0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İnsanın zoruna gidiyor demi.Şahin olsa altı üstü ne diyeceksin.Bide bunu servisteki veya aşırı toyotacı arkadaşlara dediginz zaman bu toyota mercedes mi sandın diyorlar.Ee para nasıl kazanılıyor bazı ları bilmiyor..Valla hocam kök söktürün mahkemeye verin ..2002 den sonra cıkan bizim kasa ve yeni nesil corollalar elektrili direksiyon oldugu için bu arıza çogunda var bazılarındada yok.
tamamen katılıyorum,93 model skoda fovoritimi satıp aldım bu arabayı.ama bu kadar sıkıntısı yoktu direksiyonun da, olsa bile neticede 93 model yani,katlanırsınız. standart'ı yüksek 2007 model toyota, direksiyon tıkırtısı yüzünden soğuttu kendinden.bilemiyorum ne yapacağımı.
Yapılan işlem şu. Direksiyon kutusu sökülüyor. Kutu acılıyor içindeki plastik burçlar çıkarılıyor. Yerine yenisi yapılıyor tornada. O takılıyor. Sonra kutu kapatılıyor. Plastik burclardaki aşınma alınmış oluyor.Boşluk hissi gidiyor. Milin tıkırtısı önlenmiş oluyor....
Bende 2007 d4d hb var 50000km de.yaklaşık 25 bin km dir bu problem var.bazen çok belirgin geliyor.kimi zamanda hiç gelmiyor.özellikle çukurlara yan girerken direksiyonun titrediğini hissediyorum.Aracın garantisi bitti.servise gidip 800 tl falan veremem o kadar para vericem ses giderilmiycek sonra şunu değiştirelim bunu değiştirelm bana 2000 tl ye mal olcak hiiiç o kadar uğraşıp geceleri uykularımı kaçırmıycam.Ben çareyi buldum Sesi duymazdan gelin.volum'u 2 diş arttırın