0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Orjinal silecek alip 3-4 yil kullanacagima 40 liraya bosch silecekAlip her yil degistiriyorum.
Mahmut bey bende sizin taktiği uyguluyordu ama Bosch silecekler sıfır takıldığında bile orjinal kadar iyi silmiyor,bide yeniyken bile o çıkardığı ses yokmu canımı çıkarıyor.
bende hic oyle sıkīntı olmadi..sansliyim galiba...
İşte o silecekler Japon NWB firmasının üretimi olan sileceklerdi, şu an gidip yetkili servisten "orijinal" silecek aldığınızda Meksika menşe Uniblade çıkıyor maalesef.
Evet abi Bosch aldım ben de 4 ay önce şu an silmiyor pertenzi oldu maalesef kışın yine silecek alacağım, yüksek ihtimalle yetkili servisten ya da Ufuk beyden alırım bu seferMesaj Birleştirildi: Temmuz 30, 2020, 17:52:30Geçen yıl servisten Uniblade almış olabilirim sanırım, 1 sene götürdü anca Ufuk Bey, kışa doğru sizden almayı planlıyorum. Sizde kötü ürün olmaz
Ben tavsiye etmem hocam, Auris icin aynisi almistim iz biraktigi icin degistirdim. İz birakmak derken geri donuste camin yarisini islak birakiyordu
Ben de e12 icin hibrit almistim. Geri donuste hafif hafif takilma yapiyordu. Cikardim.
Değiştirdiğiniz silecekler nedir, paylaşabilir misiniz memnunsanız eğer?
Ufuk bey merhabalar benim araç için Corona için nvb marka silecek mevcutmu,N11 üyeliğiniz de hayırlı olsun.
N11 üyeliğiniz hayırlı olsun. Üyelik bence güzel olmuş çünkü temservis.com'da ürün yelpazenize ait görseller görünmüyordu, bilmiyorum belki de gerek yoktu gorunmesine:)