0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun. [emoji4]
Kalkista alirim sciroccoyu
Hiç oyle seylere girmem valla oturur izlerim arabayi leon getirin kovaliyim ama
sadece kalkista aliyorum zaten 2 3 saniye sonra yanimdan jet geciyor
122 lik stok roccoyu kovalariz ama ilke
Benim kovaladığım yazılımlı ve benzinliydi
Dizeli yok ki zaten
Kimileri düp takıyor ya ondan
Sciroccoya tup takan sayisi 25 kisi bile yoktur tsi tup farkli oluyor ankarada var takan 90 bin yapti sanirim ama tupun fiyati 5 bin tl civari
Evet öyle. Dizel yok dedin ama yurtdışından gelen araçlarda dizel var unutma
2 .0 dizeli var yurt disinda turkiyeye gelmiyor bu motor secenegi
Şahıs getirirse
TR de benimde bildiğim kadarıyla 2.0tdi rocco yok, hiç getirende olmadı sanırım, avrupada bile az satılıyor zaten. Tüp takan da 2 adet çılgın insan var, ekonomi yaptıklarını öne sürüyorlar bizde gülüyoruz onlara , bir tanesi, bizim kullandığımız parçalarla , güç almaya çalıştı, arabası daha da geri gitti. 240ps ler , normalde 5-6bin liraya alınırken, lpd için hayal.İlke 3.kornayı hatırlatırım sana, ümit şahit
Kalkışta aldım mı aldım Gerisini söyleyemem fena gidiyor makinen Mesaj Birleştirildi: Eylül 14, 2014, 21:04:44Fren balatalarımıda yaktırdın orada Millet lastik yakar biz balata
Oh iyi olmuş. [emoji14] Şaka bir yana kısa vites oranları ve hafifliği nedeniyle kalkışta E12'nin öne fırlamasina sasirmadim.
E12 nin öne fırlamasının , oranla vitesle alakası yok , benim arabaya +50hp gelince, lastikler soğukken, hiç tutunamıyor, 80kmh a kadar boşa çeviriyorum, yani ilkenin yerine lada vega da olsa, öne zıplardı, yazılımdan sonra ilk kez 0 dan kaldırdım arabayı.
El frenini cekip 10 sn burnout yapın, bakın nasıl firliyor. [emoji4] Şaka bir yana lastikleriniz Pirelli mi?