Gönderen Konu: Artık yetmez mi ?  (Okunma sayısı 5885 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ynt: Artık yetmez mi ?
« Yanıtla #20 : Mart 19, 2013, 22:13:04 »
Allah başkaca dert de vermesin Ercü :)
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 19, 2013, 22:13:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 19, 2013, 22:43:24 »
söylediklerine katılmıyorum toyotanın yanlışları her platformda daha sık dile getirilmeli ki burnu büyük japonlar belki ders alırlar bak amerikalılar karşısında nasıl iki büklüm oldular niye peki çünkü amerikalılar toyota büyük firma demedi koyun gibi gözünü kapatıp toyota almaya gitmedi tepkisini koydu karşılığını aldı o yüzden marka avukatlığı yapacağınıza bence biraz da insanlardan taraf olun toyotanın yaptığı hatalar belki bugün başkasınaysa yarın size
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 19, 2013, 22:52:22 »
Serdar bey, tepki koyma konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Ancak tepki burası gibi forum sayfalarında koyulduğunda okunmuyor bile. Normal şartlarda firma yetkililerinin bu gibi forumları takip etmeleri esastır. Dünya devi bir çok firmada da bu böyledir. Ancak ülkemizde maalesef kullanıcılar sıkıntı ve şikayetlerini bu forum sayfalarından öteye götürmediği için maalesef kimse takmıyor. Bakın japonya müracaatınızla ilgilenmiş ve TOYOTA Türkiyeye bildirmiş. Ancak bizimkiler her zaman olduğu gibi şikayetinizin peşine düşmeyeceğinizi düşündükleri için aramamışlar bile. Şİmdi yapacağınız şey japonyaya yeni bir mail atıp ikinci kez şikayet etmeniz. Amerika demişsiniz. Amerikada kullanıcılar haklarını yasal yollardan arıyorlar. O yüzden de firmalar kulak arkası yapamıyorlar.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 19, 2013, 23:04:39 »
söylediklerine katılmıyorum toyotanın yanlışları her platformda daha sık dile getirilmeli ki burnu büyük japonlar belki ders alırlar bak amerikalılar karşısında nasıl iki büklüm oldular niye peki çünkü amerikalılar toyota büyük firma demedi koyun gibi gözünü kapatıp toyota almaya gitmedi tepkisini koydu karşılığını aldı o yüzden marka avukatlığı yapacağınıza bence biraz da insanlardan taraf olun toyotanın yaptığı hatalar belki bugün başkasınaysa yarın size
Biz hala söz senettir anlayışıyla haraket eden bir toplumuz ne yazıkki.Sonuçta adının önünde Toyota yazsada orada çalışanların Türk olduğunu unutmayalım.Yani siz üstüne düşmezseniz,sıkıştırmazsanız hatta zaman zaman taciz etmezseniz bir şey alamazsınız.Mahkemeye başvurursunuz aralarında anlaşması için bilmem kaç ay süre der,anlaşabilsek zaten orada ne işimiz var değil mi.Ama böyle hızlı yürümüyor burada bu işler.Geçen gün plazada aksesuar bakıyordum o sırada yeni dizel corollasını teslim almaya gelen birisi vardı.Biriside sanıyorumki dizel corollasını bakıma getirmiş bekliyordu,bu arkadaşı görünce yanına gitti direk kurduğu cümle bu "kardeş başına bela almışsın aldığımdan beri koyduğum yağla fabrika açılırdı" dedi.O an o arkadaşın yerinde olsaydım kesinlikle terslerdim.Aldıysam ben aldım,beğendim aldım derdim en azından.Daha koltuğuna binmeden hevesini kaçırmaya ne hakkımız var.Hayırlı olsun dersiniz geçer gider.Almadan önce gelir sorar anlatırsın bak böyle böyle dersiniz,ama almış artık yani eleştirmenin ne sizin aracınızdaki sorunun düzelmesine nede o arkadaşa faydası yok olmayacakta.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 19, 2013, 23:20:29 »
Biz hala söz senettir anlayışıyla haraket eden bir toplumuz ne yazıkki.Sonuçta adının önünde Toyota yazsada orada çalışanların Türk olduğunu unutmayalım.Yani siz üstüne düşmezseniz,sıkıştırmazsanız hatta zaman zaman taciz etmezseniz bir şey alamazsınız.Mahkemeye başvurursunuz aralarında anlaşması için bilmem kaç ay süre der,anlaşabilsek zaten orada ne işimiz var değil mi.Ama böyle hızlı yürümüyor burada bu işler.Geçen gün plazada aksesuar bakıyordum o sırada yeni dizel corollasını teslim almaya gelen birisi vardı.Biriside sanıyorumki dizel corollasını bakıma getirmiş bekliyordu,bu arkadaşı görünce yanına gitti direk kurduğu cümle bu "kardeş başına bela almışsın aldığımdan beri koyduğum yağla fabrika açılırdı" dedi.O an o arkadaşın yerinde olsaydım kesinlikle terslerdim.Aldıysam ben aldım,beğendim aldım derdim en azından.Daha koltuğuna binmeden hevesini kaçırmaya ne hakkımız var.Hayırlı olsun dersiniz geçer gider.Almadan önce gelir sorar anlatırsın bak böyle böyle dersiniz,ama almış artık yani eleştirmenin ne sizin aracınızdaki sorunun düzelmesine nede o arkadaşa faydası yok olmayacakta.
O da ayıp etmiş artık, adama küfür eder gibi söylenir mi öyle. Hadi söyleyeceksen uygun bir üslup kullan. O arkadaşın yerinde olmak istemezdim.Maalesef böyle insanlarımız var.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 20, 2013, 01:34:23 »
Dediklerine aynen katılıyorum.Her akşam foruma giriyorum konular hep aynı.Kolayı var beğenmiyorsan sat kurtul.Ben 3 sene önce aslanlı bi Fransız markası aldım baktım araba bana göre değil sattım kurtuldum...
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 20, 2013, 02:41:37 »
Dediklerine aynen katılıyorum.Her akşam foruma giriyorum konular hep aynı.Kolayı var beğenmiyorsan sat kurtul.Ben 3 sene önce aslanlı bir Fransız markası aldım baktım araba bana göre değil sattım kurtuldum...

