0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iyi günler ufuk bey bende 1997 gli var güneşliklerin ikiside kırık ve çok deforme olmuş piyasada xei olanlardan var ama gli bulamadım bulma imkanı varmı
Merhabalar;Forumdan anladım kadarı ile tabiri caizse ayaklı klavuzu sizmişsiniz sayın Ufuk bey;Daha önce ben sorum için konu açmıştım ancak sizin konunuza sorumu ekleyeceğim burdaki Sercan kardeş size yönlendirdi eğer yardımcı olabilirseniz ne mutlu;Aracıma spoiler almak istiyorum.Daha 1 hafta önce 1 firmadan aldım kargo ile gönderdiler ancak araca uymadı aşağıda resimler de göreceğiniz gibi spoiler çok kalın döküldüğü için tavan airodinamiğini bozdu.Spoiler tavanın hattına göre düz olması gerekirken yukarıya doğru kalkık oldu.Göründüğü gibi spoiler yukarıya kalkık ve tavana eklenince çok sırıtıyor.Ancak benim istediğim aşağıdaki resimdeki gibi;Servisten aldığım fiyat 625 TL Sadece astarlı fiyatı.Sizin benim istediğim gibi yaptırabileceğiniz yada yapabilmeniz mümkün mü ? S,zden haber bekliyor olacağım.Saygılarımla.Bu arada Siteniz hayırlı olsun inşallah kısa sürede açılır ve bizleri forum forum site site tolaştırmaktan kurtarır tek adresimiz olur
Kolay gelsin ufuk.bey yardimlariniz ve cevaplariniz icin.tesekkur ederiz.96 model 131 bin km de olan xli aracima bakim yapmak istiyorum. Ihtiyacim olanlar triger seti, yağ ve hava filtreleri, bir takım buji 2litre 75w90 şanzıman yağı (mobilube1 shc ful sentetik), mobil1 0w40 veya castrol edge 5w40 yağ, 1 kutu DOT4 hidrolik fren yağı, 1litre mobil ATF 320 (hidrolik direksiyon için) , 3litre antifriz kırmızı organik olanlardanAyrica fren.disk ve balata oneriniz nedir trw yi.begendiginiz ile ilgili bi yazinizi okumustum onereceginiz urun nedir fiyatlarini ve yukardaki islemler sonrasi olusacak iscilik ucretini bildirir ve yardimci olursaniz cok sevinecegim Ayrica debriyaj baski balata olarak oneriniz aisin midir ve fiyati nedir iscilik ucreti olarak ne gibi bir mebla tutar (baski balata isciligi)Hayirli geceler Allah kolaylik versin cumlemize
Merhaba, servisten aldığınız fiyat doğru ve bu spoylerin orjinal ancak yerli üretimi olmadığından fiyatı biraz pahalı (kalitesine oran ile bence normal çünkü fiber değil döküm ABS plastik üretimi) aynı spoyleri fibercilerde daha uygun fiyata yaptırmanızdan başka bir çare göremiyorum.Saygılar.
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim Ufuk bey.Yerli fiberciler ile çok görüştük ( forumdan ortak birkaç arkadaş ) ancak yukardada belirttiğim gibi ürünler hep kötü durdu. Yani istediğimiz gibi olmadı.Eğer sizin aracılığınız ile istediğimiz gibi yaptırmamız bulmamız mümkün olurmu ?
Aurisin ön tampon ekini(tampon alti spoileri) çekici arabayı cekerken kirmis :-( 550 liracık ek boya işçilik hariç. Trafik sigortasindan yaptirticam, tutanak tuttum cekiciyle :-)
Ufuk trafiğin kardeşim, valiliğe bagliymis sigortası varmış. Karşılıklı tutanak tuttuk. Begüm hasta biraz, hastanenin yakınına parketmistim, oradan cekmişler.
Ufuk Bey merhaba...2013 Yeni Corolla'nın kauçuk paspas seti bulunuyor mu acaba sizde? Ya da siz yetkili bayilerden daha ucuza temin edebiliyor musunuz?
Selamlar Ufuk bey.2000 model yaris 1,3 vvt-i aracımın şanzıman yağı değişecek.Mobilube 1 Shc 75W-90 1 Litre fiyatı ne kadar ve kaç litre almalıyım ayrıca şanzıman tapa contası ne kadar ve bu contalar sıtandart mı buradan da bulabilir miyim? teşekkür..