Hayırlı olsun abi. 
Sağolasın İlkecim,
Buna sevindim.
İyi olmuş.
Mobil1 Temel Yağlama Eğitimi Sertifkamı da aldım Ahmet abi

sertifika manyağı olduk.
çok iyi olmuş.
Teşekkür ederim Atilla amca.
Sağolasın İlkecim,
Mobil1 Temel Yağlama Eğitimi Sertifkamı da aldım Ahmet abi
sertifika manyağı olduk.
Teşekkür ederim Atilla amca.
Buradan alınan mesaj;
Sertifikam ile döverim seni.
Hayırlı olsun 
Hepimize İnşallah
Buradan alınan mesaj;
Sertifikam ile döverim seni. 
Abi herşey sertifikalarla olsa işimiz iş

Eğitime başladık birkaç teknik konu konuştuk yağlar hakkında eğitmen bizim eski T-TEP stajyeri çıktı, abi seni eğitecek bir durum yok deyip sertifakyı verdi
Allah hayırlı işler versin.

Bugün yağ değişimi ile birlikte hava ve polen filtrelerimi Ufuk'dan temin ettiğim Asakashi ürünler ile değiştirdim.
Arkadaşlar talep üzerine yakın zamanda Mobil otomotiv yağları ile hizmetinizdeyiz.
Hayırlı olsun Ufuk kardeşim. Bu iyi oldu gerçekten.
Zaman bulursam inşallah yerinize de geleceğim gri atımla = )
İleride e-ticaret'e adım attığımızda kullanacağımız alan adına karar vererek www.toyotaburada.com alan adını almış bulunmaktayız.Kısmetse Mayıs ayı sonuna kalmadan taşları yerine oturtup Toyota kullanıcılarına kaliteli,doğru ve uygun fiyatlı e-satış imkanı sunmayı planlıyoruz.
Saygılar.
Tebrik ederim Allah bol müşteri versin. hemen kayıt oldum. umarım beklentinizi beklentilerimizi karşılar güzel bir uygulama bildiğimiz yerden alışveriş yapmak güven açısından satış sonrası hizmet açısından bizi rahatlatır. teşekkürler
ufuk bey 2004 corolla hava filtresi almak istiyorum ama siparişi nasıl verecem
Çakma sertifikalı Mobilci seni.

Allah hayırlı işler versin. 
teşekkür ederim, amin cümlemize.
Bugün yağ değişimi ile birlikte hava ve polen filtrelerimi Ufuk'dan temin ettiğim Asakashi ürünler ile değiştirdim.
Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun Ufuk kardeşim. Bu iyi oldu gerçekten.
Zaman bulursam inşallah yerinize de geleceğim gri atımla = )
Teşekkür ederim, her zaman bekleriz.
Tebrik ederim Allah bol müşteri versin. hemen kayıt oldum. umarım beklentinizi beklentilerimizi karşılar güzel bir uygulama bildiğimiz yerden alışveriş yapmak güven açısından satış sonrası hizmet açısından bizi rahatlatır. teşekkürler
Teşekkür ederim, Allah razı olsun, siteyi yavaş yavaş faaliyete sokuyoruz, ürün yerleşimi (yaklaşık 2800 çeşit) ve ödeme metodlarını tamamladığımızda, geriye kalan sadece bize duyulan güveni haketmek olacak.
ufuk bey 2004 corolla hava filtresi almak istiyorum ama siparişi nasıl verecem
Online satış sitemiz henüz faaliyete girmediğinden, dilerseniz özel mesaj ile isterseniz telefon (0212 285 10 93 - 94) ile verebilirsiniz.
Bu online satış sitesi işi çok süper oldu Ufuk Bey. İyi kazançlar dilerim.
Hayırlı olsun, sabırsızlıkla bekliyorum online sistemin faaliyete geçmesini
Bu arada site hakkındaki (tasarım, ürün yerleşimi, ödeme metodları, kargo seçenekleri vs.) görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen site ile ilgili görüşlerinizi bize aktarın ki elimizden gelenin en iyisini yapalım.
Selamlar.
yaris 2013 fun icin cc kolu varmi. takiyomusunuz taktirabilecegim yer onerirmisiniz.
Fiyat ne kafar olur.
Bu arada site hakkındaki (tasarım, ürün yerleşimi, ödeme metodları, kargo seçenekleri vs.) görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen site ile ilgili görüşlerinizi bize aktarın ki elimizden gelenin en iyisini yapalım.
Ufuk abi sitede biraz fazla yavaşlık var haberin olsun
Diğer Sekmesin de UNBAN CRUİSER yazıyor