0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
söylediklerine katılmıyorum toyotanın yanlışları her platformda daha sık dile getirilmeli ki burnu büyük japonlar belki ders alırlar bak amerikalılar karşısında nasıl iki büklüm oldular niye peki çünkü amerikalılar toyota büyük firma demedi koyun gibi gözünü kapatıp toyota almaya gitmedi tepkisini koydu karşılığını aldı o yüzden marka avukatlığı yapacağınıza bence biraz da insanlardan taraf olun toyotanın yaptığı hatalar belki bugün başkasınaysa yarın size
Biz hala söz senettir anlayışıyla haraket eden bir toplumuz ne yazıkki.Sonuçta adının önünde Toyota yazsada orada çalışanların Türk olduğunu unutmayalım.Yani siz üstüne düşmezseniz,sıkıştırmazsanız hatta zaman zaman taciz etmezseniz bir şey alamazsınız.Mahkemeye başvurursunuz aralarında anlaşması için bilmem kaç ay süre der,anlaşabilsek zaten orada ne işimiz var değil mi.Ama böyle hızlı yürümüyor burada bu işler.Geçen gün plazada aksesuar bakıyordum o sırada yeni dizel corollasını teslim almaya gelen birisi vardı.Biriside sanıyorumki dizel corollasını bakıma getirmiş bekliyordu,bu arkadaşı görünce yanına gitti direk kurduğu cümle bu "kardeş başına bela almışsın aldığımdan beri koyduğum yağla fabrika açılırdı" dedi.O an o arkadaşın yerinde olsaydım kesinlikle terslerdim.Aldıysam ben aldım,beğendim aldım derdim en azından.Daha koltuğuna binmeden hevesini kaçırmaya ne hakkımız var.Hayırlı olsun dersiniz geçer gider.Almadan önce gelir sorar anlatırsın bak böyle böyle dersiniz,ama almış artık yani eleştirmenin ne sizin aracınızdaki sorunun düzelmesine nede o arkadaşa faydası yok olmayacakta.
Dediklerine aynen katılıyorum.Her akşam foruma giriyorum konular hep aynı.Kolayı var beğenmiyorsan sat kurtul.Ben 3 sene önce aslanlı bir Fransız markası aldım baktım araba bana göre değil sattım kurtuldum...
Hala anlayamadığınız birşey var burayı iyi okuyun Arkadışımız ve ya arkadaşlarımız derdinize dile getirmeyin demiyor! "Her konunun altında dile getirmeyin". Ama bu konu bile aynı kapıya çıktıysa konuyu kaydıranların ya algısal sıkıntıları var ya da kasten yapıyor!Not: Yazan ÜYE AHMET CAN DİL
Serdar bey, tepki koyma konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Ancak tepki burası gibi forum sayfalarında koyulduğunda okunmuyor bile.
Mahmutum inan senin yazdığını yazacaktım telefondan yazdığım için üşendim Emin olun o açılardan düşünüyorum düşünüyoruz para kolay kazanılmıyor saati 7-8liraya çalışırken 50000 verdiğimiz bir aracın canımızı yakması kadar sinir bozucu bir durum olamaz uykuların kaçıp her konuda insanın aklından çıkmaz Sonuna kadar haklı olduğunuzu ve yanınızda olduğumuz klavye yolu ilede olsa dile getiriyoruz.Bu konuda Ercünün ve diğerlerinin anlatmak istediği konuyu zaten gerekli yerlerde tartışıyor konuşuyoruz ama örneğin bir fıkra bir foto bölümünde bile konunun toyota sorununa bağlanması siz sorunlu araç sahiplerinide daha çok sıkacaktır hep beraber gülüp eğlenelim, eğlenmye çalışalım en azından bir an bile olsa herhangi bir sorunun insan zihninden çıkması ruh sağlığımız için faydalı
en iyisi bu kronik sorunları sabit konu başlığı altında toplamak galiba. benim aracımda da az miktarda da olsa yağ problemi, ses problemi var. boğaz kelebeği temizliği yaptım ayrı bir konun açıpta nasıl olur diye sormadım. geçmiş konuların içinde bu işi yapan arkadaşların çok açıklayıcı yorumları var. manifolttan ses geliyordu. araştırdım birçok konu var ve hepside aynı teknik ve yorumlar. her sese tıkıltıya çok kıl giden birisiyim. şöför mahalindeki kapıdan ses geliyor diye yalıtım bile yaptım. ancak hiç konu açma gereği duymadım çünkü bütün lazım olan bilgiler fazlasıyla mevcut.
Konuya bilerek uzun yazmamıştım önceden çünkü buraya geleceğini düşünmüştüm.X bir konuda arkadaşın biri tutmuş Aurisi kötülüyor bakın ne diyorum kötülüyor yani yaşadığı sorunu anlatmıyor neymiş yol tutmuyormuş buna gülerim.Başka X bir konuda yine Aurisi kötülüyor bir arkadaş ama gelin görün ki halen elle tutulur bir gerekçesi yok neden çünkü bilgiside yok soru soruyorum sorunuyla ilgili bu sefer konuyu benim fanatiklik yapmama çarpıtıyor işte bu etik değil, Çünkü biliyor ki sorduğum teknik soruda yetersiz kalacağını ve sorunun kaynağının muhtemel noktalarını ortaya çıkaracağını.