0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Ümit bey, mevcuttur ama N11 mağazasında şu an bulunmayabilir.Yoğun talep üzerine N11 mağazası açtık, kullanıcı açısından N11'e komisyon ödemek dışında bir faydası olduğunu sanmıyorum ama tercih meselesi tabi
Bosh Eco modeli var bizim araçlara uygun . Ben sürekli bundan alıyorum . Çok rahat 2- 3 sezon kullanırsınız . Ebat olarak 47-48 / 60 alırsanız camı tam siliyor standart ölçüsü 45 /55
Bende inwells kullanıyordum ama memnun değildim. Maxtel'e geçtim ilk izlenimim çok iyi. Sessizce ve güzelce işini yapıyor. Uzun dönemde ne olur zaman gösterecek.https://urun.n11.com/muz-silecek/toyota-auris-corolla-2007-2019-hibrit-silecek-takim-maxtel-hybrid-P314479743
Merhaba 2020 corolla aracının sileceklerinden memnun değilim bir de fazla yıpranmış olabilir .servis orjinal silecek için 300 tl civarı fiyat veriyor.ben internetten bosch marka vb almak istiyorum. Ancak ölçüleri bilmiyorum tam olarak 65 34 diyen var 71 35 diyen var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ümit Bey konumuz silecek:D
Aldığınız ürün ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?Ben aslında İnwells Hybrid'den bayağı memnun kalmıştım 1 seneyi çıkarttı.
Anıl Bey silecekler ilk zamanlar çok iyiydi şuanda da silmesine siliyor ama ses çıkarmaya başladı.