Sat kurtul deme, kızıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Mart 20, 2013, 03:00:34 »
Ben bu sorunu forumda en çok dile getirenlerden biriyim daha doğrusu bu sorunun olduğu hemen hemen her konuda mesajım mevcut . Sadece bir konuya alakasız yere yazmıştım oda espiri olsun diye. :)

Ercüment'in tespiti doğru fakat toyota bu sorunu müşterileri mağdur etmeden teker teker çağırıp çözse idi bu sorun bu kadar büyümezdi . Yani herkes kendince haklı ama alakasız yerlerde bu sorunun dile getirilmesi sorunu yaşamama rağmen bence de yanlış .

Daha bugün merkezi alacağım cevabı bilmeme rağmen merkezin soruna yaklaşımı konusunda nabzını ölçmek için aradım gram ilerleme yok yine ucu açık ifadeler ve sorunu gizleme çabası devam ediyor ve bu böyle oldukça biz daha çok bu sorunun dile getirildiği konular görürüz . :(

Kısaca birinin alakasız yerde bu sorunu dile getirmesi yanlış . Fakat birinin bu sorunu alakasız yerde dile getirmesine yaptığı yanlışta olsa hak veriyorum . Hiç ümidim yok ama inşallah toyota bu sorunu ciddiye alır ve çözer. Bizde forumda artık bu sorunu dile getirmeyiz . Bizde bu sorunu dile getirmekten hoşlanmıyoruz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mart 20, 2013, 10:07:20 »
Hala anlayamadığınız birşey var burayı iyi okuyun !!!

