Gönderen Konu: toyotaburada.com  (Okunma sayısı 191113 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
Ynt: toyotaburada.com
« Yanıtla #360 : Kasım 14, 2013, 14:44:37 »
iyi günler ufuk bey bende 1997 gli var güneşliklerin ikiside kırık ve çok deforme olmuş piyasada xei olanlardan var ama gli bulamadım bulma imkanı varmı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #360 : Kasım 14, 2013, 14:44:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #361 : Kasım 14, 2013, 15:03:48 »
iyi günler ufuk bey bende 1997 gli var güneşliklerin ikiside kırık ve çok deforme olmuş piyasada xei olanlardan var ama gli bulamadım bulma imkanı varmı

Merhaba, yurtdışı siparişi ile yaklaşık 30-45 gün civarında temin edilebilir, fiyat toplamı yaklaşık 200TL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #362 : Kasım 14, 2013, 16:39:46 »
anladım ufuk bey çok yüksek fiyatı değmez olsaydı 50 ile 100 arası bir şey alırdım ama 200 çok yüksek keyfe keder bir şey zaten önemli değil ilginiz için teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 32000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #363 : Kasım 20, 2013, 01:34:13 »
Merhabalar;

Forumdan anladım kadarı ile tabiri caizse ayaklı klavuzu sizmişsiniz sayın Ufuk bey;Daha önce ben sorum için konu açmıştım ancak sizin konunuza sorumu ekleyeceğim  burdaki Sercan kardeş size yönlendirdi eğer yardımcı olabilirseniz ne mutlu;

Aracıma spoiler almak istiyorum.Daha 1 hafta önce 1 firmadan aldım kargo ile gönderdiler ancak araca uymadı aşağıda resimler de göreceğiniz gibi spoiler çok kalın döküldüğü için tavan airodinamiğini bozdu.Spoiler tavanın hattına göre düz olması gerekirken yukarıya doğru kalkık oldu.

Göründüğü gibi spoiler yukarıya kalkık ve tavana eklenince çok sırıtıyor.Ancak benim istediğim  aşağıdaki resimdeki gibi;

Servisten aldığım fiyat 625 TL Sadece astarlı fiyatı.Sizin benim istediğim gibi yaptırabileceğiniz yada yapabilmeniz mümkün mü ? S,zden haber bekliyor olacağım.

Saygılarımla.

Bu arada Siteniz hayırlı olsun inşallah kısa sürede açılır ve bizleri forum forum site site tolaştırmaktan kurtarır tek adresimiz olur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 134000
  • Model Yılı: '96
  • 5 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #364 : Kasım 20, 2013, 03:06:30 »
Kolay gelsin ufuk.bey yardimlariniz ve cevaplariniz icin.tesekkur ederiz.96 model 131 bin km de olan xli aracima bakim yapmak istiyorum. Ihtiyacim olanlar
triger seti, yağ ve hava filtreleri,
bir takım buji
 2litre 75w90 şanzıman yağı (mobilube1 shc ful sentetik),
mobil1 0w40 veya castrol edge 5w40 yağ,
1 kutu DOT4 hidrolik fren yağı,
1litre mobil ATF 320 (hidrolik direksiyon için) ,
3litre antifriz kırmızı organik olanlardan
Ayrica fren.disk ve balata oneriniz nedir trw yi.begendiginiz ile ilgili bi yazinizi okumustum onereceginiz urun nedir fiyatlarini ve yukardaki islemler sonrasi olusacak iscilik ucretini bildirir ve yardimci olursaniz cok sevinecegim
Ayrica debriyaj baski balata olarak oneriniz aisin midir ve fiyati nedir iscilik ucreti olarak ne gibi bir mebla tutar (baski balata isciligi)
Hayirli geceler Allah kolaylik versin cumlemize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #365 : Kasım 20, 2013, 13:54:11 »
Merhabalar;

Forumdan anladım kadarı ile tabiri caizse ayaklı klavuzu sizmişsiniz sayın Ufuk bey;Daha önce ben sorum için konu açmıştım ancak sizin konunuza sorumu ekleyeceğim  burdaki Sercan kardeş size yönlendirdi eğer yardımcı olabilirseniz ne mutlu;

Aracıma spoiler almak istiyorum.Daha 1 hafta önce 1 firmadan aldım kargo ile gönderdiler ancak araca uymadı aşağıda resimler de göreceğiniz gibi spoiler çok kalın döküldüğü için tavan airodinamiğini bozdu.Spoiler tavanın hattına göre düz olması gerekirken yukarıya doğru kalkık oldu.

Göründüğü gibi spoiler yukarıya kalkık ve tavana eklenince çok sırıtıyor.Ancak benim istediğim  aşağıdaki resimdeki gibi;

Servisten aldığım fiyat 625 TL Sadece astarlı fiyatı.Sizin benim istediğim gibi yaptırabileceğiniz yada yapabilmeniz mümkün mü ? S,zden haber bekliyor olacağım.

