0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan, bu sorunlar direksiyon sisteminde bir arızaya yol açtımı? direksiyon elektrik destekli olduğu için bunumerak ettim.
Barış bey, kaputun iç tarafında ses izolasyonu için parça yokmu?
e12 kasalarda en çok görülen ve sebebi bulunamayan parke yolda oluşan tıkırtı sesine belki çözüm olur düşüncesindeyim.son zamanlarda bende bu sesten şikayetçiydim nette yazanlara bakılırsa direksiyon kutusundan gelen sesi önce sesin z rotundan sonra baltalardan en son tampon ve panjurdan geldiğinden şüphelendim.bugün biraz kendim el yordamıyla aradım ve ses gelmesi muhtemel yerlere çift taraflı bant koyarak denedim ve ses yok oldu.resmi netten buldum bende orijinal hava filtresi var önce olu belirteyim fotoğraf çekecek zamanım olmadı idare edin.uygulama:önce kırmızı kare içine aldığım parçayı tamamen sökün yalnız sol taraf kolay çıkıyor fakat sağ tarafı çıkarmadan uygulama yapabilirsiniz zira silecek kolları uğraştırabilir. bu parçaya kaput basıyor ve kaput titrediğinde plastik parça kaportaya vuruyor.2 numara ile gösterdiğim yerlere küçük parçalar halinde (zaten nerelerin kaportaya değdiği koparta da ki boya çizilmesinden anlaşılıyor.) çift taraflı bant bant koyun panjurun üstünde ki plastik parçanın sol tarafı motor su deposu kapağına değiyor. sağ taraftaki de akü sabitleme demirine değiyor oralara da çift taraflı bant yapıştırın.1 numara ile gösterdiğim yerlerde 1 er adet klips deniyor galiba onlar gevşek tutuyor biraz üstüpü sarıp öyle sıkıştırıp takın.3 numarada motora hava girişini sağlayan boru gibi bir parça var onunda üst tarafı kaportaya değiyor. oraya da çift taraflı bant yapıştırın.test sürüşüne çıkın inşallah yardımcı olabilmişimdir. şimdilik bu kadar.
arabanın çok bir kusurunu görmedim. yakıt olsun hız olsun tatmin ediyor. aslında kullanmadan kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkıyor. eğer arabaya biraz sert kullanırsan tepkisi biraz fazla olabiliyor.rölanti işi çok güzel bir sistem var.geri vites mandalı olmaması kötü. eğer arabaya alışmamışbirine verirsenin 5 ten 4 e çekerken bazen vitesi bulamayip geri vitese atması ve malum durum oluyor.motor koruma kapağıını üstündeki tutan mandalların ve kaputu açan içteki mandalin plastik olması sert çekenlere kırık olarak dönüyor.araç içinde kapı açma kolunun iç kusmında bulunan vida gizleme için kullanılan küçük plastik parçanin çok çabuk çıkıp kötü bir görüntü ortaya koyması ki çocuklar çok çabuk çıkartıyor ve kayboluyor o parça.
Benim çok buyuk sorunum var e12 ile
Nedir o sorun?,