0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aracım 2007 e12 kasa 1.6 terra. Bu kasa araçlarınızla karşılaştığınız sorunları belirtirseniz bu aracı olanlar ile almayı düşünen arkadaşlar için ön bilgi olur diye düşünüyorum. araç genelde nerelerden arıza veriyor ve bu arılara nasıl çözüldü. En azından belki aracın kronik sorunlarını öğrenmiş oluruz.benim aracımda birçoğumuzda olduğu gibi rölanti sorunu var ve henüz çözebilmiş değilim. herkese hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim. ama kul yapısı muhakkak bir şekilde arıza verecektir.
4 : Far camları belli süre sonra solmalar oluyor kötü bir durum ( ama çözümü var )
Yücel Bey, acaba far sorununu değiştirerek mi yoksa kimyasal bir madde ile mi çözdünüz. Bu konuyu biraz açabilir misiniz?
Rolanti bu araçlar sorun degil motorun karakteristik durumu çünki bu araçlar rolantide çalışırken 2 piston çalışıyor bunun sebebi ise dur kalk trafiklerde yakıtı düşürmek
1 : Arka tekerler bir önceki kasa gibi veya auris gibi bagımsız "muhterem aks kafasi" olsaymış yola tututnma ve viraj kabiliyeti daha iyi olurmuş4 : Far camları belli süre sonra solmalar oluyor kötü bir durum ( ama çözümü var )
1: e12 den önceki hangi kasa corollada bağımsız süspansiyon vardı + önceki kasa auris ve güncel corollada da bağımsız süspansiyon yok. Yeni aurisde benzinlilerde mevcut dizellerde yok saçma bir şekilde. Devir dakikada takildigim yerler var birde. 100km hızla giderken 3000devir bandında çeviriyor araçlarımizda 6. vites olsaydi eğer daha az yakacaktı gecenlerde 2001 focusda dikkat ettim 112 km hizla giderken arac 3000devir çeviriyordu şaştım kaldim.
Efsane kasada var diye biliyorum bagimsiz..12 km dusuk olsa nolcak yuksek olsa nolcak uzun yolda tum arabalar koklar zaten
2006 Corolla Sedan D-4D - Şarj dinamosu2006 Corolla HB VVT-I - Şarj dinamosuAraçlar farklı kişiler tarafından kullanılıyor, bu sene yaklaşık 2 ay arayla aynı sorunu yaşadık.