0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amin Mustafa bey, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim önce Beni insanlar şu konuda yanlış anlıyor, 30000-35000 TL verip benzinli araç alınıyor,sonra lpg taktırılıp ekonomi diyor..Ya zaten benim dizel aurisi ben o paralara aldım ve ekonomi yapıyorum..Yoksa herkese saygım var arkadaşlar tercih meselesidir,kimse yanlış anlamasın,burası paylaşım yerimiz ve ben herkesten birşeyler öğreniyorumherkes gibi Daha öncede söylemiştim parası olmayan biri gidip 10000 Tl verip benzinli araba alır ve lpg takar.Buna lafımız olamaz..Ama 30000 TL üstüne çıktımı bana ekonomi gibi gelmiyor o..
evet VW araçlarda aradaki farka bende katılıyorum,haklısın Ben aracımı 32500TL aldım, benim 3.Toyotam,diğerleri Corolla idi. Dedik bu sefer Auris olsun Dizel Comfort paket.Şimdilik memnunum şükür Dedim ya kimseyi kırmak için buradan birşey yazmam, maksat paylaşmak ve birşeyler öğrenmek arkadaşlar..
Valla şehir içi kullandım geçen 1 ay boyunca kurukafa 760 km'de yandı,geri 10 lt gibi mazot kalıyormuş arkadaşlara sordum,900-950 km şehir içi gidiyor gibi.Uzun yola gelince 2 araba gittik arkadaşımda da 2010 modeli var dizel yine, 1050-1100 çok rahat gördük Benim için yeteri kadar iyi Dizele geçtim huzuru buldum diyebilirim..Corolla Benzin'lide ibreye bakmaktan psikolojim bozulmuştu emin ol
Bir kere düz yolda ışıklarda durdunuz diyelim yanınızda ticari bir taksi var (linea,ablea vs.) o arabalar sizden önce kalkış yapar ve ilk kalkış olarak sizden seri olacaklar. Çünkü fiatlarda 1.3 multijet motor var.
Cevabınız için teşekkürler derindere dekiler ısrarla bayılmıcak diyor bizde o yüzden 1,33 alıyoruz yoksa 1,6 alıcaktık bugün tekrar konuşucam eğer hala merak etmeyin pişman olmıcaksınız derse ve ben alırsam aldıktan sonra pişman olursam o zaman ne olucakkkk? Bayi bana neler dicek merak ediyorummmm
Ablacım bayii'ler genelde elinde kalanları bitirmeye çalışırlar .. Bu nedenle imkanınız varsa 1.6 için uğraşın
Merhaba ! Aracla bugün baktım 792 km yapmışım. Mayısın ilk haftası gibi arabayı teslim alındığın gün 324 tl lik benzin alındı ve iki hafta önce 100 tl lık benzin alındı dün de ışığı yanmaya başladı fena değil herhalde anlamam pek bu işlerden daha tasarruf yapmaya var herhalde ... Ya ben sevmedim Aurisi ne bileyim içime sinmiyor keyif alamıyorum eşim şirket arabası kullanıyor dizel daha seri olduğu için bende hızlı ve seri kullanmayı sevdiğim için alışamadım bu araca ilk olmasının bile heyecanını yaşamadım yok ben üst model dizel almalıymışım hata etmişim birde bir sorun yaşıyorum dur kalklarda vites geçişi sağlıyamıyorum nasıl beceriyorum bilmiyorum ama takılıyor vites bazen debrıyaj dan ayağımı kaldırıp tekrar basıyor öyle vites yükseltiyorum saçma sapan şeyler oluyor işte bakıma gittiğimde anlatıcam onlar da hööğ diye bakacaklar suratıma ama bu bir kaç kere oldu nasıl oluyor nasıl yapıyorum bilmiyorum ama oluyor işte neyse ben en kısa zamanda arabamı değiştirmek için eşimi nasıl ikna ederim düşüncesine girdim bile kadın milleti işte ne yapsan memnun edemezsin hesabı
324 tl lik benzini, nasıl aldınız yahu, ben 70lt lik aracı doldurdum o kadar tutmuyor, Memnuniyetsizlik olarakta, daha üst segment araçlara bindiyseniz , bu arabanın sizi memnun etmesi zor, Ses yalıtımı , performans, ve konfor konusunda, d segmenti bir arabayı ararsınız, ama sınıfına göre iyi bence auris, sizin d segmente geçmeniz lazım , bmw 3 serisi, mercedes c vs. gibi araçlar daha iyi gelecektir, vw golfüde bir deneyin.
benim aracımda da (2011 auris 1.33) zaman zaman mercedes şanzımanı gibi geri vitese ve 1. vitese geçmek istemiyor debriyaj tazelemek gerekiyor servis şanzıman yağının ısınmaması sebebiyle normal olduğunu söylüyor ama ısındığı zaman da yapıyor