Saygılarımla.

Bu arada Siteniz hayırlı olsun inşallah kısa sürede açılır ve bizleri forum forum site site tolaştırmaktan kurtarır tek adresimiz olur :)

Merhaba, servisten aldığınız fiyat doğru ve bu spoylerin orjinal ancak yerli üretimi olmadığından fiyatı biraz pahalı (kalitesine oran ile bence normal çünkü fiber değil döküm ABS plastik üretimi) aynı spoyleri fibercilerde daha uygun fiyata yaptırmanızdan başka bir çare göremiyorum.

Saygılar.

Kolay gelsin ufuk.bey yardimlariniz ve cevaplariniz icin.tesekkur ederiz.96 model 131 bin km de olan xli aracima bakim yapmak istiyorum. Ihtiyacim olanlar
triger seti, yağ ve hava filtreleri,
bir takım buji
 2litre 75w90 şanzıman yağı (mobilube1 shc ful sentetik),
mobil1 0w40 veya castrol edge 5w40 yağ,
1 kutu DOT4 hidrolik fren yağı,
1litre mobil ATF 320 (hidrolik direksiyon için) ,
3litre antifriz kırmızı organik olanlardan
Ayrica fren.disk ve balata oneriniz nedir trw yi.begendiginiz ile ilgili bi yazinizi okumustum onereceginiz urun nedir fiyatlarini ve yukardaki islemler sonrasi olusacak iscilik ucretini bildirir ve yardimci olursaniz cok sevinecegim
Ayrica debriyaj baski balata olarak oneriniz aisin midir ve fiyati nedir iscilik ucreti olarak ne gibi bir mebla tutar (baski balata isciligi)
Hayirli geceler Allah kolaylik versin cumlemize

Rica ederim, elimizden geleni yapıyoruz sadece;

Triger Seti: Orjinal: 200TL Japon Yan Sanayi (Toyo kayış-NSK gergi): 125TL
Yağ Filtresi: Orjinal: 20TL Asakashi: 10TL
Hava Filtresi: Orjinal: 50TL Asakashi: 15TL
Buji: Orjinal: 35TL
75W/90 Tam Sentetik Şanzıman Yağı 1Lt.: Orjinal: 25TL Eneos: 20TL
Castrol Edge 5W/40 4Lt.: 100TL  /  Eneos Premium 5W/40 4Lt.: 80TL
750ml Dot4 Hidrolik Orjinal: 15TL
1Lt. ATF Type T4-Dexron3-Type WS Eneos: 25TL
Eneos Premium Long Life 1.Lt Antifriz: 12TL.

Fren Disk ve Balatası için NIBK önerebilirim: Fren Disk Takımı: 120TL Ön Balata: 50TL

Debriyaj seti olarak yumuşak kullanım için AISIN uzun ömür için DAIKIN önerebilirimi her ikisinin de set fiyatı 260TL.

İşçilik olarak yujarıdaki parçaların yağların vs. değişim ve bakım işçiliği (triger değişimi dahil): 300TL

Debriyaj değişim işçiliği ise: 200TL'dir.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
  • Kilometre: 32000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #366 : Kasım 20, 2013, 16:49:55 »
Merhaba, servisten aldığınız fiyat doğru ve bu spoylerin orjinal ancak yerli üretimi olmadığından fiyatı biraz pahalı (kalitesine oran ile bence normal çünkü fiber değil döküm ABS plastik üretimi) aynı spoyleri fibercilerde daha uygun fiyata yaptırmanızdan başka bir çare göremiyorum.

Saygılar.

Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim Ufuk bey.Yerli fiberciler ile çok görüştük ( forumdan ortak birkaç arkadaş )  ancak yukardada belirttiğim gibi ürünler hep kötü durdu. Yani istediğimiz gibi olmadı.Eğer sizin aracılığınız ile istediğimiz gibi yaptırmamız bulmamız mümkün olurmu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #367 : Kasım 20, 2013, 17:40:08 »
Hızlı geri dönüşünüz için teşekkür ederim Ufuk bey.Yerli fiberciler ile çok görüştük ( forumdan ortak birkaç arkadaş )  ancak yukardada belirttiğim gibi ürünler hep kötü durdu. Yani istediğimiz gibi olmadı.Eğer sizin aracılığınız ile istediğimiz gibi yaptırmamız bulmamız mümkün olurmu ?

