Gönderen Konu: Artık yetmez mi ?  (Okunma sayısı 5886 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Artık yetmez mi ?
« : Mart 19, 2013, 02:29:37 »
Siteye girdiğim de yeni konularda sürekli ;

D4Dnin yağ yakması
Servislere şikayet
Ses alması vb gibi konular mevcut ve bunları görmek artık mide bulandırıyor ve siteden soğutuyor. Alakasız bir yerde toyotanın yağ eksiltmesi (!) Motor olarakta söylenmiyor direk toyota marka kötülemesi yapılıyor. Babamın markası değil ama sürekli görmekte can sıkıyor. Şu anda marka fanatikliği yapıyorsun diyeceksiniz hiç sıkıntı değil diyebilirsiniz çünkü yapıyorum.

Velhasılkelam artık böyle konular konuşulacaksa bir tane konu olur orda konuşulur edilir başka konulara sıçramaz hemde sürekli aynı mesajları okumak zorunda kalmayız. Konuya hassasiyet gösterip saygı duyanlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese keyifli forumlar.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Artık yetmez mi ?
« : Mart 19, 2013, 02:29:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Artık yetmez mi ?
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2013, 09:42:25 »
Daha önce yazılmış onlarca konu var. Biraz araştırma yapsak bu kadar forum kirliliği olnaz kanımca.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2013, 10:15:46 »
Daha önce yazılmış onlarca konu var. Biraz araştırma yapsak bu kadar forum kirliliği olnaz kanımca.
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 19, 2013, 10:19:26 »
Konuya komple +1
Çok mantıklı Ercüm.
Fanatiklik konusundan katılıyorum ama Forumun fanatikliğini yapıyoruz ;)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Mart 19, 2013, 12:43:29 »
Konuya komple +1
Çok mantıklı Ercüm.
Fanatiklik konusundan katılıyorum ama Forumun fanatikliğini yapıyoruz ;)

Teşekkür ederim Sercan abi.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 19, 2013, 13:01:39 »
4afe  ;) , birgun  aracımın  yagını  kontrol ederken azaldıgını gördum  ve  biraz  ekleme  yaptım. kapağınıda   kapatmayı unutmuşum :D ,
bastım gittim  aşagı yukarı  70-80km , aractan  inip  ön tarafı  simsiyah görünce  ayaklarım  yerden  kesildi. kaputu bi  açtım ki  yag kapagını  takmayı  unutmuşum :)  yine  o şekilde  ustama  gittim. lifte  alıp  yagı  boşalttık ( ne kadar  kaldıysa ). motoruda  yıkadık.  yagı da  bastık  gitti.

bana dediği  şuydu,  şu olayı baska arabada  yaşasan ..... ,   buna  gress  koy   gider dediydi.
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 19, 2013, 14:52:38 »
Herkesin bireysel problemlerini yazması normal. Ben profilde görüldüğü üzere "başka marka"cıyım. Haliyle başka forumlara da üyeyim; Problemler&çözümler gibi kategorilerde gırla konular açılıyor, başından geçenler fikri olanlar yazıyor. Bu tarz fikir alışverişleri olmadıktan sonra ne anlamı kalır ki bu forumun sadece geyik döner öteki türlü.
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Mart 19, 2013, 14:58:56 »
Herkesin bireysel problemlerini yazması normal. Ben profilde görüldüğü üzere "başka marka"cıyım. Haliyle başka forumlara da üyeyim; Problemler&çözümler gibi kategorilerde gırla konular açılıyor, başından geçenler fikri olanlar yazıyor. Bu tarz fikir alışverişleri olmadıktan sonra ne anlamı kalır ki bu forumun sadece geyik döner öteki türlü.

Berkcan tamamen yanlış anladın beni. Diyorum ki en alakasız konuda bile direk ötüleme şöyledir böyledir oluyor gerçekten sıkıcı bir hâl almaya başladı bu iş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 19, 2013, 15:05:39 »
Siteye girdiğim de yeni konularda sürekli ;

D4Dnin yağ yakması
Servislere şikayet
Ses alması vb gibi konular mevcut ve bunları görmek artık mide bulandırıyor ve siteden soğutuyor. Alakasız bir yerde toyotanın yağ eksiltmesi (!) Motor olarakta söylenmiyor direk toyota marka kötülemesi yapılıyor. Babamın markası değil ama sürekli görmekte can sıkıyor. Şu anda marka fanatikliği yapıyorsun diyeceksiniz hiç sıkıntı değil diyebilirsiniz çünkü yapıyorum.

