0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AKP'nin kuruluş yıldönümü törenleri sırasında bir ihtiyar taşıdığı pankartla ilgi çekmiş. "Çocukluğumuzu bize bağışlayan Tayyip'e teşekkürler" İhtiyarısorguya çekmişler..."Sen kiminle alay ediyorsun? Sen çocukken Tayyip henüz doğmamıştı bile...""İşte onun için teşekkür ediyorum ya!..."
emre son doktor temel süpermiş
Latife amaçlıdır en sinir olduğum tartışma futbol tarışmasıdır saygılar...6-0 biten Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra galatasaray'lı arif tanınmamak için yaşlı bir adam kılığına girer ve bir cafe ye gider. Cafe de yanına yaşlı bır bayan yanaşır ve : -Naber Arif, der. Bunun üzerine Arif delirir nasıl tanıdı bu kadın beni diye düşünüp durur. Ertesi gün yine aynı cafede aynı kadın yanaşır Arifin yanına yine -naber Arif.3. gün Arif cok değişik bır kılıkta gider cafeye ve yine aynı kadın yanaşır ve yine:- Naber Arif.Arif dayanamayıp sorar nerden tanıyosun beni diye.Cevap :- Olum ben Bülent len.
Arkadaşlar iyi ve bol kahkahalı haftalar dilerim. Vejeteryan sevgili Capkın rıza ile sevgilisi restauranta girerler.Rıza hep et türü yemek söylerken kızcağız sebze üstüne yemekler söyler ve derki biz ailece vejeteryanız, annemde vejeteryandır kesinlikle et yemez,rıza da gülerek sorar annen vejeteryanda sen nasıl doğdun?
Akaryakıta gelen zamları özetlemek gerekirse: