0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şahin almaya gidiyoruz Neticede S Serisi de aynı görevi görüyor, Şahin'de.
Arkadaşımız 99 corolla ile 2000 focus u kıyaslama yapmış .Öncelikle 1999-2001 yılları arasında ürtilen toyota modelleri toyatanın heralde ürettigi en kötü modeller hani kullanıcıları alınmasın bende bir toyota hastasıyım begeni göreceli bir kavramdır.Buna ek olarak 1999-2005 yılları arası üretilen focus bence ford ailesinin en iyi arabası motor saglamlıgı yol tutuş kabiliyeti iç mekan genişligi gerçekten iyi fakat.Hatta 1999-2001 arası kasalarla focus u kıyaslıyorsanız kesinlikle focus derim.Ama 97 xli efsaneyi 13 yıl 2005 sol hb i 1 yıldır kullanan biri olarak kesinlikle ford la müakyese bile etmem.
Alman arabasının arıza çıkarma olasılığı yüksek olsa bile Alman araçlarından vazgeçmem bu saatten sonra. Para çoksa MERSO-BMW yoksa VW.
Varsın DSG de sıkıntı olsun arabnın tipsiz olmasından iyidir Ayrıca benim araç düz vites, sen sıkıntı yapma ...
ooooow alamancılar hoş geldiniz eee dsgler nasıl
Abi tip konusuna girersek Auris alir yurur bence
Sevgili Sercan inan daha dün son olarak buradaki KİPA da stand kurmuşlar inceledim.Daha öncede epey bir test etmiştim.DÜn benim kızla beraber inan önyargısız olarak yine Auris'e baktım.Yok dedim maalesef yine...Hele içini Bir Golf'le tartışmam bile.Daha öncede yazmıştım.Şuan benim kriterlerime göre alınacak tek Toyota Avensis'tir...