0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balatalari frendisklerini ve yagi degistirmedim hala sizden siparis etmistim duruyolar evde islerden elim degmedi bunlarin belli bir raf omru varmi ufuk hocam ?
Tesekkur ederim ufuk hocam hizli cevapliyosunuz sorularimizi
Verso için turbo getirebilirmişiz yada kompresör vs gibi uygulama yapabilirmiyiz.
Ufuk Bey genelde jeep tarzı araçlarla uğraşıyorsun galiba sitende cokta gözüküyor
iyi çalışmalar. 2013 yaris fun mltdrvs aracın arka camları manuel. arka kapı kol koyma yerlerinde 15 cm lik plastik kapak çıkıyor ve oraya cam anahtarlı aynı kapaktan takılıyor. o kapak, cam anahtarı sağ sol ve sürücü tarafı 4 lü anahtar almak istiyorum. ne kadardır parça fiyatları. cam kaldırma elektrik motoru fiyatları ne kadardır acaba.arka camları otomatik yapmak istiyorum olur mu?ayrıca meraktan soruyorum. cvt şanzumanın tamamı ne kadar ?
Rica ederim, müsait olduğumda elimden geleni yapıyorum @Kaan Kara (29002) dediği gibi Supercahrger olabilir, Turbo hem montaj zorluğu hemde nispeten verimsizliği sebebi ile tavsiye etmem. Ek olarak hava/yakıt oranını zenginleştirmek için pigy back ecu uygulanması gerekebilir, buradan yakıt sarfiyatının artacağı düşünülmesin sakin kullanım ile yakıt sarfiyatı düşer.FZJ80 Land Cruiser'a uyguladık şimdi bizim VZJ95 Land Cruiser içinde malzemeleri bekliyoruz. VZJ95 çok detaylı bir modifiye görecek 3400cc'den storker kit ile 3850cc'ye yükselecek 7. enjektör kiti ve ECU ile Supercharger montajı yapılacak, muhtemelen Türkiyenin en hızlı Land Cruiser'ı olacak. Uygulamada detaylı fotoğraf paylaşırım;)
ufuk bey şahinlere takılan sistem gibi taktırsak olmazmı 4 cam otomatiği. sizin tavsiyeniz nedir bu konuda? şanzıman 12.000 motor 15.000 4 teker 4.000 4 kapı komple 8.000 arka kapı 3.000 kaput 500 ecu 3.000 bu parçalar olsa bile arabanın diğer kalanlarını bi o kadar para daha verip alabiliyoruz. bu nasıl bir mantıktır. araba 50.000 tl ama parçaları 100.00 TL. değişik bi durum.
resimleri merak ile bekliyor olucaz ufuk abi
Maşallah Toyota dahada canavar olacak Ufuk bey keyifli sürüşler
Hizli ilerliyorsun abi Takip ediyorum
abi bir de şu canavarın kendisini görsek mi
Modifiye mi veya başka bir proje mi Ufuk Bey?