0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladım, aslında üstün performans için cama kil hamuru uygulamak iyi olur. Ben şuan RBW Kullanıyorum.n11.com'dan Toyota Corolla RBW Hybrid Silecek Takımı (2007-2019) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!https://urun.n11.com/muz-silecek/toyota-corolla-rbw-hybrid-silecek-takimi-2007-2019-P307285164
R.B.W eskisi gibi değil. Eskiden aldığımda 1 sene iz bırakmadan silerdi. Şimdi sıfır silecek bile iz bırakıyor.
2016-17-18-19 rbw kullandım. Çok da memnundum. Ama 2 senedir hem internetten hem aksesuarcıdan aldığım rbw sıfır hali bile iz bıraktı. Ben de Bosch aldım. İnwells de rbw gibi. İz bırakmadan silecek silgi belki 10 üründe 1 olabilir. Şans meselesi. Her şeyin kalitesi düştü, silgilerin de düştü. Bosch çok mu iyi? Değil ama en azından 1-1,5 sene iz bırakmıyor. O bile şans olabilir. Kaliteli silecek bulmak zor gerçekten. Orijinal silgi bile 1 sene dayandı
Madem fiyatlar harika bende bir RBW siparişi geçeyim kenarda dursun. Nasılsa lazım olacak.
35 - 70 cm bosch nereden temin ettiniz ?
Kaliteli silecek bulmak zor gerçekten. Orijinal silgi bile 1 sene dayandı
Ben şubat ayında 45 TL ye almıştım zam gelmiş 10 lira kadar şuan sorunum yok
Bende zamanında sordum bu soruyu konumu taşıdılar ve cevap da gelmedi.
Kaliteli silecek bulmak zor değil ama pahalı maalesef, NWB veya Denso (ki üreticisi NWB) tartışmasız en kaliteli (ülkemizde bulunmayan Trico, Mitsuba vs. saymazsak) ürünler, orijinal dediğiniz ürünlerde meksika menşeili uniblade firmasına ait.Edit: Çok övülen beyaz eşya markasının AeroTwin ürününü de kullandım 150km/s üzerinde cam'a baskısı neredeyse sıfır direk söktüm, sonrasında NWB taktım ve yaklaşık 2 yıldır NWB takılı ve hunharca (kirli su birikintisinden hızlı geçişler vs.) kullanıyorum, yeni yeni iz bırakmaya başladı,
Orijinal üretici diye mazda’ya mitsuba aldım. O kadar da para verdik. Bir sene dayandı
Yetkili Servisten mi aldınız?
Yok. Partsouq’tan getirttik topluca. Ucuza gelmişti. 2018’lerde
Yok hatırlamıyorum. Marka tamam deyip takmıştık
Geçmiş olsun arkadaşımın Honda CR-V aracında Oem (Mitsuba) silecek 3. yılını kutluyor yenisini sorduk 600₺ dediler