Rica ederim, biraz tuzludur ama Temelli Fiber'i araştırın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #368 : Kasım 20, 2013, 18:12:05 »
Aurisin ön tampon ekini(tampon alti spoileri) çekici arabayı cekerken kirmis :-( 550 liracık ek boya işçilik hariç. Trafik sigortasindan yaptirticam, tutanak tuttum cekiciyle :-)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #369 : Kasım 20, 2013, 18:22:11 »
Aurisin ön tampon ekini(tampon alti spoileri) çekici arabayı cekerken kirmis :-( 550 liracık ek boya işçilik hariç. Trafik sigortasindan yaptirticam, tutanak tuttum cekiciyle :-)

Çok geçmiş olsun Sinan, çekici trafik vakfının mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #370 : Kasım 20, 2013, 19:15:48 »
Ufuk trafiğin kardeşim, valiliğe bagliymis sigortası varmış. Karşılıklı tutanak tuttuk. Begüm hasta biraz, hastanenin yakınına parketmistim, oradan cekmişler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #371 : Kasım 20, 2013, 19:16:55 »
Ufuk trafiğin kardeşim, valiliğe bagliymis sigortası varmış. Karşılıklı tutanak tuttuk. Begüm hasta biraz, hastanenin yakınına parketmistim, oradan cekmişler.
Geçmiş olsun.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #372 : Kasım 20, 2013, 19:42:53 »
sağol kardeşim teşekkür ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '06
  • 14 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #373 : Kasım 20, 2013, 20:46:45 »
Selamlar Ufuk bey.
2000  model yaris 1,3 vvt-i aracımın şanzıman yağı değişecek.
Mobilube 1 Shc 75W-90 1 Litre fiyatı ne kadar ve kaç litre almalıyım ayrıca şanzıman tapa contası ne kadar ve bu contalar sıtandart mı buradan da bulabilir miyim? teşekkür..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • DEPREMDE ŞEHİT OLAN MESLEKTAŞLARIMA AÐLIYORUM...
  • 13 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #374 : Kasım 20, 2013, 21:08:34 »
Ufuk Bey merhaba...

2013 Yeni Corolla'nın kauçuk paspas seti bulunuyor mu acaba sizde? Ya da siz yetkili bayilerden daha ucuza temin edebiliyor musunuz?
2013 TOYOTA COROLLA D4D ADVANCE MANUEL
İNCİ BEYAZI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #375 : Kasım 21, 2013, 09:22:18 »
Ufuk Bey merhaba...

2013 Yeni Corolla'nın kauçuk paspas seti bulunuyor mu acaba sizde? Ya da siz yetkili bayilerden daha ucuza temin edebiliyor musunuz?

Merhaba, maalesef aksesuar ithalatı gerçekleştirmiyoruz ancak  yetkili servis fiyatının %10 altında temin edebiliriz.

Saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #376 : Kasım 21, 2013, 09:26:45 »
Ufuğa en yardimsever ödülünü takdim ediyorum. :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #377 : Kasım 21, 2013, 09:27:07 »
Selamlar Ufuk bey.
2000  model yaris 1,3 vvt-i aracımın şanzıman yağı değişecek.
Mobilube 1 Shc 75W-90 1 Litre fiyatı ne kadar ve kaç litre almalıyım ayrıca şanzıman tapa contası ne kadar ve bu contalar sıtandart mı buradan da bulabilir miyim? teşekkür..

Merhaba,

Şanzıman yağı olarak 75W/90 viskozitesinde tam sentetik Eneos yada Orijinal tercih ediyoruz, Eneos olarak 20TL Orijinal olarak 25TL litre fiyatına sahipler, maalesef Mobil marka satışımız yok.

Şanzıman tapa contalarınız alüminyum ve yetkili servis satış fiyatı bile 2TL civarlarında, sürekli orijinal kullandığımız için dışarıda bulunabilirliği konusunda ise bir fikrim yok, yetkili servise uzaksanız size iki adet ücretsiz olarak kargolayabilirim.

Saygılar.

Mesaj Birleştirildi: Kasım 21, 2013, 09:29:19

Arabayı geçtim, pıtırcığa çok geçmiş olsun Allah c.c yardımcınız olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 207000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #378 : Kasım 30, 2013, 17:44:23 »
Merhaba Ufuk Bey,
2000 Model Avensis (otomatik) için salıncak fiyatları nelerdir ? Aracın üstündekiler orjinal değil, daha önce sol taraf şimdide sağ taraf,  z rotun bağlantı yerinden ( puntolanmış parçadan) koptu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #379 : Kasım 30, 2013, 22:17:29 »
Ufuk kardeşim merhaba.Parça fiyatı sorarken tarif ederek mi soralım yoksa toyodiy sitsinden kodunu bularak mı soralım.Bir sorum daha var. toyodiy sitesindeki malzeme kodları yetkili servislerde de aynı mı.?Yani yetkili servise bir parça soracakken "ürün kodu xxxyyy olan parça" diye sorabilirmiyiz.İyi çalışmalar...
2006 Corolla HB D4D MMT