Arkadışımız ve ya arkadaşlarımız derdinize dile getirmeyin demiyor! "Her konunun altında dile getirmeyin". Ama bu konu bile aynı kapıya çıktıysa konuyu kaydıranların ya algısal sıkıntıları var ya da kasten yapıyor!

Not: Yazan ÜYE AHMET CAN DİL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #29 : Mart 20, 2013, 10:36:41 »
Hala anlayamadığınız birşey var burayı iyi okuyun !!!

Arkadışımız ve ya arkadaşlarımız derdinize dile getirmeyin demiyor! "Her konunun altında dile getirmeyin". Ama bu konu bile aynı kapıya çıktıysa konuyu kaydıranların ya algısal sıkıntıları var ya da kasten yapıyor!

Not: Yazan ÜYE AHMET CAN DİL

Abi üyelerin kasten yaptığını vaya algısal sorun olduğunu sanmıyorum . Bu sorunu yaşayanların servis ve merkezle ne yaşadıklarını az çok biliyorum . Yaptıkları doğru demiyorum ama bir an için kendinizi o üyenin yerine koyup empati yaparsanız sizde hak vereceksinizdir . Şöyle düşünün 50000 tl verip bir araç alıyorsunuz araçta ciddi yağ yakma sorunu var ve servis ve merkez bunun normal olduğunu iddaa ediyor fakat siz forumlardan bazı üyelerin bu sorunla ilgili motorun revizyon gördüğü öğreniyorsunuz ama servis halen  yağ lambası deyip duruyor . Yazık günahtır 50000 tl yi kimse çöpten toplamıyor dolayısıyla bunu öfkelenip her konuda dile getirene ve toyotayı her konuda kötüleyene yaptığı yanlışta olsa hak veriyorum .

Bu sorunun forumda dile getirilmesinden bende hoşlanmıyorum ama bu sorunun burada böyle dile gelmesi sorunun kendisi değil servisin ve merkezin soruna yaklaşımı . Toyota 2001 de yaşanan sıkıntı gibi araçlarına sahip çıksa idi inanın bu sorun bu kadar dile gelmezdi . Umarım toyota bir an önce bu sorunu giderir de bizlerde forumun her yerinde bu sorunu duymaktan kurtuluruz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Mart 20, 2013, 10:50:26 »
Mahmutum inan senin yazdığını yazacaktım telefondan yazdığım için üşendim ::)
Emin olun o açılardan düşünüyorum düşünüyoruz para kolay kazanılmıyor saati 7-8liraya çalışırken 50000 verdiğimiz bi aracın canımızı yakması kadar sinir bozucu bir durum olamaz uykuların kaçıp her konuda insanın aklından çıkmaz :(  Sonuna kadar haklı olduğunuzu ve yanınızda olduğumuz klavye yolu ilede olsa dile getiriyoruz.

Bu konuda Ercünün ve diğerlerinin anlatmak istediği konuyu zaten gerekli yerlerde tartışıyor konuşuyoruz ama örneğin bi fıkra bi foto bölümünde bile konunun toyota sorununa bağlanması siz sorunlu araç sahiplerinide daha çok sıkacaktır hep beraber gülüp eğlenelim, eğlenmye çalışalım en azından bi an bile olsa herhangi bir sorunun insan zihninden çıkması ruh sağlığımız için faydalı ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mart 20, 2013, 11:14:23 »
en iyisi bu kronik sorunları sabit konu başlığı altında toplamak galiba. benim aracımda da az miktarda da olsa yağ problemi, ses problemi var. boğaz kelebeği temizliği yaptım ayrı bir konun açıpta nasıl olur diye sormadım. geçmiş konuların içinde bu işi yapan arkadaşların çok açıklayıcı yorumları var. manifolttan ses geliyordu. araştırdım birçok konu var ve hepside aynı teknik ve yorumlar. her sese tıkıltıya çok kıl giden birisiyim. şöför mahalindeki kapıdan ses geliyor diye yalıtım bile yaptım. ancak hiç konu açma gereği duymadım çünkü bütün lazım olan bilgiler fazlasıyla mevcut.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mart 20, 2013, 11:34:54 »
Konuya bilerek uzun yazmamıştım önceden çünkü buraya geleceğini düşünmüştüm.