Velhasılkelam artık böyle konular konuşulacaksa bir tane konu olur orda konuşulur edilir başka konulara sıçramaz hemde sürekli aynı mesajları okumak zorunda kalmayız. Konuya hassasiyet gösterip saygı duyanlara şimdiden çok teşekkür ederim. Herkese keyifli forumlar.

Ercü tamamen doğru ve yerinde bri tespit yapmışsın. Eline sağlık. Hangi aracı alırsanız alın dört dörtlük çıkmaz. Ufacık sebeplerden hemen markayı kötülemenin anlamı yok. Bazı konularda var ki maalesef bizlerin kullanıcı olarak adam gibi hakkmızı aramamamızdan, doğruyu ve iyiyi arayıp bulamamamızdan ve biraz da kaderciliğimizden dolayı sallamamızdan kaynaklanıyor. Bu araçlar Allah yapısı değil ki hiç hatası olmasın. Hata varsa ve üretimden kaynaklı ise gidersin firmaya, düşersin işin peşine olur biter.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 19, 2013, 15:36:29 »
Ercü tamamen doğru ve yerinde bri tespit yapmışsın. Eline sağlık. Hangi aracı alırsanız alın dört dörtlük çıkmaz. Ufacık sebeplerden hemen markayı kötülemenin anlamı yok. Bazı konularda var ki maalesef bizlerin kullanıcı olarak adam gibi hakkmızı aramamamızdan, doğruyu ve iyiyi arayıp bulamamamızdan ve biraz da kaderciliğimizden dolayı sallamamızdan kaynaklanıyor. Bu araçlar Allah yapısı değil ki hiç hatası olmasın. Hata varsa ve üretimden kaynaklı ise gidersin firmaya, düşersin işin peşine olur biter.
Teşekkür ederim Seyit abi.
Allah yapısı olan bizlerde hatalar varken kul yapısı olan şeylerde olması çokta büyük birşey değil abicim dediğin gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 19, 2013, 16:14:01 »
İş bu forumla bitse yine iyi. Alakalı alakasız heryerde abuk sabuk şekilde aslı astarını gayet aşmış şekilde de karşımıza çıkıyor bu konu maalesef.

Hadi burdakilerle bir şekilde doğru yolu buluyoruz da, ya farkında olmadıklarımız ?   :nija: :nija:
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2013, 16:22:59 »
İş bu forumla bitse yine iyi. Alakalı alakasız heryerde abuk sabuk şekilde aslı astarını gayet aşmış şekilde de karşımıza çıkıyor bu konu maalesef.

Hadi burdakilerle bir şekilde doğru yolu buluyoruz da, ya farkında olmadıklarımız ?   :nija: :nija:
Bazen çeşitli forumların otomobillerle ilgili konularına baktığımda belirli üyeler her konuda aynı standart şeyi kendi araçlarından memnun olmadıklarını,asla almayın benzeri şeyler söyleyerek mesaj sayılarını artırıyorlar sadece.Birde tabi bu model bazında değil marka bazında oluyor,yani şu modellerde sıkıntı var almayın deseler anlarım.Ama bu arkadaşlar genel markayı kötülüyorlar.Nasılsın desen cevap yine marka kötü almayın olarak geliyor o derece olmuş artık.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mart 19, 2013, 16:47:38 »
 Ben yaşamadım sorun yok demekle ben yaşadım hepsi sorunlu demek arasında fark yok. Kimseyi kısıtlamanın da alemi yok dileyen dilediği gibi kötüler dileyen istediği gibi göklere çıkarır. Bu tarz konularda hassasiyet gösterip saygı duymak gerekir diye düşünmekteyim.

Farzı misal :

-Nasılsınız x bey ?
-Bir daha Toyota mı aman yanına yaklaşmam gitsin conta üretsin Toyota.
-Peki.
&
-Nasılsınız y bey ?
-Ah bi Supra olsaydı hepsini haşat ederdi Supra taçsız kıraldır.
-Peki.
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 19, 2013, 17:16:55 »
4afe  ;) , birgun  aracımın  yagını  kontrol ederken azaldıgını gördum  ve  biraz  ekleme  yaptım. kapağınıda   kapatmayı unutmuşum :D ,
bastım gittim  aşagı yukarı  70-80km , aractan  inip  ön tarafı  simsiyah görünce  ayaklarım  yerden  kesildi. kaputu bir  açtım ki  yag kapagını  takmayı  unutmuşum :)  yine  o şekilde  ustama  gittim. lifte  alıp  yagı  boşalttık ( ne kadar  kaldıysa ). motoruda  yıkadık.  yagı da  bastık  gitti.

bana dediği  şuydu,  şu olayı baska arabada  yaşasan ..... ,   buna  gress  koy   gider dediydi.

