0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şehiriçi kullanım için 1.33 fazlasıyla yeterli. Ancak donanım olarak 2012 modellerden eksik yönleri var. Donanım seviyesi sizi üzmeyecekse ve çoğunlukla şehiriçi kullanacaksanız hiç düşünmeden alın derim. Kesinlikle pişman olmazsınız. Bayılma olayına gelince rampalarda sizi üzebilir.
Herkese çok çok teşekkür ederim şuan mesajlarınızı eşime okudum bakalım son karar hangisinden yana olucak
1.6 düz Auris 1260 Kilo iken .1.33 1195 kilo. Yani motor hacmi küçük fakat 65 kilo da eksiği var bu iyi. Ayrıca eski kasa 1.33 ü kullanıp memnun olanlar da var, eski kasa daha ağırdı dolayısı ile yenisi sizi tatmin eder..Daha önce 1.1 motora sahip 1000 kiloluk araç kullandım, şehir içinde banamısın demezdi(sürekli yokuş çıkardım). Arkadaşın 1.33 yarisini de kullandım, gayet ataktı..Sakin bir kullanıcıysanız size fazlasıyla yeter..Üstte bir arkadaş VW grubu tavsiye etme çalışmış ama Toyota'da LPG taktırma şansınız olduğunu unutmayın..Vw de lpg her türlü sıkıntı..
Napıcksin LPGyi muhterem arka cam otomatik olsun
motor teknolojisini türk ustalarının lpg uygulaması yapabilmesiyle ölçüyorsunuz pes diyorum ve konudan çıkıyorum
Bende sizin anlayisiniza pes diyorum! Orada kiyaslanan teknoloji mi gunukuz sartarinda LPG nin onemi mi bir sorgulayin Allah askina???
Üstte bir arkadaş VW grubu tavsiye etme çalışmış ama Toyota'da LPG taktırma şansınız olduğunu unutmayın..Vw de lpg her türlü sıkıntı..