0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selçuk kardeşim arasındaki fiyat farkı çok olduğu için almadım,maddi imkan meselesi...
Abi bende birşey demedimki niye celalleniyorsun..Tamamen tercih meselesi sen Auris alırsın ben VW aynı paraya.Çok kişinin alması benim gözümde birşeyi ifade etmez demek istiyorum ilk önce benim içime sinmesi lazım..Ha Toyota benim için yine güzel araç çıkarır yine gider alırım yani Toyota düşmenlığı falan yok ortada objektif görüşüm var.Bunada saygı beklerim..
Selçuk objektifliği senden öğrenecek değilim,laf salatası yapma sen dönde kendi yorumlarına bak ne kadar sabit fikirli olduğunu göreceksin,tabi görebilirsen..Bugüne kadar hangi alman arabasını kullandın ve yorumlarını merak ediyorum.Onun bunun lafı ile değil kendi düşüncelerini söyle bana.Beni bilmek istersen söyleyim Porsche 911 den BMW 7.50İL ye kadar bir çok alman aracı kullandım..Kullanmaktan içine oturmaktan bahsetmiyorum..Geçende foromun bir yerinde kullandığın pek bir araç olmacdığını yazmıştın.özellikle bakmıştım içlerinde Alman arabası yoktu..
Şanın artması değil konu o açıdan bakarsan işin içinden çıkamayız.Konularda saptırma yapma belden aşağı vurmak denir buna.O zaman sana buradan bir cevap yazarım konu kilitlenir.Buna gerek duymuyorum.Servis vs konularda ayrı bir konudur.Ben sabit fikirli olsaydım bu güne kadar iki kere Toyota almazdım bu bir.Yukarıdaki mesajlarımı adam gibi okumadığın belli oluyor bir bak bakalım ne demişim.Toyota içime sinen bir araç çıkarırsa gider alırım demişim dimi buda iki..Başkalarını kendinle karıştırma buda üç...
Evet olay tamamen butce olayı. Tabii forumda herkesin tercihine saygı duymak lazım, İsteyen dizel, isteyen LPG kitli aracı tercih eder( ekonomik yakıt old.danki turkiyede 8 milyon aracın 3 milyonu LPG'li), isteyen toyota csınıfı, isteyende (butçesi iyi olan tabii) Audi, BMW, Vw falan tercih eder. Mesela ben şahsen, allah nasip ederse LPG kiti olan yada ufak motor hacimli arac almayı dusunuyorum. "Allah LPG ye muhtac etmesin" şeklinde alaylayıcı tavırlar hos degil mesela ...Tamamen butce olayı, birbirimizi kırıcı BüTÇESİNİ AŞAĞILAYICI yorumlara gerek yok bence...Zaten konu tatlıya bağlandı, ee guzel
Valla otomobille aramda ne bir tutku ne debir sevig bagı var, az yakıtla cok is yaparsa bana yeter, araba canlı mıdır ki LPG takınca saygızlık edelim, yine abartılı yorumlar basladı almancılardan
Alper Bey biraz abartmıyormusunuz, alt tarafı arac bu ya, yanlıs anlamayın, ben tercihinize saygısızlık etmek istemem, her nekadar benim tercihime laf etsenizde