0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sen birde bendeki sabri gor cicim
+1Abi herkes esnaf olamaz . Az çok kendisini anlayabiliyorum .Bir kez daha kendisine verdiği bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum .
MerhabaBen var diye ozelden yanitlamistim ama siz atladiniz sanirim.Fiyatı 70 TL.
ufuk var demiştin ama daha önceleri bir kaç yerde var demiş ve foto yolladığımda bundan yok demişti yanlış olmasın diye resim yollayayım dedim
pardon yani ama fiyat olarak 60 tl demiştin sanırım:)))
Bizi bir kaç yer ile karıştırdığın için teessüf ederim, biz sadece Toyota ile ilgileniyoruz Sen sorduğunda (yaklaşık 6-7 hafta önce) 60TL fiyatı vardı ancak gelen zam ve masraf artışları ile birlikte şu an ki fiyatı 70TL, yine sözümüzü yutmaz 60TL'ye veririz, sizin sorununuz çözülsün yeter ki.
Bugün bir arkadaşımı bakım için Ufuk Sönmez arkadaşımıza yönlendirdim. Arkadaşım çok titiz biri olmasına rağmen çok mutlu bir şekilde servisten ayrılmış. Araç dizel corolla 80bin bakımı için gitmişti, baya değişen olmuş, uygunda bir fiyata halletmiş. Buradan Ufuk kardeşimize çok teşekkür ederim, kefil olduk sonuçta :-)
istediğim parça elime ulaştı hızlı ve güvenli teşekkür ederim ufuk
Rica ederim, umarım sorunsuz bir şekilde montajını gerçekleştirmişsinizdir.
ufuk bey merhabalar size bir sorum olacak aracımı 60bin bakımı için servisten fiat aldım servis 10-40 yağ koyup sadece yağ filitresi değişimi olacağını sağına soluna bakılacağını söyledi 420tl fiat çıkardı servis dışı fiat tüm filitreler değişip 5-30 tam sentetik mobil1 yağ koyulacağını söyledi 220 tl fiat verdi...size sorum 2010 model makyajlı kasa mmt dizel için koyulacak yağ hangisidir? ve servisin fiatı ve sakarya kutoğlu özel servisinin fiatı uygunmudur cevaplarsanız sevinirim işlerinizde başarılar kolaylık diliyorum.....
ufuk bey verdiğiniz bilgiler için size canı gönülden teşekkür ederim..bizim araçlarımızda dpf yok diye biliyorum burda bahsi geçmişti 2012 modellerde dpf geldiğini söyleyen arkadaşlar olmuştu bizim aracımı 2010 model makyajlı kasa olduğu için dpf olmadığını sanıyordum ben buna rağmen 5-30 mobil1 tam sentetik yağ kullanmam bir sıkıntıya yol açarmı.kutoğlu nu sizden duyduğum için fiat almıştım zaten yada izmitte zirve oto demiştiniz tavsiye ederken...dpf konusunda bizleri aydınlatırsanız sevinirim....
Rica ederim,Değişken geometriye sahip 1ND-TV motorlarlu araçların (2009 model makyajsız 6 ileri vitesliler dahil) tümünde DPF mevcut. Mobil 1 dediğinize göre ESP Formula olmalı, Super 3000 vs. diğer seriler DPF destekli değil.DPF, dizel eksoz gazlarının "NOX" ve "C2O" oranlarının azaltılması için turbo girişindeki bir eleman.
Ufuk bende tam bilmiyorum.DPF filtrasi NOx ve CO2 gazları içinmi? Yoksa dizellerin yanmasında ekzost gazında oluşan tabiri caiz ise soba kurumlarının tekrar yakılarsk PPM olarak atılmaması içinmi? Bende çok net bilmiyorum. Bu ara çok yogunsun zaman bulurda anlatabilirsen bilgimiz artar.
Değişken geometriye sahip 1ND-TV motorlarlu araçların (2009 model makyajsız 6 ileri vitesliler dahil) tümünde DPF mevcut.