0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ors marka nasıldır Mesut bey? Bulursam taktırayım mı?Uzun bir süre kullanmayı düşünüyorum aracımı.İdare edermi?
Merhabalar son bir aydır debriyaja bastıkça yay sesi gibi bir ses yapıyor. Basarken ve çekerken ayağımda aynı anda hissediyorum. Havalarla alakalı mı dedim ama büyük bir sorun oluşmasından da korkuyorum. Sıkıntı nedir acaba ?
Ufuk Bey,İyi akşamlar...Benim 97 model Corolla 1.3 XE için elinizde Radyatör var mı? Varsa kaça olur?
Merhaba elimizde Koyo firmasının üretimi olan Koyorad markası mevcut fiyatı 240TL.
iyi günler Ufuk bey kişisel ileti göndermiştim. Yardımcı olabilir misiniz?
Ufuk bey merhabalar.Gerek parça temini esnasındaki gerekse satış sonrası göstermiş olduğunuz ilgiye çok teşekkür ederim.Bir parça gerekli olduğunda ilk aklıma siz geleceksiniz.Keşke yakınlarda olsaydınız da servisinizden de yararlanma imkanımız olsaydı.Bu arada hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
Muhtemelen debriyaj pistonunun önünde bulunan körükten geliyordur o ses. Kaputu açıp kontrol edin.
Kolay gelsin, 2009 corolla comfort var ben de. Jantlarını değiştirmek istiyorum. Elinizde var mı servise nazaran fiyat nasıl? Önceki sayflardaki auris in jantı da çok hoş duruyor. O orjinal mi bulabilirsek onu da alabilirim. Teşekkürler..
Arkadaşlar talep üzerine yakın zamanda Mobil otomotiv yağları ile hizmetinizdeyiz.