0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ürünler geldi. Polen filtresi siyah gibi karbon dedikleri bu mu hocam özelliği nedir. Ürünler hakkaten çok iyi teşekkürler
Bende istiyorum bunların tıpkısının aynısından Ufuk Hocam Talat Hocam'dan neyimiz eksik , başım kel mi diyecem ama olmayacak kel hakketten
Ufuk Bey. Dolar zam geldi. Murat beye yüzde otuz pahalı verecekmissiniz galiba. [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Ufuk Hocam, eskiden arabam LPG sizdi, şimdi LPG li bu ENEOS 0W-20 nasıldır LPG de tavsiye edermisiniz?
Güle güle kullanın hocam, polen filtresi karbonlu.Ne zaman dilersen hocam yolu da telefonu da biliyorsun JNBK ürünleri Japon Yen'i ile ithal ediliyor ama Japonlar akıllı parite arttıkça ürünün fiyatı değişiyor Fiyatlar konusunda rekabetçi olabilmek ve hakkaniyet adına biz kendi maliyetimiz artmadığı sürece zam yapmıyoruz.Araç LPG'li ise bence API SN 5W40 kullanın hocam, 0W20'de kullanabilirsin ancak sürekli takip etmen gerekli.
Allah razı olsun Ufuk Hocam, bilgilendirmeler ve ilgi alakanız için Nasipse bende almak istiyorum aynı setten Polen-Hava ve Yağ Filtresi, Arabanın bilgileri lazımsa özelden mesaj atabilirim hocam. Hayırlı İşler
hayırlı işler @Ufuk Sönmez (16363) 2012 Auris için sağ ayna sinyalinin fiyatını öğrenebilir miyim?Teşekkürler.
Merhabalar Ufuk Bey ; aracım 2008 mmt dizel auris. Arabam için orjinal ve asakashi olarak filtre (yağ hava polen mazot) fiyatlarını öğrenebilir miyim. Bir de castrol edge 5w40 veya mobil 0w40 tam sentetik yağ koydurmayı düşünüyorum sizce hangisi uygundur (135000 km) ve fiyatları nedir
Merhaba Ufuk Bey. Aracım için hava yağ , polen filtresi ve silecek almıştım evvelden. Şimdi aracım 28binde. Hava ve polen filtresini 12binde, yağını ve yağ filtresini 23binde değiştirdim. Ayrıca 23400km de atiker gold tüp taktırdım. Hava ve polen filtrelerini değiştireyim diyorum. Km göre başka değişecek var mıdır? Siz ne önerirsiniz acaba? Cevabınızı bekliyorum.
Merhaba Ufuk bey 2012 corolla için tavsiye edebileceğiniz sileceklerin fiyatlarını öğrenebilirmiyim, teşekkürler.
Ufuk bey merhaba,95 model xei corolla için 1 adet kapı ışık butonu,2 adet cam suyu fıskiye memesi1 adet sağ havalandırma( difözör deniliyor galiba)ve son olarak hava emiş kanalına ihtiyacım var.Bu hava emiş kanalı akü ile sol ön far arasında kalan filtre'ye gelen havanın ilk emildiği plastik boru. Bu ürünlerin elinizde varsa fiyatı,ödeme koşulu ve tahmini kargo ücretini yazarsanız sevinirim.Aklıma gelmişken 2 adet t3 ampul bulunur mu acaba? İnternette yabancı bi site haricinde bulamıyorum.
sitede sorun mu var siteye girilmiyor.