0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Ufuk Bey,2000 Model Avensis (otomatik) için salıncak fiyatları nelerdir ? Aracın üstündekiler orjinal değil, daha önce sol taraf şimdide sağ taraf, z rotun bağlantı yerinden ( puntolanmış parçadan) koptu.
Ufuk kardeşim merhaba.Parça fiyatı sorarken tarif ederek mi soralım yoksa toyodiy sitsinden kodunu bularak mı soralım.Bir sorum daha var. toyodiy sitesindeki malzeme kodları yetkili servislerde de aynı mı.?Yani yetkili servise bir parça soracakken "ürün kodu xxxyyy olan parça" diye sorabilirmiyiz.İyi çalışmalar...
iyi günler parça alımlarını nereden yapıyoruz.sitenizden mi?link atabilirmisiniz?
Ufuk Bey özelden yazmıştım sanırım gözünüzden kaçtı. 2006 corolla kapı fitilleri elinizde mevcut mu? Var ise fiyatı ne kadardır?
Bizim carinaların ne kadardır acaba?
Ufuk telefondaki yardımların için teşekkür ederim kardeşim bakalım sileceğimiz ve filtremiz gelsinde görsellerle destekleriz konuyu
Gözümden kaçmış olabilir kusuruma bakmayın,Ön Sol: 229,66TLÖn Sağ: 202,46TLArkaların Adedi: 236,46TL
Vay anam o neymiş öyle yaa Anlaşılan bu şekilde idare edecem. Ayrıca ön tarafların fiyatının ayrı olması nedendir onu da anlamadım :s
Arkada oturanlar hava geliyo diyolardı o yüzden değiştirmeyi düşünüyordum ama bu saatten sonra isterse içerisinde fırtına olsun değiştirmem. Arabayı değiştirmek daha kârlı olur
İlkecim ben önde olduğum için ne ses nede hava gelmiyor bana. Çokda mühim değil aslında arkada sürekli oturan olmuyor oturanlar içinde çok büyük sorun olmaz, ama şimdi kızım oldu onun için değiştirmeye değer diye düşünüyordum ama dur bakalım. Bende cam filmi yaptırdım ama dediğim gibi ses yada hava bana gelmiyor, yalnız hız limitinin biraz üstüne çıktığımda hafiften bir ses geliyor. arkada oturup denemem lazım oda pek mümkün değil.
Ufuk Auris ve yarisin silecekleride canavar ikisi de kar gördü performans kaybı yok, buradan da teşekkür etmek istiyorum. Araçların filtreleride senden çok çok memnunum ne diyim, senin gibi esnaftan yeryüzünde var mı, Gerçek misin sen :-):-)
Ufuk abi senin şu toyoguard silecekler hala çok güzel çalışıyor Dün akşam karları temizleyip arabayla bir yere gittim dondan filan hiç etkilenmemiş. İlk günkü gibi çalışıyor
Mesut abi 2009 yaris benim, malzeme kalitesi çok iyi, memnun kalırsın, bir kaç kere camın buzu erimeden çalıştırdım yanlışlıkla ona rağmen iyi siliyor.
Eyvallah abi güle güle kullan Güle güle kullan İlkecim, kalitesinden emin olduğumuz bir ürün Kısmetse Pazartesi Mesut abi de Toyoguard ve Asakashi kullanıcısı olacak