0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey merhabalar,2012 dizel aurisim icin on ve arka cam sileceklerine ihtiyacim var. Mumkun oldugunca kaliteli ve uzun omurlu olmasini istiyorum. Orjinal sileceklerin 10 ayda tirti cikti. Buradan veya ozelden urunler ve odeme sekilleri gibi bilgileri verebilir misiniz?
DPF konusunda 2011 dizel Corollam var, turbo değişken geometrili ancak DPF yok diye biliyorum, yanlış mıyım?
Ufuk teşekkür ederim.
Turbonuz değişken geometriye sahip ise araciniz da DPF mevcuttur, aracinizda DPF olmadigini dusunduren yada öğreten şey nedir ?
Ufuk205 NM torklu 6 vites modellerdede DPF ve DPF siz modeller vardı diye hatırlıyorum.Ülke regulasyonları bunu gerektirmiyorsa neden firmalar maliyetleri arttırsınlarki?
Ahmet abi,2009 sonrası üretilen Aurislerin DPF'siz olanı varmıydı?Ülke regülasyonundan ziyade, gerekmeyene de DPF'li üretip vererek DPF'siz proje, üretim, stok, vs. birçok şeyden tasarruf edilebilir ve bu tasarruf DPF'nin maliyetinden çok daha yüksek olur
UfukYeni Corollada biliyorsun valvematik motor var.Ama bazı ülkelere hala (özellikle Rusya) hala dual VVT-İ motorlu Corolla gidiyor. Hatta valvematikte gidiyor.Böyle bir motor maliyetinin yanında DPF kitinin maliyeti ne kalır?
Ufuk bey bu aralar yoğunsunuz herhalde. Gerek mail olarak gerekse burada yazmış olduğum yazıya cevap veremediniz.Eğer vaktiniz olur da cevaplarsanız çok memnun olurum. AE101 aracım için ( 1993 model 1.6 GL 16V Karbüratörlü Toyota Corolla )Ön takım için;Sağ - Sol disk ve balata ( Baltalarda artık oluşmuş ifadesini kullandılar ve bu yüzden değişecekmiş )Usta sesten dolayı Aks bilyalarının değişmesi gerek dedi. Bunun için sadece bilya mı yoksa komple mi aksın değişmesi gerek. Bu ürünlere işçilik dahil orjinal parçalarla birlikte 400 TL istediler. ( Sanırım AKS değil sadece bilya değişecek )Yani;2 balata + 2 disk + 2 bilya + işçilik = 400 TL ( Bunlar orjinal ürün olacağını ifade ettiler )Bu normal mi? Fiyat uygunsa burada yaptırmak istiyorum. İşçiliklerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak orjinal ürün fiyatları eğer sizde daha uygunsa sizinle çalışmak isterim.Orjinal olarak kullanabileceğim ürünlerin isimleri nelerdir? İyi günler.
Subap zamanlama sistemi zaten tasarlanmış bitmiş abi ZZE150 diye bir model de (3ZZ-FE motorlu) var ortadoğu ve afrikada, anlatmak istediğim bunların aynı şey olmadığı.Merhaba,Kusura bakmayın gerçekten bariz bir yoğunluğum var."Balatalarda artık olmuş" ne demektir bilmiyorum ama bahsettiğiniz parçaların "Orjinal" olarak 400TL'den fazla tutacağını biliyorum, böyle üstüne basa basa "Orjinal" dendiğinde fiyatını yetkili servisten teyid edin ve alınan parçanın Toyota kutusunda olup olmadığını kontrol edin lütfen.Benim size tavsiye edebileceğim ürünler,Ön Fren Balatası NİBK Japan: 45TLÖn Fren Disk Tk. NİBK Japan: 120TLÖn Aks Bilyası NSK Japan Adedi: 90TLSaygılar.
Peki Ufuk bey Daikin ya da Aisin balata takımları hakkında ne söyleyebilirsiniz. Orjinal takacağını ifade eden usta;Aks bilyalarını NSK takacağınıBalata ve Diskleri ise (Daikin ya da Aisin) takacağını ifade etti. Telefonda tam anlayamadım sözlerini ama bu ikisinden birisi olduğuna eminim.
Aks bilyaları Tamam ancak fren sistemin de DAIKIN yada AISIN Aftermarket olarak bulunmaz.
Ufuk bey hani derler ya sağır duymaz uydurur muş bende o hesap telefonda yanlış anlamışım. Şimdi tekrar sordum bana Kore malı Daewoo marka disk ve balata takacağını ifade etti. Bu ürün hakkında hiçbir bilgim yok. Sizce güvenilir mi bir de sizin bana belirtmiş olduğunuz ürün ile kıyasladığınızda hangisi kullanım ömrü olarak daha uzun.Ben aracı maalesef sert kullanıyorum da.
Daewoo balatalar biraz sert ve ses yapabiliyor, benim diskleri biraz aşındırmıştı.
Ufuk bey,Sabah ozel mesaj yazarim demistiniz ancak unuttunuz herhalde. Cevap bekliyorum hala.
Merhaba,Geç cevap için özür dilerim, Toyoguard Hybrid Sol Silecek: 35TLToyoguard Hybrid Sağ Silecek:15TLToyoguard Auris Arka Silecek: 15TLÖdemenizi dilerseniz mail order kredi kartı ile, dilerseni banka havale/eft ile ödeyebilirsiniz, kargo ücreti tarafımıza ait.Saygılar.