0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey, sileceklerden 1 er tane istiyorum. Odemeyi havale ile yapacagim. Toplamda 65TL. Halkbankasi hesabiniz varsa gun icerisinde parayi aktarabilirim. Yok ise malesef Eft gececegim. Pazartesi sabah elinizde olur. Hesap bilgilerinizi bekliyorum. Tesekkurler.
Merhabalar birkaç sorum olacak. 08 model Corollam var. Eibach Prokit yay aldım. İlk fırsatta taktırmayı düşünüyorum. Kendim takmaya kalkışsam altından kalkabilirmiyim ? Özel bir beceri gerekiyormu ? Taktıktan sonra rot balans ayarı yapmak zorunda mıyım? Birde aracımı sıfır alındığından beri garanti kapsamında bir kaç defa cam krikoları değişti. Nedeni yarı açıkken anahtar şıkırtısı gibi ses yapmasıydı. Bu hafta dikkatimi çeken bir şey var. Ön yolcu kapısının camını açmaya çalıştığımda sanki düşecek gibi bir gürültü ve hareketle iniyor. Cam krikoları konusunda bir şikayetle karşılaşıp servisin yaptığı gibi kriko değişimindense sorunu bir daha olmayacak şekilde bir çözümünüz oldu mu? Varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Dikkat et seni de mahkemeye vermesinler Bu arada Nibk'ler ile aran nasil sorun var mi? Haldun abiye de sorabilirsen sevinirim.
Cam krikoları ile ilgili genelde şikayetler garantiden çözüldüğü için bize yansıyan yada çözmeye çalıştığımız bir problem olmadı.Sizin söylediğiniz camın inerken çıkarttığı sesi görmeden de yorum yapmamız yanlış olur.
Ufukcum sadik usta nibk balatalarimi gonderdi.onceden taktiklari ;bosch marka balaatalar ilk takildigi andan beri ses yapiyordu.6 bin sonra kesilmeyei ce nibk ile degistirdik.uzeri de kanal olmasi arka saci kaliteli oldugu izlenimii yaratmisti.suan ici bir sikintim yom olursa soylerim.ses yok.bosch varken az birsey fazla guc uygulasan abs devreye girmesine ragmen guven vermiyordu.nibk lar diski daha iyi tutuyor gibi.birde bosch varke n on jantlaar balata tozundan simsiyah oluyordu.nibk larda toz falan yok...bdn begendim sahsen
Ufuk bey odemeyi yaptim. Odeme ile ilgili bilgileri ve kargo bilgilerini ozelden gonderdim. Tesekkurler simdiden.
ufuk bey iyi günler. 2003 model T25 2.0 avensis aracım için ön-arka disk ve balata fiyatı alacaktım. bir de kredi kartına taksit yapıyor musunuz?
Arkadaşlar dün Ufuk beyden malzeme temini için spariş verdim bugün sabahtan elime ulaştı çok memnun kaldım. Teşekkürler Ufuk bey.
+1 Ben de cok memnunum. Teşekkürler ufuk bey.
Valla bende çok memnunum dostluğundan
Ufuk Beyden seramik balata ve eneos motor yağı aldım. Sağolsun hemen gönderdi. Balatalar gerçekten başarılı; taktırdığım usta bu balatalar ötme yapacak diye iddaa etti; tabi takıldıktan sonra ötmeyince surat ifadesini görmeliydiniz Teşekkürler Ufuk bey. Alışverişimiz devam edecek
Ufuk abiden aldığım hava filtresi bugün elime geçmiş bulunmakta çok teşekkür ederim abicim.Hayırlı işler.
UfukKayış gergi amortisörü terleme yapıyor.Degişimi oldukça maliyetli peki tamir kiti varmı?Genelde dikkat edilmiyor sonrasındada mecburen yenisi alınıyor.