0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu nedir sizce?sizce lpg bence vw teknolojisinin aptalca bir sebeple kötülenmesi
Kendini ispatlamış bir teknoloji midir
Yanlış anlamayın ama yanıldığınız bir nokta var.Şöyleki bir ürün dünyanın en iyi ürünü seçilse dahi her zaman herkes için en iyisi olmuyor.Yani tsi belki iyi bir motor dünyada ancak Türkiye'de değil.Çünkü öncelikle bu araca koyacağımız yakıt kaliteli değil.En ufak bir sorunda pistonları bozduğunu ve binlerce liralık masraf yaptığını yakınen biliyorum.Diyebilirsiniz yakıt istasyonundan alırım ücreti(bu da zor çünkü bu durum bir anda olmadığından tek yakıt ile size ödeme yapmazlar hemen) diye ama sonuçta buda bir yere kadar yani o an yolda kalıp o rezilliği çektikten sonra bir anlamı kalmıyor.Vw alan birisinin benzini düşünmeyeceğini bence başka yerlerde söylemeyin ciddi polemikler çıkarırsınız.En basiti dizel passat ile dizel avensis neredeyse kafa kafaya fiyat olarak.Vw alan düşünmüyorda toyota yada diğer marka alan neden düşünüyor.Kaldıki ne kadar zengin olursak olalım her şeyde bir tasarruf ararız(yapımızda var bu) ve aramalıyızda.O an parasını verip kullanırsınız ama tükendiğinde parasını vermeyi bırakın misli misli fazlasınıda verseniz bulamayacak noktaya gelebilirsiniz.Tüp olayına bir şey demem o görüştür ben takmam başkası takar.Ama dediğim gibi ihtiyacı karşılayan ve minimum masraf çıkaran şey benim için en iyisidir.Ben böyle düşünürüm sizde dersinizki ben nasıl olsa 2 sene binip satacağım uzun ömürlülük lazım değil bana o yüzden farketmez o zaman sizin içinde başkası iyidir.
eğer biraz otomobil basınını takip etmiş olsaydınız tsi motorlarının yıllardır kendi kategorisinde ve bir yılda yılın en iyi motoru ödülünü aldığını bilirdiniz o yüzden tepki gösteriyorum dünyanın kabul ettiği bir teknolojiyi lpg ye indirmek ülkemiz şartları ne olursa olsun bence yanlış ayrıca bir vw ye o kadar para sayanın benzini çok dert edeceğini sanmıyorum benim arabam 1.33 auris benzin yakışından memnunum lpg yi hiç düşünmedim bundan sonrası için de allah düşündürmesin
Hepinize çok teşekkür ederim... Aracı aldık ama henüz teslim almadık cumartesi günü gidiyoruz almaya bütün işlemleri tamamlandı. Kullanmaya başladıktan sonra da düşüncelerimi buradan yazmaya devam edeceğim umarım kazasız keyifli bir süreç olur benim için tabii ki donanım güzel olsun ister herkes konforu kim sevmez ki? ama en önemlisi Türkiye şartlarında yakıt tasarrufu dur. Bunu da dikkate alarak Siz beylerin tecrübeleri , kullanım ve bakış açısı her zaman biz bayanlar dan hep farklı dır. Ben de kendimce sizlerden edindiğim bilgi ve görüşlere göre kendi aracımı tanımaya ve anlatmaya çalışıcam belki benim gibi kafası karışmış birileri vardır onlara da ön bir bilgi niteleğinde yol göstermiş olur. Herkese keyifli güzel günler dilerim.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
bu nedir sizce?sizce lpg bence vw teknolojisinin ..............kötülenmesiDüzenleme:uygun olmayan yazının silinmesi.
Konu bitmiş ama yazmadan duramadım şu lpg her yerde sorun ya
İsmail Bey, bende yazmadan duramayacağım,Öncelikle Arzu hanımın arabası hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın..Şu LPG olayına bir ısınamadım,ısınmayacağım da Bana göre herşeyin orjinali güzel, ya benzinli ya dizel.. Saygılar,sevgiler herkese..