0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar talep üzerine yakın zamanda Mobil otomotiv yağları ile hizmetinizdeyiz.
Hayırlı olsun abi.
Buna sevindim.İyi olmuş.
çok iyi olmuş.
Sağolasın İlkecim,Mobil1 Temel Yağlama Eğitimi Sertifkamı da aldım Ahmet abi sertifika manyağı olduk.Teşekkür ederim Atilla amca.
Hayırlı olsun
Buradan alınan mesaj;Sertifikam ile döverim seni.
Hepimize İnşallahAbi herşey sertifikalarla olsa işimiz iş Eğitime başladık birkaç teknik konu konuştuk yağlar hakkında eğitmen bizim eski T-TEP stajyeri çıktı, abi seni eğitecek bir durum yok deyip sertifakyı verdi
Çakma sertifikalı Mobilci seni.
İleride e-ticaret'e adım attığımızda kullanacağımız alan adına karar vererek www.toyotaburada.com alan adını almış bulunmaktayız.Kısmetse Mayıs ayı sonuna kalmadan taşları yerine oturtup Toyota kullanıcılarına kaliteli,doğru ve uygun fiyatlı e-satış imkanı sunmayı planlıyoruz.Saygılar.
Allah hayırlı işler versin.
Bugün yağ değişimi ile birlikte hava ve polen filtrelerimi Ufuk'dan temin ettiğim Asakashi ürünler ile değiştirdim.
Hayırlı olsun Ufuk kardeşim. Bu iyi oldu gerçekten.Zaman bulursam inşallah yerinize de geleceğim gri atımla = )
Tebrik ederim Allah bol müşteri versin. hemen kayıt oldum. umarım beklentinizi beklentilerimizi karşılar güzel bir uygulama bildiğimiz yerden alışveriş yapmak güven açısından satış sonrası hizmet açısından bizi rahatlatır. teşekkürler
ufuk bey 2004 corolla hava filtresi almak istiyorum ama siparişi nasıl verecem
Bu arada site hakkındaki (tasarım, ürün yerleşimi, ödeme metodları, kargo seçenekleri vs.) görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen site ile ilgili görüşlerinizi bize aktarın ki elimizden gelenin en iyisini yapalım.