0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce yazılmış onlarca konu var. Biraz araştırma yapsak bu kadar forum kirliliği olnaz kanımca.
Konuya komple +1 Çok mantıklı Ercüm.Fanatiklik konusundan katılıyorum ama Forumun fanatikliğini yapıyoruz
Herkesin bireysel problemlerini yazması normal. Ben profilde görüldüğü üzere "başka marka"cıyım. Haliyle başka forumlara da üyeyim; Problemler&çözümler gibi kategorilerde gırla konular açılıyor, başından geçenler fikri olanlar yazıyor. Bu tarz fikir alışverişleri olmadıktan sonra ne anlamı kalır ki bu forumun sadece geyik döner öteki türlü.
Siteye girdiğim de yeni konularda sürekli ;D4Dnin yağ yakmasıServislere şikayetSes alması vb gibi konular mevcut ve bunları görmek artık mide bulandırıyor ve siteden soğutuyor. Alakasız bir yerde toyotanın yağ eksiltmesi (!) Motor olarakta söylenmiyor direk toyota marka kötülemesi yapılıyor. Babamın markası değil ama sürekli görmekte can sıkıyor. Şu anda marka fanatikliği yapıyorsun diyeceksiniz hiç sıkıntı değil diyebilirsiniz çünkü yapıyorum. Velhasılkelam artık böyle konular konuşulacaksa bir tane konu olur orda konuşulur edilir başka konulara sıçramaz hemde sürekli aynı mesajları okumak zorunda kalmayız. Konuya hassasiyet gösterip saygı duyanlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese keyifli forumlar.
Ercü tamamen doğru ve yerinde bri tespit yapmışsın. Eline sağlık. Hangi aracı alırsanız alın dört dörtlük çıkmaz. Ufacık sebeplerden hemen markayı kötülemenin anlamı yok. Bazı konularda var ki maalesef bizlerin kullanıcı olarak adam gibi hakkmızı aramamamızdan, doğruyu ve iyiyi arayıp bulamamamızdan ve biraz da kaderciliğimizden dolayı sallamamızdan kaynaklanıyor. Bu araçlar Allah yapısı değil ki hiç hatası olmasın. Hata varsa ve üretimden kaynaklı ise gidersin firmaya, düşersin işin peşine olur biter.
İş bu forumla bitse yine iyi. Alakalı alakasız heryerde abuk sabuk şekilde aslı astarını gayet aşmış şekilde de karşımıza çıkıyor bu konu maalesef.Hadi burdakilerle bir şekilde doğru yolu buluyoruz da, ya farkında olmadıklarımız ?
4afe , birgun aracımın yagını kontrol ederken azaldıgını gördum ve biraz ekleme yaptım. kapağınıda kapatmayı unutmuşum , bastım gittim aşagı yukarı 70-80km , aractan inip ön tarafı simsiyah görünce ayaklarım yerden kesildi. kaputu bir açtım ki yag kapagını takmayı unutmuşum yine o şekilde ustama gittim. lifte alıp yagı boşalttık ( ne kadar kaldıysa ). motoruda yıkadık. yagı da bastık gitti.bana dediği şuydu, şu olayı baska arabada yaşasan ..... , buna gress koy gider dediydi.
Yahu Ercüment sıkıla sıkıla bunamı sıkıldın..Rahat ol..Dert ettiğin şeye bak...Bak şöyle düşün;yeni üye bu siteyi kulanmayı pek bilmiyor ve dolayısıyla direk yeni konu aç bölümünden konu açıyor ve ister istemez sitem ediyor..Burası paylaşım sitesi oldugundan anlayışla karşılamak lazım..Birde şöyle birşey var Koskoca TOYOTA 1-2 kişinin kötülemesi ile kötü olucaksa,o araca hiç binme daha iyi..Rahat ol..
Bunu sürekli yeni üyeler yapmıyor. He burdan şu anlaşılmasın tek bir kişiye ve kişilere gidiyor laf diye birşeyde yok bu herkese ait bir durum. Valla forumda konu okumaktan sıkılıyorum önceden bu şekilde bir sorun yoktu. Sıkılacak birşey bulamayınca çat diye aklma geldi ben buna sıkılayım en iyisi diyip sıkıldım konu açtım işte sonra durum bu.
Ercü güzelim.... maalesef gerçekten ve zannetiğimizden büyük bir sorun var.....eğer konular alakasız yerde açılıyorsa moderasyona rapor et doğru yere taşınmasını sağla canım olur mu?..... dert etme..... toyotanın yeri elbette başka....