipte. Ciddi anlamda bir mühendislik hatası var. Kaputun dibinde, kuytu noktada fıskiye mi olur?
Ben Toyota'ya bir kaç günde bir uğruyorum Tansu bey,arkadaşlara araç bakıyoruz ve bizdeki 2020 modeldede hiçbir sıkıntı yok silmesi ve fıkiyesi çok güzel orası benim malım değil ben size bir örnek gösterdim bir çok modelde yurt dışına giden araçlarda birçok farklılıklar olabiliyor,zaten yüklediğiniz videoda cam gayet normal siliniyor ve o videoda yurt dışından.İkinci aracım olan Fiat Doblo 2016 modeldede aynı şekilde kaputun altında bu güne kadar hiç sıkıntı yaşamadım,2020 toyatanın da aynı yerde ondada sıkıntı yaşamadım.
2019 model e210 corolla aracım için 70e 35 hybrid tip silecek hiçbir sitede bulamadım. Sileceksepetinde buldum inwells'in oda stokta yok yazıyor. Varmı bildiğiniz uyumlu hybrid tip, bütçeye uygun silecek? Teşekkürler
Bir buçuk senelik arabada sileceğin cami lekeli bırakması ve temizlemesi ne kadar normal. Bu kadar kalitesiz mi? Sorunu yaşayan üyemiz varmı. Garantiden değiştirme imkanı olabilir mi. ? Silecek önerisi olan varmı?