0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Direksiyon kutusundaki kronik sorunlarKronik kaliper pimi tıkırtısı ve sorunuKronik devir düşüklüğü nedeniyle rolantide titremeeeeeeeee! daha ne olsun kronik. bu kadar kronik sorun fiatta olsa gömerdik işte yerli araba ne beklenir diye
1-kesinlikle en büyük eksikliği 100 km hızla giderken 3000 devir göstergesini görmemiz.arac 110 km hıza gelince bas bas bağırıyor.. 2-bagaj hacmi cok kucuk..cocuk arabasını koyunca bagaj ölüyor (hb arac)3-sabah aracı calıştırdığım ve yol aldığımda gaza basmasam bile kendi kendine arac hızlanmaya baslıyor.gecenlerde o ozelliğini unutmus olsam gerek neredeyse sitenin duvarına tosluyordum 4- ön göbekte cd vs koyduğumuz saklama gözünün zamanla bozulması (tırnak kopması) ben tuhafiyeden çift taraflı bant alarak bu sorunu kısmen çözdüm .)
şu teyibin etrafındaki peteklerin oldugu çerçevenin çatlayıp kırılması(çıkması aranıyor),vites nikelajı soyulması(aliexpressden alındı orjinali nikelajlatılıp yeniden kaplatıldı yedekte duruyor),direksiyonun ağır oluşu ve yüksek hızlarda fazla titremesi(ne yapacağım bilemiyorum) yinede lanet olsun seviyorum...bende direksiyondan takırtı tukurtu gelmiyor Allaha şükür şuan için yada halen acemi sayıldığım için ben algılayamıyorum....(arabası pert olanlardan itinayla parça alınır)
Çercevede nasıl bir sıkıntı var?
o çerçeve serviste sordum 300 350 tl arası dedi çok para duruyor bakalım çıkma bulabilsek iyi olur aslında
bende 2006 dizel var bu direksiyon kutusu muhabbeti bendede oldu lak luk lakluk vuruyordu cukura girince . tamircim direksiyon kutusundan demişti 250 tl ye yapıyorlarmış. sonra babam birine götürdü bişeyini sıkmış yaklaşık 1 yıldan fazla oldu ses seda yok . onun dışında mmt şanzıman bizi biraz üzdü. tabi bizdede hata vardı şanzıman konusunda.Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2017, 10:06:19Hocam özel mesaj attınız ama cevap vermeyi becermedim Direksiyon kutusu ile ilgili, istanbulda yenibosnadayım eğer buralarda iseniz babama sorayım hangi tamirciye yaptırmış .