0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok hızlı değil İlke, parçaların gelişi 2 aydan fazla sürdü
supercharger su soğutmalımı? soğutma işlemi nasıl olacak?
Ufuk bey ; MMT şanzıman yağını aldım. Değişimi gerçekleştirdik. Dörtnal'da da kalibrasyonu hallettik. İlginiz alakanız için teşekkür ederim.
Ufuk Bey Merhaba. 2004 avensis için karter muhafaza plastiği var mı elinizde. Varsa fiyatı nedir acaba?
Orjinali 500tl gibi bir rakam ben çıkmacıdan 150 tl ye almıştım orjinal çıkma olarak
Emin bey merhaba:Acaba çıkmacınızda 2006 dizel mm/t aracım için karter muhafaza plastiği var mı sağ-sol ikiside lazım.sorup foruma veya e-mail atarsanız sevinirim.Çıkmacınızın telefon numarasını da yazabilirsiniz.Şimdiden teşekkür ederim,iyi günler
Naci bey, çıkmacılara dikkat edin, Dizel E12 yerine benzinli modelin muhafazasını vermesinler.
ufuk bey merhaba:Aracımın dizel mm/t olduğunu belirttim.Birde muhafazayı bulalım da ben yerinde kontrol ettiririm,birini(bir tanıdık-bir dost)bulmaya çalışırım.Ya da Toyotanın muhafaza fiatını düşürmesini bekleyeceğiz.Selam ve sevgilerle kendinize iyi bakın,ilginize çok teşekkür ederim.İstanbula gelirsem sizi mutlaka ziyaret etmeye çalışacağım.
@Ufuk Sönmez (16363) abi yarın sabah yanındayım inşallah, eniştem 2012 corolla aldı ankaradan, oğlu istanbul da kalıyor arabayı da almış gelmiş buraya, dedim güzel bir bakım yaptıralım usta var, tamam dedi ondan ötürü yarın yanındayız abi kuzen ile gelicez
Suat usta ile konuştuk @fatih ayran (9260) , sabah çayına gelin, soğumadan
@Ufuk Sönmez (16363) abi
@fatih ayran (9260) kusura bakma sizinle de ilgilenemedim fazla ama halimi sen gördün Az önce servisten yerime geçebildim, motoru söktük, indirdik, üzerini boşalttık. Fotoğraflar az sonra