Aynı sorunu bir ara bizde yaşadıkabi farlardan yağ akıyordu :D

Bu konu benimde canımı sıkıyor toyotacı olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mart 19, 2013, 19:04:10 »
Yahu Ercüment sıkıla sıkıla bunamı sıkıldın..Rahat ol..Dert ettiğin şeye bak...Bak şöyle düşün;yeni üye bu siteyi kulanmayı pek bilmiyor ve dolayısıyla direk yeni konu aç bölümünden konu açıyor ve ister istemez sitem ediyor..Burası paylaşım sitesi oldugundan anlayışla karşılamak lazım..Birde şöyle birşey var Koskoca TOYOTA 1-2 kişinin kötülemesi ile kötü olucaksa,o araca hiç binme daha iyi..Rahat ol..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Mart 19, 2013, 21:15:14 »
Yahu Ercüment sıkıla sıkıla bunamı sıkıldın..Rahat ol..Dert ettiğin şeye bak...Bak şöyle düşün;yeni üye bu siteyi kulanmayı pek bilmiyor ve dolayısıyla direk yeni konu aç bölümünden konu açıyor ve ister istemez sitem ediyor..Burası paylaşım sitesi oldugundan anlayışla karşılamak lazım..Birde şöyle birşey var Koskoca TOYOTA 1-2 kişinin kötülemesi ile kötü olucaksa,o araca hiç binme daha iyi..Rahat ol..

Bunu sürekli yeni üyeler yapmıyor. He burdan şu anlaşılmasın tek bir kişiye ve kişilere gidiyor laf diye birşeyde yok bu herkese ait bir durum. Valla forumda konu okumaktan sıkılıyorum önceden bu şekilde bir sorun yoktu. Sıkılacak birşey bulamayınca çat diye aklma geldi ben buna sıkılayım en iyisi diyip sıkıldım konu açtım işte sonra durum bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 19, 2013, 21:19:40 »
Bunu sürekli yeni üyeler yapmıyor. He burdan şu anlaşılmasın tek bir kişiye ve kişilere gidiyor laf diye birşeyde yok bu herkese ait bir durum. Valla forumda konu okumaktan sıkılıyorum önceden bu şekilde bir sorun yoktu. Sıkılacak birşey bulamayınca çat diye aklma geldi ben buna sıkılayım en iyisi diyip sıkıldım konu açtım işte sonra durum bu.
+1905
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 19, 2013, 21:56:59 »
Ercü güzelim.... maalesef gerçekten ve zannetiğimizden büyük bir sorun var.....

eğer konular alakasız yerde açılıyorsa moderasyona rapor et doğru yere taşınmasını sağla canım olur mu?..... dert etme..... toyotanın yeri elbette başka....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 19, 2013, 22:01:47 »

eğer konular alakasız yerde açılıyorsa moderasyona rapor et doğru yere taşınmasını sağla canım olur mu?..... dert etme..... toyotanın yeri elbette başka....

Helal sana Hande yine moderatörlüğünü konuşturdun ha.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mart 19, 2013, 22:04:26 »

Yok Hande ablacım konu mutlaka doğru yerdedir yada yanlış yerdedir sorun değil ama sürekli bir şurası şöyle burası böyle o öyle yaptı bu servis böyle yaptı. Yapabilir okey ama bunun için servis elştirileri bölümü açılır oraya derdini anlatırsın. Araç yağ mı yakıyor model olarak sınıflandırma yapılır atıyorum e92 kasa için aer101 için zze112 için ze121 için auris avensis t25 için t27 için falan filan bu şekilde yapılır ama tanışma bölümünde işte 2013 d4d corollam var merhaba diyor birisi hoş geldiniz ama o araç yağ yakıyor. Bu nedir nostradamusluk yapmaya ne gerek var. Sen o arabaya biniyorsun ama 7.250 kmde low oil uyarısı alacaksın nokta orda bitti yani adamın moralide sıfır okuyan ayrı bir dumur durumunda anlatmak istediğim şey bu ablacım başka derdim yok.