X bir konuda arkadaşın biri tutmuş Aurisi kötülüyor bakın ne diyorum kötülüyor yani yaşadığı sorunu anlatmıyor neymiş yol tutmuyormuş buna gülerim.
Başka X bir konuda yine Aurisi kötülüyor bir arkadaş ama gelin görün ki halen elle tutulur bir gerekçesi yok neden çünkü bilgiside yok soru soruyorum sorunuyla ilgili bu sefer konuyu benim fanatiklik yapmama çarpıtıyor işte bu etik değil, Çünkü biliyor ki sorduğum teknik soruda yetersiz kalacağını ve sorunun kaynağının muhtemel noktalarını ortaya çıkaracağını.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GrandePunto dan Terfi
  • Araç: Yaris
  • 31 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Mart 20, 2013, 12:03:27 »
Serdar bey, tepki koyma konusunda yerden göğe kadar haklısınız. Ancak tepki burası gibi forum sayfalarında koyulduğunda okunmuyor bile.
Yanılıyorsun kardeşim..Geçenlerde bu formdan bir arkadaş yağ eksiltme sorunu ile ilgili süreci paylaştı ve kazandığı bilgisinide bize verdi.(kuruşu kuruşuna)Sonra ne oldu,yönetici arkadaşlar sana cevap versin..Her platform önemlidir..Yeterki birlik olunsun..
''ÇİNGENEYE BEYLİK VERMİŞLER ÖNCE BABASINI ASMIŞ''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #34 : Mart 20, 2013, 12:09:02 »
Emin olun o açılardan düşünüyorum düşünüyoruz para kolay kazanılmıyor saati 7-8liraya çalışırken 50000 verdiğimiz bir aracın canımızı yakması kadar sinir bozucu bir durum olamaz uykuların kaçıp her konuda insanın aklından çıkmaz :(  Sonuna kadar haklı olduğunuzu ve yanınızda olduğumuz klavye yolu ilede olsa dile getiriyoruz.

Bu konuda Ercünün ve diğerlerinin anlatmak istediği konuyu zaten gerekli yerlerde tartışıyor konuşuyoruz ama örneğin bir fıkra bir foto bölümünde bile konunun toyota sorununa bağlanması siz sorunlu araç sahiplerinide daha çok sıkacaktır hep beraber gülüp eğlenelim, eğlenmye çalışalım en azından bir an bile olsa herhangi bir sorunun insan zihninden çıkması ruh sağlığımız için faydalı ::)

Abi sizin ve tüm forum yönetiminin sorun yaşayanları desteklediğinizi biliyorum. Sizde haklısınız bu sorun dediğiniz gibi her konuda dile getiriliyor ve bazen rahatsız edici derecelere varıyor . Ama dediğiniz gibi 50000 lira para verilip böyle sorun yaşanılması ve bu soruna servisin yaklaşımı insanların uykularını kaçırıyor ondan ister istemez insanlar toyota yazısını görünce istemeden de olsa bu konuyu dile getiriyorlar. Bence de bu yanlış ama hani derler ya insanın canı yandı mı gözü bir şeyi görmez buda onun gibi bir şey ondan ben bu sorunu bu şekilde dile getirenleri anlayışla karşılıyorum ama dediğiniz gibi yeri ve zamanında dile gelmesi hem diğer üyeler için bilgiye ulaşımı kolaylaştırır hemde tadımız kaçmaz ama maalesef olmuyor .

