0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bundan sonra Ufuk kardesimden yapicam alisverislerimi
ufuk bey bende özelde bir kaç parça sormuştum belki bakamadınız buradan sorayın siz sadece yedek parça üzerine mi çalışıyorsnuz misal dörtlü cam düğmesi veya teyp etrafındaki ızgara bunları sizden temin edebilirmiyiz
iyi günler ufukbey2009 toyota corolla sahibiyim. arabanın alt kısmı yoğun kar yağışından dolayı oluşan sürtünmeler sonucu alt plastik karter korumasının bir kısmı sürtüyordu o yüzden bir kısmını kesmek zorunda kaldım acaba elinizde karter koruması mevcutmudur. fiyatı nekadardır.Esenlikler...
ufuk abi gönderdim iletiyi bakarsan sevinirim
İyi akşamlar.Aracımın 20000 bakımını yaptıracağım ama malum servisler dünya para istiyor.Şu ana kadar parça ve filtreler için güvenilir bir yer bulamamıştım dışarda yaptırmak için ancak burada sizin bu konuda ne kadar güvenilir olduğunuz arkadaşlar tarafından belirtiliyor.Sİzden parça fiyatı rica edicem.Ayrıca dükkanınızın adresini rica edicem gelip almak için.Aracım 2011 Dizel Auris.Hava-polen, yağ filtresi ve mazot filtresi ayrıca enjektör temizleyici koyuluyormuş bu nedir ve fiyatını rica ediyorum sizden.İster buradan ister özelden sizde haber bekliyorum teşekkürler.
Teşekkür ederim peki orjinal filtrelerin fiyatları nedir acaba? Fiyatını verdiğiniz filtreler orjinalmidir yada Muadil urunlermidir Toyota ve parçaları ile ilgili yeterli bilgim olmadığı için bu kadar soruyorum teşekkürler
efsane kasa '95 1.6 GLI corolla için yağ ve hava filtresi fiyatlarınız nedir acaba?
Ufuk bey 2005 benzinli corolla icin 4 tane denso marka bujiyi 20 tl ye taktirmistim 2ay once aracimin yakisi artti aksam arastirma yaparken bujilerin cakma olabilecegini ogrendim her ne kadar denso yazsada uzerinde ve fiyatinda uygun olmasini dusununce aklimda acaba diye bir soru olustu sizce boyle birsey olabilir mi
Ben anladim:)tesekkur ederimm .40 tl tup ile 102 kilometre yapabildim biryerlerde bir sikinti oldugu kesin