0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamun aleyküm ufuk bey aracımın (2012 auris 1.4 D4.D)70 bin km bakımını yaptırcam sizden yağ yağ filtresi hava filtresi nibk fren disk ve balata takımı ön arka aldım(Frendiskleri incelmiş ölçtüm kumpasla çok sağlıklı olmadı ama 24-25 mm,ön Balatalar hiç değişmedi arka balata serviste 45bin kmde değişti ) bunların dışında almam gereken veya kontrol edilmesi gereken bişey varmı? zira serviste yaptırmicam garantisi bitti ..yağ filtresi kağıt geldi bunun montajı diğeri gibimi oluyo ? iyi günler
On bin bakımına gideceğim gerekli ürünlerin fiyat listesini atar mısınız?.2015 corolla.
Ufuk bey tesekkur ederim cevap icin benim motor no 1 NDJ... bu kagit filtre kasasi goderdiginiz kutuda var ozaman degilmi plastik kasa
Aracim 1.6 benzinli Ufuk bey.
Rica ederim, element filtrelerde dış kasa filtre ile beraber gelmiyor maalesef. Zaten elemen filtrenin üretim amacı da bu, filtrenin iç elementinin değiştirilebilir yapıda olması ile dış kasasının tekrar kullanılmasıdır.Öze mesaj ile yanıtladım Tevfik bey.
Dıs kasayi nerden temin edebiliriz ufuk bey sizde varsa onuda soyleseydi telefondaki arkadas onuda alirdim
Dış kasayı neden temin etmek istiyorsunuz? kırık veya benzeri bir durum mu söz konusu?
Ben olayi anlamadim sanirim ufuk bey cahillimi mazur gorun lutfen:) yag filtresinin suan arabanin ustundeki onun diskasasinimi takacz degistiriken element filtreyi monte ederken
Ufuk bey teşekkür ederim.Burdan belirtmek istedim gönderdiğiniz parçalar çok kaliteliymis .
Elinizde 2011 auris için spor yay var mı?
Merhaba Seçkin,Biz prensip olarak Toyota Orijinal aksesuarları dışında aksesuar sunmuyoruz, ancak @Sercan Karabulut (12685) kardeşimde bir takım Eibach Pro Kit var, seninle görüşecek.
Ufuk bey merhaba 2012 auris arka tampon eki varmi elinizde ?