en iyisi bu kronik sorunları sabit konu başlığı altında toplamak galiba. benim aracımda da az miktarda da olsa yağ problemi, ses problemi var. boğaz kelebeği temizliği yaptım ayrı bir konun açıpta nasıl olur diye sormadım. geçmiş konuların içinde bu işi yapan arkadaşların çok açıklayıcı yorumları var. manifolttan ses geliyordu. araştırdım birçok konu var ve hepside aynı teknik ve yorumlar. her sese tıkıltıya çok kıl giden birisiyim. şöför mahalindeki kapıdan ses geliyor diye yalıtım bile yaptım. ancak hiç konu açma gereği duymadım çünkü bütün lazım olan bilgiler fazlasıyla mevcut.

Hasan bey dediğinize katılmakla birlikte . Bu sorunla ilgili konuları arayanlar zaten buluyor ve sorunlarını orada paylaşıyor . Aramayan ise yerli yersiz her yerde sorunu dile getiriyor yani diceğim fikriniz belki bir nebzede olsa konu kirliliğini azaltabilir ama emin olun forumda araştırma yapmayan yine o konuları göremeyecek ve gerekli gereksiz her yerde sorunlarını dile getirecek . En basit örnek sizsiniz gerekli bilgieri forumda bulmuşsunuz ve konu açma gereği duymamışsınız ama maalesef herkes böyle yapmıyor hatta tanışma mesajı yazmadan marka model bilgisi vermeden bizi medyum sanıp sorununa çözüm isteyen mesajlarına cavap almayınca da sinirlenen üyeler var . Arkadaş önce bir kendini tanıt arabanın modelini söyle öyle soruna cevap bekle . :)

Konuya bilerek uzun yazmamıştım önceden çünkü buraya geleceğini düşünmüştüm.

X bir konuda arkadaşın biri tutmuş Aurisi kötülüyor bakın ne diyorum kötülüyor yani yaşadığı sorunu anlatmıyor neymiş yol tutmuyormuş buna gülerim.
Başka X bir konuda yine Aurisi kötülüyor bir arkadaş ama gelin görün ki halen elle tutulur bir gerekçesi yok neden çünkü bilgiside yok soru soruyorum sorunuyla ilgili bu sefer konuyu benim fanatiklik yapmama çarpıtıyor işte bu etik değil, Çünkü biliyor ki sorduğum teknik soruda yetersiz kalacağını ve sorunun kaynağının muhtemel noktalarını ortaya çıkaracağını.

