Merhaba Ümit bey, mevcuttur ama N11 mağazasında şu an bulunmayabilir.
Yoğun talep üzerine N11 mağazası açtık, kullanıcı açısından N11'e komisyon ödemek dışında bir faydası olduğunu sanmıyorum ama tercih meselesi tabi 
Ben suyu gözünden içmeyi sevenlerdenim

N11 üyeliği doğru parçayı nette arayanların işine yarar,formda veya reelde parça ve servis tavsiyesi isteyenlere öncelik olarak sizi öneriyorum ,biliyorum ki sizdeki tecrübe servislerin bile üzerinde.
Güvenin adresi Ufuk SÖNMEZ.
Şimdi kargo ödemesi konusu olur,geçen gün bir üye tem de kargo ücreti var diyordu,N 11 olunca kargo olmayacak mı? mutlaka olacak veya ücretsiz deyip üzerine ekleme yapılmış olacak.Doğrudan tem toyotadan sipariş vermenin ve almanın daha mantıklı olacağını,sonuçta ilk elden almanın daha güvenli olduğunu değerlendiriyorum.
Bizler zaten buradan TEM TOYOTA'yı biliyoruz ve tanıyoruz istediğimiz ürünleri direk kendilerinden alabiliriz ancak forumu veya TEM TOYOTA'yı bilmeyen tanımayanlar için N11 den satış güzel olmuş, hayırlı olsun Ufuk Bey.
Merhabalar.
Silecekler güzel silmemeye başladı. Değiştirmek istiyorum. Ne alayım? Ne tavsiye edersiniz?
Bosh Eco modeli var bizim araçlara uygun . Ben sürekli bundan alıyorum . Çok rahat 2- 3 sezon kullanırsınız . Ebat olarak 47-48 / 60 alırsanız camı tam siliyor standart ölçüsü 45 /55
Merhaba 2020 corolla aracının sileceklerinden memnun değilim bir de fazla yıpranmış olabilir .servis orjinal silecek için 300 tl civarı fiyat veriyor.ben internetten bosch marka vb almak istiyorum. Ancak ölçüleri bilmiyorum tam olarak 65 34 diyen var 71 35 diyen var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende zamanında sordum bu soruyu konumu taşıdılar ve cevap da gelmedi.
Bence en iyisi, mevcur orijinal silecekleri bir şerit metre ile ölçmeniz. En sağlıklısı bu.
Merhaba 2020 corolla aracının sileceklerinden memnun değilim bir de fazla yıpranmış olabilir .servis orjinal silecek için 300 tl civarı fiyat veriyor.ben internetten bosch marka vb almak istiyorum. Ancak ölçüleri bilmiyorum tam olarak 65 34 diyen var 71 35 diyen var. Yardımcı olursanız sevinirim.
2020 model aracın sileceğinde ne gibi bir sorun var?
Ölçüyü bulmak kadar kolay bir işlem daha yok, Hüseyin beyde yazmış zaten eğer çok kötü bir durum varsa garanti kapsamında olması gerekir diye düşünüyorum (bazı parçalar garantiye girmeyebilir dış etken vs bahanesiyle) piyasadan Bosch vs almanızı hiç tavsiye etmem,bir çoğunu deneyip hüsranla sonuçlanan hatıralarım var en son ufuk beylerden NWB silecek lastiği aldım ve kafam rahat etti.
Ümit Bey konumuz silecek:D
Ekran alıntısı aldıysanız hemen dosyayı hazırlayalım hocam size zahmet
+ÖHHÖ. ÖHHÖ kuvvetli öksürdüm..
Çok özür dilerim klavye azizliği çok çok özür dilerim.
Aldığınız ürün ile ilgili deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?
Ben aslında İnwells Hybrid'den bayağı memnun kalmıştım 1 seneyi çıkarttı.
Anıl Bey silecekler ilk zamanlar çok iyiydi şuanda da silmesine siliyor ama ses çıkarmaya başladı.