Abi buna bende sinir oluyorum . Öyle kötüleyen var ki utanmasa şahin,doğan daha iyi diyecek . Böylelerine cevap bile yazmamaya çalışıyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mart 20, 2013, 12:40:04 »
yöneticilerimizin hassasiyetini ae101 kasaya hurda denildiğinde gördük ! boşuna kendinizi yormayın...
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Mart 20, 2013, 13:05:16 »
neden bu kadar sıkıntı  yaptınız anlamıyorum. burası toyota forumu değil mi ? nedir yani aracınızın değer kaybetmesinden mi çekiniyorsunuz ?
 toyota kullanıcıları ya da toyota almayı düşünen insanlar bu foruma gelip yağ yakıyor mu ya da yağ yakma sorunum yağ eksiltme sorunum var diye konu elbette açacak. konu araştırma yapması tabiki lazım ama herkes kendi sorununun farklı olduğunu düşünebilir.
foumda başka marka araç alayımmı ya da karşılaştırma yapıldığı anda bir çok kişi hatta konuyu açan arkadaş bile yapıştırır cevabı o arabanın şu sorunu var o marka sorunlu. ! eee sen toyota haricindeki x markaya derken sıkıntı yok ama birisi gelip toyota yağ yakıyor dediği zaman sıkıldım miğdem bulanıyor deme şansın yok. benim aracım opel bizimde sıkıntılarımız oluyor olur bizde opel forumunda konu açıyoruz. soruyoruz yeri gelirse markayı yerden yere vuruyoruz ama öyle forumda kimse yeter artık bu arabanın şu sorununu artık dile getirmeyin sıkıldık artık demiyoruz.
hepinizin gözünde vw opel falan sorunlu araç gibi. belkide bu araçların sahipleri araçlarının sorunları varsa söylemekten çekinmiyordur. o yüzden bu kadar çok arıza yapıyormuş izlenimi veriyordur ;) toyota sahipleri olarak sizlerin sorunlarınızı gün yüzüne çıkartmaması hatta söyleyenlerinde böyle konularla açmayın artık dillendirmeyin hesabı bir tavırla bastırmaya çalışarak sorunsuz olduğuna kendinizi inandırıyorsunuz. 
Bastıra bastıra söylüyorum ben mesela corolla e12'de direksiyon kutusu sorunu var 1 2 tane değil çoğunluğunda var. bunu söylemeye çekinen arkadaşlar hala var. dediğim gibi aracının değer kaybetmesinden korkuyorlar sanırım...
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Mart 20, 2013, 13:29:28 »
Hasan Ali kardeşim mevcut sorun başlıkları var zaten orada konuşuluyor, burada mevzu alakasız konularda olayın aynı noktaya çekilmesi ::)

Burası bize göre bir aile ortamı bu sebeple şöyle düşünün kalabalık bi ailede birinin bir problemi var, ve bu problem çay saatinde vs aile gündemine geliyor ve uzunca süre konuşulup aradaki çıkıntılara rağmen sonuçlar aranmış ve konu belli zamanlarda tartışılıyor...  Gel gelelim ki aile eglence saatinde akşam filmini izlerken bunu konuşmak istemediği halde biri sürekli bu konuyu açıyor? Tepkiniz ne olurdu? Bizim burada anlatmak istediğimiz budur aile ortamına kast eden herkesinde karşısındayım !!!

Emin olun o açılardan düşünüyorum düşünüyoruz para kolay kazanılmıyor saati 7-8liraya çalışırken 50000 verdiğimiz bir aracın canımızı yakması kadar sinir bozucu bir durum olamaz uykuların kaçıp her konuda insanın aklından çıkmaz :(  Sonuna kadar haklı olduğunuzu ve yanınızda olduğumuz klavye yolu ilede olsa dile getiriyoruz.

Bu konuda Ercünün ve diğerlerinin anlatmak istediği konuyu zaten gerekli yerlerde tartışıyor konuşuyoruz ama örneğin bir fıkra bir foto bölümünde bile konunun toyota sorununa bağlanması siz sorunlu araç sahiplerinide daha çok sıkacaktır hep beraber gülüp eğlenelim, eğlenmye çalışalım en azından bir an bile olsa herhangi bir sorunun insan zihninden çıkması ruh sağlığımız için faydalı ::)

Bu konu için söylüyorum yukarıda ki alıntımı hala anlayamayanlara benim daha söyleyecek lafım yok  sett konuşuyorum boş konuşup uzatmayın uzatmak isteyenler özelden telefon numarası mesaj atsınlar!

Yazan: ÜYE AHMET CAN DİL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Roy Roy...
  • 9 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mart 20, 2013, 13:54:07 »
forum yöneticilerininde ilk defa üye tehdit ettiklerini gördüm !!
...Wir Leben Autos...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mart 20, 2013, 14:01:52 »
İşte anlamak istememek bu oluyor konuşulmasın diyen bir yazı oldumu ben göremiyorum sadece konunun yönü değiştirilmesin diye çaba sarf ediliyor. Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az. ;)
Ben burada samimiyet görmüyorum mesela işine gelmiyor çünkü Örn; Üst yazıdaki İsmail arkadaşımızın uzun yazısı gibi.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey